Kratak ljubavni horoskop do 15. do 31. avgusta 2019. godine!

OVAN

Vaša mašta može stvoriti sve ono čega nema, ali kada se realno sagledaju stvari, vidi se da ipak nešto nedostaje. Poradite na tom delu. Verovatno ćete isto tako biti rastrgani između voljene osobe i jednog člana svoje porodice.

BIK

Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procene.

BLIZANCI

Na pametan način uspećete spojiti prijatno sa korisnim. Drugoj strani svideće se vaš smisao za detalje. Partner će isto tako zauzeti prijateljski stav i utešiti vas zbog stresova koje trpite iz drugih područja života.

RAK

Oni koji su bili na pragu zaljubljivanja ovih će dana konačno shvatiti da vole i krenu će otvorenije u tom pravcu. Pri tom će u svakom trenutku održavati prijateljski stav prema drugoj strani i odoliti iskušenju nametanja svoje volje.

LAV

Trudićete se da voljenoj osobi pružite što više pažnje i nežnosti uprkos vlastitoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom vi biste mogli impresionirati mnoge oko sebe. Zapamtiće vas.

DEVICA

Očekuje vas sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno sa nekim ko nije iz vašeg kraja. Bićete duhoviti i zabavni. Istovremeno će u vam jačati potreba za intimnošću. Vaši lični odnosi razvijaju se dobro.

PageBreak

Kratak ljubavni horoskop do 15. do 31. avgusta 2019. godine: nežno srce ispunjava esencija ljubavi
Foto: Shutterstock kratak-ljubavni-horoskop-do-15-do-31-avgusta-2019-godine-nezno-srce-ispunjava-esencija-ljubavi


VAGA

Opet sebi čvrsto obećavate da ćete sve dovesti u red, vaša sentimenalnost jenjava i trudite se da budete objektivni. Ipak, bićete i osetljivi, a druga strana sklona eksperimensiranju u ljubavi. Rezultat će biti obostrano prilagođanje uz mali napor.S

ŠKORPIJA

Emotivnost, nežnost, osećaj za prepoznavanje onih skrivenih suptilnih nivoa u odnosima – sve to možete doživeti ovih dana. Ako pak ipak osetite nervozu i napetost, to možete ukloniti čistom esencijom ljubavi bez reči – pomoću nežnosti.

STRELAC

Neobavezna druženja uz kaficu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete u potpunosti pokazati ono što osećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše.

JARAC

Bićete maksimalno usredsređeni na voljenu osobu jer će situacija ili partner isto tako tražiti. Samci će biti srećni u društvu ako ne pričaju previše, jer ih neće razumeti. Neka se samo dobro zabavljaju bez objašnjavanja.

VODOLIJA

Imaćete lepe prilike za nova poznanstva, a posebno preko prijatelja. Ipak, svaku svoju reč treba vagati jer može nastati nesporazum. Važno je samo prvo promisliti, a tek onda se izražavati. Tako će sve biti kako treba.

RIBE

Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi suprotnog pola. Na vama je samo da se razmašete. Ljudi oko vas biće vam skloni, pa će se na dnevnom redu naći moguća nova poznanstva.

Izvor: Ehoroskop