S obzirom na to da astrološko učenje ima odgovor na svaku pojavu, logično je da može da se analizira i takva situacija. Šta bi ko uradio u datoj situaciji konačno određuje lični horoskop, ali ako analiziramo ogroman novac kao pojavu, onda postoji astrološko gledište gde je najprirodnije da se taj novac uloži kao i u kakvom bi se ambijentu on namnožio. Ogroman novac je predstavljen planetom Jupiter.

Da bismo videli šta je najbolje uraditi sa ogromnom svotom novca moramo da sagledamo kako bi se Jupiter osećao u nekim ambijentima koji su pod vladavinom određenog astrološkog znaka, uz napomenu da je Jupiter u Lavu, Devici, Vagi i Škorpiji izostavljen, jer ovi znaci nisu najpovoljniji za investiranje krupnog kapitala, a novac se u njima ne umnožava drastično.

Kliknite na sliku ispod, uradite besplatnu natalnu kartu i saznajte u kojem znaku je kod vas Jupiter!

Horopskop otkriva kako da umnožite novac: planeta Jupiter privlači obilje u naš život
Foto: Sensa 2-natalna-karta

Ovan predstavlja ličnu volju, brzinu i impulsivnost. Jupiter se u tom znaku dobro oseća ali je njegova ekspanzija kratkog daha. To znači da i najveća količina novca može prebrzo da se potroši ako se drži pri ruci.

Bik predstavlja banke, ishranu. Veliki novac (Jupiter) u ambijentu Bika je siguran, ali ne donosi veliku ličnu korist. Kako je Mesec (nekretnine) u ovom znaku egzaltiran (najjače dejstvo), to ukazuje da je povoljno položiti novac u banku ali ga onda investirati u nekretninu. Zbog prisustva opasne nekretnice Algol u ovom znaku, potrebno je voditi računa da se ne pokrene njegova destruktivna energija. Dakle, ne treba počinjati ništa toliko veliko što nije moguće lako iskontrolisati, jer egzaltiranost Meseca u znaku Bika ukazuje na opasnost zbog preterivanja.

PageBreak

Horopskop otkriva kako da umnožite novac: planeta Jupiter privlači obilje u naš život
Foto: Shutterstock horopskop-otkriva-kako-da-umnozite-novac-planeta-jupiter-privlaci-obilje-u-nas-zivot

Blizanci predstavljaju komšiluk, braću, sestre i saobraćaj. Jupiter je u ovom znaku u izgonu, pa to znači da novac ne treba ulagati ni u šta što je vezano za tu simboliku. Izgon opisuje da novac ne bi našao svoj cilj i bio bi prebrzo potrošen. Takođe, Blizanci predstavljaju pričanje i brbljanje, a da bi se izbegla nepovoljna energija, o velikom novcu se nikome ne priča.

Rak vlada četvrtim poljem. U ovom znaku Jupiter je egzaltiran što je najpovoljnije za ono što analiziramo. Preterivanje Jupitera govori da u ambijentu simbolike ovog znaka možemo da očekujemo procvat i množenje energije Jupitera, u ovom slučaju, novca. Dakle, ogroman novac je najbolje uložiti direktno u kupovinu stambenih jedinica ili kuća. Tu je najsigurniji ambijent i garancija da će energija bogatstva nesmetano teći. U ovome je veoma važno konsultovati natalni (lični) horoskop, jer u slučaju da osoba u svom četvrtom polju ima destruktivnu energiju, onda ova opcija otpada.

Jupiter u Jarcu je u padu. To znači da će veliki novac izgubiti vrednost ako ga budemo čuvali na gomili.

U znaku Riba je u sedištu, pa to ukazuje da veliki novac uložen u nešto iz simbolike Riba nalazi svoj put. Ribe su zatvorene institucije, humanitarni rad, religija, zdravstvo. Uz Strelca, Ribe ukazuju i na putovanja i daleke destinacije.

I, na kraju, Jupiter je prirodni vladar Strelca, pa osim putovanja, novac svoj cilj najlakše pronalazi u duhovnom učenju i obrazovanju.

Izvor: Novosti