Mesečni horoskop za jun 2019. godine!

Ovan: Za većinu Ovnova mesec jun će biti jako uspešan na poslovnom planu. Oni koji nemaju posao, imaju velike izglede da konačno počnu da rade ono što su želeli, dok oni koji su već u poslu imaće velikih uspeha. Na ljubavnom planu bez većih promena, jedino su krajem meseca moguće manje turbulencije, za one koji su u vezi moguće su nesuglasice pa čak i raskidi, dok se slobodnim Ovnovima krajem meseca smeše nove avanture.

Bik: Kod Bikova mesec jun će proći bez većih trzavica što se poslovnog plana tiče. Na ljubavnom planu će ipak biti vatreno, moguće se velike ljubavi koje će sredinom meseca moći da se stvore. Bikovi koji su slobodni imaju velike izglede da tokom ovog meseca juna udju u ozbiljne veze koje imaju perspektivu i koje bi mogle jako dugo potrajati.

Blizanci: Za Blizance mesec jun će doneti dosta promena što se posla tiče, mogući su i pozitivni i negativni ishodi, pa zato budite obazrivi u ovom periodu jer su moguća raznorazna iznenadjenja. U ljubavi ćete biti vrlo zadovoljni, pronaćićete sreću pored svog partnera i on će vas iz dana u dan činiti srećnim i zadovoljnim.

Rak: Rakovi bi trebali da se pričuvaju i prištede tokom ovog meseca juna, jer teško da će tokom celog leta biti povoljni finansijski uslovi. Ovo je mesec kada bi morali da smanje troškove i žive štedljivije ukoliko žele da provedu leto mirno i sigurno. U ljubavi su moguće lepe romanse i kraće avanture.

Lav: Lavovi bi ovog meseca juna morali da preuzmu inicijativu na poslovnom planu i da grabe prilike koje se stvaraju ispred njih. Nemojte čekati drugu šansu, iskoristite prvu koja vam se ukaže i gurajte napred samopouzdano. Ljubavni aspekt je dobar, moguće su vatrene avanture pogotovo krajem meseca, tako da vas očekuje uzbudljiv period.

Devica: Za Device na poslovnom planu bez većih promena, neće biti nekih velikih iznenadjenja ni pozitivnih ni negativnih. Radite ono što volite u slobodno vreme i više se posvetite svom partneru koji je počeo da se oseća zapostavljeno kao i neki od članova porodice.

PageBreak

Mesečni horoskop za jun 2019. godine: Raka očekuje nova romansa, a Ovan će ostvariti velike uspehe
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-jun-2019-godine-raka-ocekuje-nova-romansa-a-ovan-ce-ostvariti-velike-uspehe5

Vaga: Vage moraju mesec jun da iskoriste na najbolji mogući način i ugrabe i iskoriste bitnu poslovnu priliku koja će im se ponuditi tokom ovog perioda. Ljubav ćete malo zapostaviti, ali već krajem meseca otvaraju vam se nove prilike za upoznavanje nove zanimljive osobe.

Škorpija: Škorpije će konačno uživati što se posla tiče jer vas očekuje jedan miran i lep poslovni period, iako prihodi možda neće biti na vrhuncu, neće biti ni previše stresno. Moguće su lepe avanture i nova poznanstva sredinom ili krajem ovog meseca tako da budite u pripravnosti.

Strelac: Strelčevima će ovaj jun doneti mnogo toga novog što se posla tiče pa zato budite spremni na razna iznenadjenja kako pozitivna tako i negativna. Ono što vas može smiriti i dati vam preko potrebnu sigurnost u ovom turbulentnom mesecu je vaš partner pa mu zato posvetite dosta vremena.

Jarac: Za Jarčeve ovaj mesec jun će biti jedan od najuspešnijih ako ne i najuspešniji ove godine, kako na poslovnom planu tako i na svim drugim poljima. Bukvalno šta god da započnete ići će vam od ruke. Uživajte u ovom mesecu uspeha.

Vodolija: Manje nesuglasice sa kolegama na poslu ne bi smele da vas ometaju i da se zbog toga previše nervirate i da onda zapostavljate svoju porodicu, partnera ili prijatelje. Posvetite svima vreme koje zaslužuju i napunite baterije za predstojeći period.

Ribe: Ribama će ovaj mesec jun doneti dosta lepih stvari što se posla tiče, pa iskoristite ovaj period da napredujete ili podignete svoj posao na viši nivo. U ljubavi bez većih promena, oni koji su u srećnim vezama imaju velike šanse da to i održe, dok će slobodni morati verovatno da sačekaju sledeći mesec kako bi upoznali novu zanimljivu osobu.

Izvor: Horoskop za danas