Ovo je putovanje ljubavi prema sebi i što ga više vežbate, što više volite sebe, to ćete se više osećati snažnim, zaštićenim i otvorenim za avanturu i mogućnosti koje Svemir donosi. Pravi osećaj doma je onaj koji izvire iznutra; to je osećaj koji dolazi iz mira sa samim sobom i to je ono prema čemu će nas voditi sezonaRaka 2019. godine.

Kada zatvorite oči, osećate li se kao kod kuće? Osećate li mir tamo gde se nalazite i osećate li mir zbog toga ko ste? Osećate li da vas preplavljuje talas lakoće kada jednostavno dopustite da budete?

Osećate se kao kod kuće u sebi jedna je od najmoćnijih stvari koje možemo učiniti. To nam daje osećaj pripadnosti, sigurnosti, ljubavi i udobnosti, bez obzira što se događa oko nas.

Iako možemo naći utehu u zidovima od opeke našeg doma, pravi osećaj doma je onaj koji izvire iznutra; to je osećaj koji dolazi iz mira sa samim sobom i to je ono prema čemu će nas voditi sezona Raka 2019. godine.

Sezona Raka započela je 21. juna, istog dana kao i kratkodnevica. Kratkodnevica donosi promene godišnjih doba, ali je i dan kada Sunce "miruje" i mi moramo učiniti isto.

I mi moramo pronaći taj mir unutar sebe i razmotritinapredak u energiji i kako nas usmerava kad stignemo do polovine godine.

Kratkodnevica je naš marker za početak nove sezone i poslednju polovinu kalendarske godine. To je vreme kada možemo proveriti sebe i shvatiti idemo li u smeru u kojem želimo.

Pre nego što možemo krenuti napred, sezona Raka će nas voditi na način da se povremeno zaustavimo i uverimo da smer kojim smo izabrali da se krećemo čini da se osećamo kao kod kuće.

Odvojite trenutak i razmislite o 5 stvari koje čine da se osećate kao kod kuće. Šta vam pomaže da se vratite u dubine svoje duše i na mesto utehe unutar sebe? To mogu biti aktivnosti, određeni prizori ili mirisi, hrana; nema ograničenja u onome što možete izabrati.

Nakon što dobijete svoj spisak, učinite vašim prioritetom da ugradite ove stvari u svoj život u ovoj sezoni Raka. Neka bude prioritet pozvati osećaj udobnosti u vlastitoj koži.

Kada ste kod kuće unutar sebe ili se osećate prijatno u vlastitoj koži, to vam omogućuje da budete otvoreni i zaštićeni u isto vreme. Omogućava vam da se osećate zaštićeno kako biste mogli izaći u svet i postigli sve što možete, ali i istovremeno da budete meki i otvoreni za protok i lepotu života.

Mnogi od nas tokom godina uče da osećaj sigurnosti unutar sebe zahteva mnogo zaštite. Iako je to ponekad istinito, to nas takođe može sprečiti da se otvorimo prema ljubavi, prilikama i putu koji daje svrhu.

Mnogi takođe uče da je ostati otvoren i daju pravi način za postizanje sigurnosti i udobnosti. Hodanje ovim putem može vas dovesti do toga da se osećate iscrpljeno i rezultira da preuzimamo energije od drugih. Takođe može uspostaviti zavisno ponašanje koje može otežati postizanje zdravog odnosa.

PageBreak

Horoskop - iskrena ljubav nam daje krila: evo koju radost donosi sezona nežnog Raka (do 22. jula 2019.)
Foto: Shutterstock horoskop-iskrena-ljubav-nam-daje-krila-evo-koju-radost-donosi-sezona-neznog-raka-do-22-jula-2019

Vredni ste vlastite ljubavi

Biti otvoren prema drugima i prema svetu, a opet zaštićen i siguran je putovanje izvan ta dva stanja na mesto gde ona postaju jedno te isto.

Ovo je putovanje ljubavi prema sebi i što ga više vežbate, što više volite sebe, to ćete se više osećati snažnim, zaštićenim i otvorenim za avanturu i mogućnosti koje Svemir donosi.

Vi niste greška. Ne zaostajete. Ne radite ništa loše. Vi ste dostojni. Vi ste dostojni ljubavi, ali što je još važnije, vredni ste vlastite ljubavi. Zaslužujete to. Zaslužujete to, bez obzira na to šta ste učinili ili šta osećate prema sebi, zaslužili ste svoju ljubav.

Iako je sjajno biti u ovom snažnom, otvorenom, ljubavnom stanju, takođe je važno prepoznati da to nije uvek moguće.

Život nas uvek izbacuje iz ravnoteže i donosi nam događaje koji nas izazivaju i proveravaju koliko smo jaki i otvoreni. Nećemo uvek biti u pravu i putovanje neće biti uvek lako, ali ova sezona Raka 2019. donosi podršku.

Sezona Raka je takođe period godine kada se Sunce poravnjava sa fiksnom zvezdom Siriusom. Veruje se da je Sirius prolaz u nebo i viša područja. U stara vremena su ga smatrali našim Duhovnim Suncem, domom bića koja su mudrija, inteligentnija i svesnija.

Kada je Sunce u poravnanju sa Siriusom, svi smo blagosloveni mogućnošću da podignemo našu vibraciju, pristupimo višim područjima i udahnemo viši nivo jedinstva i bezuslovne ljubavi.

Sezona Raka želi videti kako se vraćamo sebi; želi da radimo na pronalaženju udobnosti i sigurnosti unutar sebe, želi da imamo sigurno mesto na koje uvek možemo ići, bez obzira šta se događa oko nas ili čak unutar nas.

Vaša mantra koju možete ponavljati ako vam je potrebna:

"Moj dom je mesto gde moje srce leži i na ovom sam mestu jak. Zračim ljubav i to mi omogućava da budem otvoren i zaštićen. Volim sebe. Osećam se snažno u sebi. Siguran sam. Ja sam otvoren."

Izvor: Atma