OVAN

Ovnovi ove nedelje ni sami neće znati šta zapravo žele, a partner im u tom neće mnogo pomoći, već su u vezi moguće nepredviđene situacije i manje razmirice. Slobodni pripadnici znaka mogu imati više ljubavne sreće ako ima se dopada osoba iz poslovnog okruženja.

BIK

Bikovi će ove nedelje biti pod partnerovim uticajem, koji postaje sve dominantniji u njihovom međusobnom odnosu i mada će se truditi da održe satabilnost u vezi, manji sukobi nisu isključeni. Slobodne u ovom periodu mogu privući energične i samosvesne osobe.

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu da budu previše razdražljivi i analitični, te da nepotrebno razmišljaju o problemima u vezi. Slobodni pripadnici znaka imaće dosta novih i zanimljivih susreta, ali način razmišljanja u ovom periodu može ih navesti na neku pogrešnu odluku.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu očekivati stabilnu situaciju na emotivnm planu, odnos sa partnerom biće stabilan, ali ne bi trebalo da mu nameću svoje mišljenje. Slobodni pripadnci znaka biće željni zabave i druženja, a neki mogu upoznati zanimljivu osobu koja će ih veoma privući.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu imati problema u vezi zbog partnerovog čudnog ponašanja, pa su moguće međsobne razmirice i neslaganja. Slobodni mogu imati susrete sa osobama iz prošlosti, dok će novih kontakata biti manje, a saim tim i ljubavnih šansi u ovom periodu.

DEVICA

Device ove nedelje mogu analizirati svoj partnerski odnos i čeprkati po problemima, ali tako mogu samo da stvore nove. Slobodni mogli bi imati više novih kontakata, ali mogu imati potrebu da previše analiziraju osobu koju su upoznale, pa i da joj pronalaze mane.

PageBreak

Nedeljni ljubavni horoskop: Blizanci su razdražljivi, a Vage očekuje povoljan ljubavni period (do 28. oktobra 2019.)
Foto: Shutterstock nedeljni-ljubavni-horoskop-blizanci-su-razdrazljivi-a-vage-ocekuje-povoljan-ljubavni-period-do-28-oktobra-2019

VAGA

Vage će ove nedelje izaći iz nešto povoljnijeg perioda na ljubavnim planu, neki bi mogli biti u nedomici, skloni razmšljanju i analizi svoje emotivne situcije, a ni novih poznanstava neće u narednom periodu biti mnogo. Zauzete pripadnike znaka očekuju stabilni odnosi u vezi.

ŠKORPIJA

Škorpije koji su u dužim vezama ove nedelje mogu ozbiljnije početi da razmišlajju o zajedničkom životu sa partnerorm ili braku. Slobodni mogu imati joše više kontakta i novh poznanstava, a većna će biti okrenuta druženju, pa bi se i broj novih veza mogao povećati.

STRELAC

Strelčevi ova nedelja neće doneti neke posebne događaje na ljubavnom planu. Ipak neki pripadnici znaka mogu razmišljati o osobi sa kojm je moguća tajna veza, a biće i onih okrenutih prošlosti. Kod zauzetih, partnerski odnos zahtevaće više strpljenja i prilagiđavanja.

JARAC

Jarčevi ove nedelje ulaze u povoljniji peiod, pa im se i na emotivnom planu mogu dešavati prijatne stvari. Oni koji su u vezi, sa partnerom će imati stabilan odnos pod uslovom da partner vodi glavnu reč. Slobodni pripadnici znaka najviše novih poznanstava imaće preko prijatelja.

VODOLIJA

Vodolijama će ove nedelje imati veći uticaj na partnera, tako da će se u vezi gotovo sve odvijati onako kako oni žele. Slobodni mogu imati problema u komunikaciji sa osobom koja im se sviđa i sa kojom žele vezu, pa se nekima tako emotivni planovi mogu izjaloviti.

RIBE

Ribe koji su u vezi, ove nedelje imaće na emotivnom planu zadovoljavajuću situaciju. Partner će biti inicijator, ali će to oni spremno prihvatiti. Slobodne Ribe najviše ljubavnih šansi mogu imati

Izvor: Conoplja news