Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Iskreni saveti dobrih ljudi pomoći će da pregrmite ovo vama pomalo dosadno ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za praktičnom knjigom gde će naći niz korisnih uputstava za svoj privatni život. Primeniće ih tek kasnije kada budu s nekim.

KARIJERA: Očekuje vas krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i potaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali ono što se ovaj put postiglo smatraćete pre svega svojom zaslugom. Ipak, nađite načina kako nagraditi i druge oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Nije zlato sve što sija.

BIK

LJUBAV: Neki bi mogli prolaziti kroz iskušenje tajne erotske ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, nije baš tipično za vas. Moralne dileme pratiće ovakvo stanje po ceo dan.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja sa ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla malo putovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Čuvajte svoju energiju.

BLIZANCI

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno primeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Razmislite o svemu.

KARIJERA: Uslediće podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da se napravite malo važni. Nema potrebe za tim. Radije samo radite, a kasnije pustite druge da vas hvale. Tako će sve biti verodostojnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u sportu i u životu.

RAK

LJUBAV: Ovih dana pratiće vas lepe ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekom izrazite ljubav. Neki će povremeno osećati nedostatak atrakcija pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekome.

KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za za zatvaranje poslovnih faza. Biće i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u preduzeću.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite svaki dan pet minuta mira samo za sebe.

PageBreak

Nedeljni horoskop: dobre ljubavne prilike za Blizance, a Lav ostvaruje velike ambicije
Foto: Shutterstock horoskop-za-sledecu-nedelju-dobre-ljubavne-prilike-za-blizance-a-lav-ostvaruje-velike-ambicije00002

LAV

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti prijatna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze ambicije. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebaće postaviti i nove temelje.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na Sunce i u prirodu. Osvežiće vas.

DEVICA

LJUBAV: Ako želite nekoga osvojiti, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutite kritiku partnera. Drugi deo nedelje donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da bi se mogli razmahati. Idite korak po korak pa će i rezultati biti trajniji..

KARIJERA: Rado biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme da pokažete sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih za sada ostavite skrivenim, pa makar trpeli i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Pred vama je dug put.

VAGA

LJUBAV: Činiće vam se kao da nije pravo vreme za ljubav. Bićete u pravu, ali i ovi dani mogu doneti nešto od razvoja ako definišete svoja ljubavna očekivanja. Zato se usredsredite na sebe i provedite malu unutrašnju detoksikaciju. Preispitajte se malo dublje.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju što im je činiti i krenuće tim smerom. Oni koji nisu razmislili o sebi verovatno će se suočiti sa posledicama vlastitih ambicija i tek sad uviđati gde su pogrešili. To je korak prema napred.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite susretljiviji s ljudima.

PageBreak

Nedeljni horoskop: dobre ljubavne prilike za Blizance, a Lav ostvaruje velike ambicije
Foto: Shutterstock horoskop-za-sledecu-nedelju-dobre-ljubavne-prilike-za-blizance-a-lav-ostvaruje-velike-ambicije00001

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrteti oko vaših prijatelja. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zameriti i osećati se zanemareno.

KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati sa drugima. Stav da je neko sam po sebi dominantan nije dobar, a pogotovo ne kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dobro je baviti se sportom.

STRELAC

LJUBAV: Činiće vam se da vam ljubav izmiče iz ruku za milimetar. To će vas nervirati i rastužiti. Trebate shvatiti da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga tlačite pa tako ni vaša ljubavna meta.

KARIJERA: Nekima će biti ponuđeno da vode celu stvar i u tome bi se mogli snaći i više nego dobro. Zato ne oklevajte, nego iskoristite priliku koja je pred vama. Trebaće jedino još pripremiti neke detalje. Saberite se na vreme.

ZDRAVLJE&SAVET: Vodite računa o kriterijima u svemu.

JARAC

LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.

KARIJERA: Saradnja sa uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti važna figura u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da pokažete slobodnije svoje ambicije. Otvorite se i budite što jeste.

ZDRAVLJE&SAVJET: Povremeno predahnite.

PageBreak

Nedeljni horoskop: dobre ljubavne prilike za Blizance, a Lav ostvaruje velike ambicije
Foto: Shutterstock horoskop-za-sledecu-nedelju-dobre-ljubavne-prilike-za-blizance-a-lav-ostvaruje-velike-ambicije00004

VODOLIJA

LJUBAV: Zasićenje izlascima usmeriće vas na mir i povlačenje. Najbolje ćete se osećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, tim bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na izlet u prirodu.

RIBE

LJUBAV: Shvatićete da su ponekad dovoljni i mali koraci da bi došli do nečijeg srca. Tako ćete diskretno osvajati. Bićete gotovo nevidljivi, a onda kad se pokažu rezultati, drugoj strani postaće jasno da ste upravo vi osoba koju je tražila. Ustrajte.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu i u ljubavi.

Izvor: Ehoroskop