Portal Lavlja kapija otvoren je od 26. jula do 12. avgusta , ali 8. avgusta njegova energija je najjača, piše Lovesensa.

U 2019. godini pored magičnog niza brojeva 8-8 i otvaranje Lavlje kapije, dodatnu čaroliju donosi tajna povezanost Venere i Jupitera.

U numerologiji 8. dan u 8. mesecu predstavlja vrlo spiritualan datum. On simbolizuje beskonačnost i označava beskraj želja i snova naše duše.

Osmica je broj moći i pojačane svesti, zato niz brojeva 8-8 označava savršen period za jačanje i čišćenje energije.

Lavlja kapija nije samo numerološka pojava, već i astrološka jer je Sunce u znaku Lava i razvija se sve do fiksne zvezde Sirius (ovu zvezdu nazivaju još i spiritualno Sunce).

Evo kojih 9 stvari donosi otvaranje Lavlje kapije:

1. Isceljenje srca - portal Lavlja kapija aktivira srčanu čakru. To znači da će mnoge emotivne rane biti zaceljene u ovom pvremenskom periodu.

2. Otvaranje Trećeg oka - aktivira se i čakra Treće oko i pojačava se intuicija.

3. Buđenje manjih čakri - mnoge čakre će se otvoriti i tok energije postaje slobodan. Stičemo novu mudrost i povećava se spiritualno znanje.

4. Visoke energetske vibracije - imamo vizije i lakše se aktiviramo na polju ostvarenja snova i ambicija.

PageBreak

NA NEBU SE OTVARA MOĆAN PORTAL LAVLJA KAPIJA: saznajte kakva će uticaj imati na naš život (do 12. avgusta 2019.)
Foto: Shutterstock na-nebu-se-otvara-mocan-portal-lavlja-kapija-saznajte-kakva-ce-uticaj-imati-na-nas-zivot-do-12-avgusta-20192

5. Veza sa Univerzumom - lakše primećujemo signale, poruke i znakove upozorenja koje svemir šalje.

6. Sloboda - imamo pojačan osećaj slobode i želimo da pričamo i slušamo istinu.

7. Tehnologija - ovo je povoljan period za posao sa tehnologijama, kao i za rad na Internetu. Otvorite sajt, počnite da pišete blog ili se aktivirajte na društevnim mrežama.

8. Mir - energija mira i isceljenja ispunjava telo, um i dušu.

9. Kreativnost - neverovatna kreativna energija pomaže da započnete novi projekat ili se angažujete na nekom polju umetnosti.

Pored otvaranja portala Lavlja kapija, osećamo uticaj spoja Venere i Jupitera. Venera je planeta ljubavi, a Jupiter planeta obilja, pa njihov ples na nebu predstavlja najlepši dar Univerzuma.

U ovom periodu otvorite svoje srce za ljubav, praštanje i dobre emocije. Reka apsolutnog zadovoljstva počinje da teče vašim životom i potpuno vas ispunjava osećaj lepote. Želećete da se povežete sa prirodom, životinjama, drugim ljudima.

Pod magijom portala Lavlja kapija u 2019. godini shvatićemo da živimo u svakome i da svako živi u nama. To će nam dati posebnu snagu i mogućnost da se povežemo sa sobom i celom vasionom.

Izvor: Lovesensa