Ovaj mladMesec se dešava na 12 stepenu Blizanaca što je stepen Riba i pravi aspekt sa Jupiterom i Neptunom. Očekuje vas veliki optimizam, nade, očekivanja, pregovori, istraživanja dok pojedinci baš u ovom periodu mogu završiti neke brze poslove. Mlad Mesec nam uvek donosi neke nove početke pa je jako bitno da ispravno postupimo i pokrenemo neke nove životne tokove. Sve je nekako u pokretu, glasovi na sve strane, druženja, putovanja, komunikacija je vrlo naglašena.

Sada je dobro da popravite neke stvari, kupujete telefone, automobile i sva sredstva za komunikaciju, prevoz, servisirate iste itd. Kako su Blizanci veseli sada će se videti radost i veselost na mnogim licima. Veće gužve i kupovine se sada mogu dešavati među ljudima i na kasama. Mnogi mladi sada koji žele da izaberu šta će upisati od škole sada je pravo vreme da donesu odluku i sigurno neće pogrešiti.
Generalno gledano ovaj mlad Mesec može mnogim osobama doneti dosta uspeha, a nažalost pojedinci mogu imati dosta nepovoljan period.

OVAN vaš temperament i vatrena priroda sada bi mogla da odreaguje dosta burno i dolije ulje na vatru koja već gori u porodičnim odnosima. Ako možete da se suzdržite od bilo kakvih konflikta to bi blo najbolje i za vas i za okolinu i najbliže osobe. Na poslu ako postoje neka prećutna nezadovoljstva sada bi bilo najbolje da tako i ostane jer bi se moglo sve urotiti protiv vas.

BIK kod vas su dosta povoljni aspekti za neka nova ulaganja koja ste u poslednjih par meseci planirali pa nikako da se otvori nebo za vas. Za vreme Mladog Meseca u Blizancima vama sve ide dobro i još bolje kreće kada Merkur bude od 4. do 27. juna u Raku gde možete dobiti još više ponuda. Bitno je da komunicirate sa rodbinom, prijateljima i pokrenete sve akcije jer vam je odličan period.

BLIZANCI kod vas je bitno da se opredelite šta hoćete i da ne ostane sve samo na priči jer se sve povećava sa ovim mladim Mesecom. Kako ste vi dvojni znak onda uvek postoji razlika šta mislite i šta želite pa bi sada trebali da ujedinite misli i želje. Pojedini Blizanci sada mogu da se raduju a neki i da plaču. Ako niste sigurni najbolje da onda ne donosite nikakvu odluku već sačekajte bolji period.

RAK vaša melanholična priroda će vas terati da se povučete dok će ovaj Mlad Mesec da vas gura napred. Sada nije vreme da se osećate obeshrabljeno jer je Mars kod vas i daje vam kako strast tako i snagu da izgurate do kraja. Već od 4. do 27. juna Merkur će boraviti u vašem znaku pa možete postići sve što ste planirali i dogovoriti se uspešno oko svega.

LAV kod vas je odlična situacija i uspeh na svim životnim poljima i da bi to i uspelo vi treba da se potrudite bez nekog hvalisanja i šepurenja već se pokrenite. Kako Mars tranzitira kroz Raka ceo mesec jun on vam može pokazati dobru i lošu stranu pa zato pazite da ne budete agresivni i da vam je fitilj kratak. Iskoristite ovaj mlad Mesec da pokrenete nešto novo i velika je mogućnost da uspete baš 3. juna.

PageBreak

Horoskop - očekuje nas mlad Mesec u Blizancima: pokreću se novi životni tokovi (od 4. juna 2019.)
Foto: Shutterstock horoskop-ocekuje-nas-mlad-mesec-u-blizancima-pokrecu-se-novi-zivotni-tokovi-od-4-juna-20194

DEVICA vama nije baš lako za vreme ovog mladog Meseca u Blizancima jer on kod vas pokreće na rad, red i disciplinu. Pojedine Device već od 4. juna mogu dobiti nove saradnike ako već nisu sredinom maja dobile. Sada bi vam pomoć prijatelja jako pomogla, a već je vreme da priznate sebi da ne možete sve sami.

VAGA vreme je da se posvetite vašoj voljenoj osobi ako ste u vezi ili braku. Kod vas se očekuju dobre prilike pa sve zavisi od vas kako da ih iskoristite posebno ako vam predstoji poslovno putovanje. Susreti na putovanju mogu da se ispostave važni posle u životu zato ih sačuvajte.

ŠKORPIJA kod vas ovaj mlad Mesec otvara mogućnosti da kroz druge osobe pokrenete pozitivnu energiju i nikako da se zatvorite u sebe i upadnete u svoj lavirint mračnih misli i destruktivni osećanja kojima ste skloni. Bitno je da se družite i pokažete interesovanje da bi napredovali u poslu i odnosima.

STRELAC moguće su greške i nesporazumi pa se ne preporučuje da donosite neke odluke , posebno koje menjaju vaš životni tok. Ako ste skloni avanturama sada ih nikako ne radite jer ishod može biti negativan. Koliko god želeli ili vas nešto tera da uradite neke stvari sada je pametno da se primirite i živite svakodnevnicu jer u suprotnom možete doživeti krah.

JARAC retki su Jarčevi koji će uopšte priznati da im nešto teško pada pa je baš sada moguće da to ispolje i posustanu. Moguća je pojačana nervoza čak pojedini Jarčevi mogu imati zdravstveni problem sa glavom zubima,ušima. Takva je kosmička energija koja ne traje dugo pa nema potrebe da paničite. Prosto je tako.

VODOLIJA kod vas može biti dosta poletan i bezbrižan period posebno kod pojedinih osoba koje mogu da menjaju posao koji već dugo čekaju. Aspekt ljubavi je u pripremi koja tek sledi. Već od 4. juna mogu se dešavati napetosti na poslu, ali će biti i sreće da se reše problemi. Naglašeno je i lepo druženje sa vama dragim i bliskim osobama.

RIBE mogući su problemi oko roditelja, a kako je Mesec u pitanju onda može biti majka. Mnoge Ribe mogu imati neplanirane izdatke. Sada nije vreme da reagujete inpulsivno u određenim situacijama već se primirite . Mnoge Ribe već od 4. juna mogu da se raduju lepom periodu jer se sve što nije bilo dobro rešava.

Astrolog: Željka Knežević