Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAK - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU

Veliki godišnji horoskop za Raka - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2020. godini!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Godišnji horoskop za Raka za 2020. godinu!

Posmatranje sitnih detalja u životu pomoći će vam da prevaziđete sve probleme u 2020. godini. Ova godina vas vodi dalje u svet, dajući vam sposobnost da pomažete, dajete i izlečite druge, a takođe je usredsređena i na vašu sposobnost davanja samom sebi. Ovo je uvek važno sredstvo koje treba da negujete i osnažujete u svom životu kakav jeste, ono što vam omogućava da pružite svoju ljubav u najvećoj meri. Ovo će biti emotivna i strastvena godina na svim nivoima.

Do vas dolazi ogromno učenje i ogromna potreba da se sve to počasti božanskom dušom koja živi unutar vas i traži samo utočište i davanje. Ljubav će verovatno biti isprepletena u okviru važnih prijateljstava i taj neko bi se mogao pretvoriti u vrlo bliskog saveznika.

Najreprezentativnije područje za ovu 2020. godinu kod vas će biti vaša karijera i profesija. Prošli događaji prisiljavaju vas da više radite i da razvijate svoju karijeru.

POSAO I KARIJERA

Ove godine verovatno može doći do neke vrste sukoba na radnom mestu. To ne znači nužno da ćete se vi boriti sa nekim. Verovatno ćete se a nekim takmičiti. Moraćete da radite više i da budete samouvereniji i sigurniji od vaših kolega sa posla ako želite da napredujete u 2020. godini. Verovatno neće biti ništa loše ako se ne suočite sa izazovom, ali dobre stvari će dođi samo ako vi budete želeli. Postizanje ličnih ciljeva na poslu je odličan put da motivišete sebe da to učinite.

Verovatno ćete imati sreće u svojim finansijama ove godine. Trebali biste imati dovoljno novca da platite sve neophodne stvari a nešto i da uštedite. Rad na nekom vašem hobiju koji može da vam donese novac je takođe dobar način da ostvarite dodatnu zaradu. Vaš rad i karijera u 2020. godini biće samouvereniji i atraktivniji. Posebno će se primetiti sredinom leta. Kreativnost i inovativnost biće ove godine u vašem poslovnom svetu. Može se dogoditi neobična prilika za daleka putovanja.

Nemojte postati preterano samopouzdani jer vaše vrednosti i moćne pozicije u vašoj karijeri ove godine mogu biti ozbiljno testirane. Vi ćete dominirati, ali će vam trebati dosta razmišljanja i proučavanja da biste savladali test. Odnosi sa saradnicima će vam biti privlačni i popularni, počev od sredine leta. Ova godina je značajna godina za postizanje finansijskih pomaka. Energije su upravo dobre baš za to. Zahtevaće od vas fokus i disciplinu tokom cele godine.

Bilo bi mudro da vaše troškove držite pod kontrolom i da se posavetujete u vezi investicija i dugoročnih finansijskih obaveza. Vaš evidentni porast samopouzdanja će takođe privući razne mogućnosti za vas i može vam se učiniti da dolaze niotkuda.

Vaša navika da štedite omogućiće vam određene investicije koje će vas osnažiti. Kontrolisaćete vaše finansije. Međutim, oprez, ne mešajte vaše financije s drugima, što bi moglo poništiti sav vaš težak rad koji ste činili u poslednjih nekoliko godina.

LJUBAV

Zvezde vam predviđaju da ćete 2020. godine verovatno naći sklad unutar vašeg romantičnog odnosa. Takođe ćete se, u globalu, osećati romantičnije uopšte, što će verovatno i vaš partner jako ceniti. Ako ste trenutno sami i niste u vezi, onda je ovo takođe odlična godina za pokušaj da pronađete pravu ljubav. Pre nego što potražite novog partnera trebate malo vremena da shvatite šta je to što želite iz te veze. Kad to shvatite, počnite da tražite ljubav vašeg života.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj