Period vatrenog Lava počinje 23. jula i traje sve do 22. avgusta 2019. godine, piše Lovesensa.

Ovaj period možemo doživeti kao veliku tranziciju, odnosno iz nežnog i ranjivog Raka ulazimo u vatrenog, veštog i dinamičnog Lava. Period Lava učiniće da se osećmo ponosno, moćno, bićemo puni samopouzdanja i mnogi će izaći iz čaure straha i nesigurnosti.

Iz uspavane faze prelazimo u period akcije i buđenje potencijala. Lav je kreativan znak Zodijaka, pa je moguće da će se kod mnogih prikazati skriveni talenti.

Još jedna dobra stvar koju sezona Lava donosi jeste to što ćemo otpustiti negativne i opterećujuće misli. Napokon ćemo se osetiti slobodno i prihvatićemo kod sebe određene stvari koje su nas ranije plašile.

Lav je znak glamura i zabave i donsi divna nova poznanstva, okupljanja i druženja. Ključne reči za period Lava u 2019. godini svakako su: igra, zabava, kreativnost, akcija, samopouzdanje, ponos, luksuz, druželjubivost, liderstvo i moć.

Strast i optimizam vode svakog Lava kroz život, zato ćemo u narednim danima imati puno više snage da se suočimo sa teškim situacijama. U svakoj tami uspećemo da pronađemo izlaz i svetlu stranu.

Pod magijom Lava bićemo vođeni željama srca, naročito kada je u pitanju ljubav. Oslobodićete se i bićete spremni da pokažete koliko nežnosti krijete u sebi. Spremni da napravite prvi korak i privučete ljubav.

PageBreak

Horoskop od 23. jula do 22. avgusta: evo šta nam donosi sezona vatrenog Lava
Foto: Shutterstock period-vatrenog-lava-pocinje-23-jula-i-traje-sve-do-22-avgusta-2019-godine-pise-lovesensa3

Zamka velikog ega

Jedina opasnost koja vreba u vladavini Lava jeste EGO! Mnogi od nas biće nemoćni pred zamkama velikog ega. U mnogim situacijama nećemo uspeti da ga kontrolišemo, što će eskalirati u sukobe sa dragim ljudima.

Sunce je vladajuća planeta toplog i velikodušnog znaka Lava i zajedno sa Mesecom reguliše njegovu sudbinu i energiju. Mesec i Sunce su kralj i kraljica svemira, a njihova čarolija u vladavini Lava doneće nam značajne promene.

Horoskop - ovoga puta srce bira smer života: evo šta nam donosi tranzitni Merkur u Lavu (do 29. avgusta 2019.)

Sunce je kralj (muška energija), a to označava da ćemo ispoljiti prave crte svoje ličnosti. Bićemo spremni da pokažemo svetu svoje pravo lice i to će nam prijati, doneće nam samopouzanje i sasvim nove životne šanse.

7 načina da dobro iskoristite moćnu energiju Lava:

1. Upoznaj sebe u pravom svetlu, spusti masku i dozvoli da svet vidi ko si zaista
2. Iskoristi svoje talente i zablistaj u punom sjaju
3. Dozvoli detetu u sebi da se zabavi
4. Maksimalno iskoristi svoju kreativnu energiju
5. Opusti se i dozvoli sebi avanturu, pa makar bilo i greška
6. Zabavljaj se svakog dana
7. Ne skrivaj svoje sposobnosti, budi vođa

Izvor: Lovesensa