Nedeljni ljubavni horoskop od 25. juna do 2. jula 2019. godine!

OVAN

Ovnovi će se ove nedelje truditi da održe skladne odnose u vezi iako su prolazne trzavice i nesuglasice moguće. Slobodni pripadnici znaka imaće mnogo više uspeha u novim kontaktima, naročito u drugoj polovini nedelje. Šanse za nove veze će se povećati.

BIK

Bikovi ove nedelje imaju stabilnu situaciju na emotivnom planu, a odnos sa partnerom biće veoma racionalan i sa dosta međusobnog razumevanja. Slobodni pripadnici znaka mogu imati uzbudljive ljubavne susrete i lepo se provesti, naročtio ako budu na putovanju.

BLIZANCI

Blizanci će u drugoj polovini nedelje ući u period sa više novih kontakata, tako da će se i njihova emoivna situacija pokrenuti na bolje. Biće više značajnih kontakata i uzbudljivih susreta, a na pomolu su i nove veze. Zauzeti sa partnerom ostvaruju sadržajniji odnos.

RAK

Rakove ove nedelje i dalje prati napetost u emotivnim odnosima koju mogu i sami pojačavati, ali će situacija u vezi zahvljiujući partnerovom strpljenju biti stabilna. Slobodni pripadnici znaka želeće više emotivnog uzbuđenja, pa su moguće vrlo burne ljubavne veze.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu očekivati još više novih kontakata i zabave u svom emotivnom životu, godiće im da budu u centru pažnje i tako izazovu interesovanje osoba koje im se dopadaju. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom mogu ostvariti kvalitetniji odnos.

DEVICA

Device ove nedelje pokušavaju da ostvare poztivne kontakte sa ljudima oko sebe, i svojim pristupom mogu privlačiti pažnju okoline. Neke bi mogle da se zaljube ili započnu novu emotivnu vezu. Odnos sa partnerom biće ispunjen nežnijim emocijama i razumevanjem.

PageBreak

Nedeljni ljubavni horoskop: srce ovoga puta neće pogrešiti (do 2. jula 2019.)
Foto: Shutterstock nedeljni-ljubavni-horoskop-srce-ovoga-puta-nece-pogresiti-do-2-jula-20194

VAGA

Vage ove nedelje mogu osećati manje napetosti u partnerskom odnosu, a i same će se potruditi da u vezi bude više stabilnosti. Slobodni pripadnici znaka najbolje će se osećati ako budu na putovanju, gde je moguće neko značajno poznanstvo. Neki mogu biti skloni tajnim vezama.

ŠKORPIJA

Škorpije su ove nedelje spremne da se upuste u najrazličitije ljubavne kombinacije, pa mnogima može biti burno na emotivnom planu. Osim kratkih veza i avantura, biće i onih koji će želeti da ostvare stabilne emotivne odnose. Zauzeti u vezi mogu osećati više strasti.

STRELAC

Strelčevi će u durgoj polovini ove nedelje početi da osećaju veoma pozitivne događaje na emotivnom planu. Komunikacija sa partnerom biće otvorenija, praviće se i novi zajednčki planovi. Slobodni će imati velike šanse da upoznaju neku značajnu osobu na putovanju.

JARAC

Jarčevi ove nedelje mogu očekivati manje napetosti u odnosu sa partnerom koji može delovati napeto, ali će ljubavna situacija biti stabilna. Slobodni pripadnici znaka mogu imati više ljubavne sreće ako se nađu na putovanju, pa bi neki mogli započeti značajnu emotivnu vezu.

VODOLIJA

Vodolije će u drugoj polovini ove nedelje imati veći broj novih kontakata, a šanse za neko značajno poznanstvo i novu vezu će biti sve veće. Zauzeti pripadnici znaka imaće veoma pozitivan odnos sa partnerom i mogu ponovo uspostaviti sklad u svojoj emotivnoj vezi.

RIBE

Ribe ove nedelje očekuju stabilni odnosi sa partnerom, koji će se truditi da se reše nesporazumi. Slobodni pripadnici znaka biće veoma aktivni u traženju načina da se zabave, biće novih poznanstava, ali i ljubavnih veza. Neki će tražiti zabavu, a drugi ozbiljan odnos.

Izvor: Conoplja news