U četvrtak, 15. avgusta u 14 časova i 31 minut dogodiće se astrološki zaista zanimljiv pun Mesec u Vodoliji.

U suprotnom pravcu Meseca, koji je na 22 stepenu Vodolije, pojaviće se Sunce i Venera na 22 stepenu Lava.

Ova opozicija vrlo je zanimljiva jer priča priču o ljubavi, autentičnosti, o tome kako izražavamo sebe i sve ono što jesmo.

Da li se krijemo od drugih?

Da li glumimo da bismo bili prihvaćeni ili ćemo otvoreno izneti svoje mišljenje?

Koliko smo spremni dati u ime ljubavi, u ime onoga šta želimo?

Znamo li da primimo ljubav, da je tražimo za sebe?

Da li previše dramimo oko problema, preuveličavamo ih ili smo spremni da ih rešimo?

Deca drame, zrele osobe deluju.

Ovo je vreme kada ne smemo da budemo tvrdoglavi, kada ne bismo trebali da se zadržavamo na mestu na kojem nam nije dobro, već treba pristati na promene bez obzira na to koliko neizvesne bile.

Krećite se prema napred. Budite revolucionar svog života. Stvorite ono što želite živeti.

Uzmite olovku i papir. Zapišite svoj sledeći cilj. Razradite osnovne korake do njega. A pre toga, ako je potrebno pomirite se sa onim što ste ostavili iza sebe, ako nešto tako postoji.

Sve počinje od prihvatanja onoga što jeste. A potom nam postaje jasnije šta treba činiti da bismo ostvarili cilj ili ispunili svoje potrebe, bez obzira je li reč o ljubavi, novcu ili nekom drugom području života.

Prisutna je i jaka strast. Intenzitet Lava traži zadovoljenje, traži poštovanje, odobravanje. Ali kako to tražiti od drugih, ako to ne dajete samima sebi.

Ovaj pun Mesec može i razviti neka nova prijateljstva, ili pak prijateljstvo razviti u ljubav. Može nas podstaknuti da se pridružimo nekim udruženjima, grupama, a sve kako bismo lakše ostvarili svoje planove.

PageBreak

Horoskop za ulazak u magičan krug ljubavi i strasti: pun Mesec u Vodoliji donosi nam velika iznenađenja (15. avgust 2019.)
Foto: Shutterstock horoskop-za-ulazak-u-magican-krug-ljubavi-i-strasti-pun-mesec-u-vodoliji-donosi-nam-velika-iznenadenja-15-avgust-20194

Sada treba da podržavamo jedni druge, pružamo pažnju koju i sami želimo da dobijamo. Sve se nekako vraća, kao da se vrti u krugu.

Ono što daš, to ćeš i primiti, ako ne od osobe kojoj si dao, onda od nekog drugog. To je ravnoteža koju život uspostavlja.

Postoji težnja prema napretku, prema razvoju, bilo da je reč o nekoj ideji ili ličnom razvoju.

Ako se javi neka sumnja, neprijatnost emocionalne prirode, nemojte da je zanemarite. Pogledajte u nju, šta vam ona govori. Istina vas može osloboditi, ali jedino ako ste spremni za nju.

Ako zanemarujete sebe zbog drugog, ako okrivljujete drugog za vlastito nezadovoljstvo, zastanite. I pokušajte sagledati svoj deo odgovornosti za ono što se događa.

Vodolija je znak budućnosti, pa izdvojite malo vremena i pokušajte vizualizovati svoju budućnost. Kako biste želeli da ona izgleda? I uključite pritom i srce, ipak nasuprot Meseca u Vodenjaku stoje čak četiri planeta u Lavu (Merkur, Sunce, Venera i Mars).

Teme ovog punog Meseca ukratko su: ljubav i zaljubljenost, primanje i davanje, autentičnost, prijateljstva, udruživanje sa drugima, ostvarenje novog plana ili ideje, društvene mreže i umrežavanje, sloboda i oslobođenje.

I ovaj će pun Mesec biti naročito značajan za pripadnike Lava, Bika, Vodolije i Škorpije, kao i za one koji imaju podznak u tim znakovima.

Astrolog: Julijana Oremović