Ovog meseca konjukcija Meseca, Jupitera, Saturna i Venere biće vidljiva na nebu. Ovakav položaj Meseca trajaće 5 dana, pa ako imate dvogled, obavezno proverite šta se dešava na nebu! Sve nas zanima kako ova konjukcija deluje na horoskopskeznake i na šta treba da obratimo pažnju.

U nastavku saznajte kako će konjukcija u ovom mesecu delovati na vas!

Konjukcija Meseca sa Jupiterom, Saturnom i Venerom donosi nam miran period. Ipak, nekim znakom predstoje burni događaji. Ako se osećate čudno, znajte da je prolazno i da je Mesec i njegovo približavanje planetama krivac za to.

Danas uveče, nedaleko od planete Jupitere, pojaviće se polumesec, a već sutra nastaje njihovo razdvajanje, pa će Mesec doći i do druga dva spomenuta nebeska tela - Saturna i Venere.

Ova nedelja neće ići glatko ako niste raščistili sa pozivima iz prošlosti. Sve je u znaku promenu, pa treba obratiti pažnju na reči koje izgovaramo. Reči izrečene u afektu mogu da naprave problem čak i za sledeću nedelju, tako da se savetuje „razmišljanje pre reakcije“.

Ne ulazite u raspravu i ne odgovarajte bez preke potrebe. Ko bude savladao u sebe u ovim danima, sve će proteći mirno, a ko reaguje burno, naićiće na oprečne komentare.

Što se tiče ljubavnih odnosa, Mesec u konjukciji, u ovom periodu uzburkaće strasti. Naglašena je i ljubomora, ali svakako će biti više nežnosti i izazova kojima nijedan znak neće odoleti. Venera donosi jeste „dug“, pa kad je reč o emocijama, moguće je da će prošlost zakucati na vrata. Najbolji recept jeste da svoju energiju usmerite na nešto pozitivno i izbegnete sukobe.

Već početkom sledeće nedelje, situacija će biti dosta blaža i činiće vam se kako sve ide po loju. Mesec i Saturn doneće pozitivnepromene koje možete da iskoristite za započinjanje novih projekata i realizovanje starih ideja. Tih dana, donosićete pametne odluke i biće to uspešni dani za posao.

Ova nedelja daje šansu da preokrenete stvari u svoju korist, pa to svakako treba iskoristiti. Sagledajte stvari u tišini i dobro razmislite pre nego što vas savladaju emocije. Dočekajte u balansu sledeću nedelju!

Izvor: Lovesensa