OVAN

U privatnim temama bićete skloni gledanju ispod površine. Uspećete da dokučite nešto što do sada nije bilo vidljivo. Oslanjujući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi.

BIK

Vaši emotivni odnosi nastavljaju da se razvijaju dobro, a vi u njima delujete sigurno i zrelo. Nije loše. Oni koji su još sami nastaviće sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvatati čak i iznad očekivanja.

BLIZANCI

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate da budete srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznaćete da trenutno niste u bajci.

RAK

Vaš ljubavni život ovih dana imaće novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete izuzetno maštoviti. Uspećete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

LAV

Opet ćete da se fokusirate na skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postavite u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

DEVICA

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatićete se u koštac s realnošću. To će biti zdravo, a poboljšaće vaše odnose. Ono što vas trenutno muči sročićete u sebi u pametan govor, ali ipak prvo prespavajte.

VAGA

Postaje sve jasnije da treba više pažnje da posvetite voljenoj osobi. Nekako vam se neda da igrate kako ona svira. Niste još u najboljoj formi, ali ste spremni da se prilagođavate onoliko koliko treba. Pitanje je do kada.

PageBreak

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2019. godine: Strelac je magnet za ljubav, a Ribu očekuje romantična ravnoteža
Foto: Shutterstock kratakl-ljubavni-horoskop-od-1-do-15-novembra-2019-godine-strelac-je-magnet-za-ljubav-a-ribu-ocekuje-romanticna-ravnoteza

ŠKORPIJA

Kako dani budu prolazili vi ćete primetiti određeno poboljšanje u emotivnim odnosima. Ne treba da činite ništa posebno, osim da se otvorite. Zvuči jednostavno, ali nije uvek lako izvodljivo. Ključ je u iskrenosti.

STRELAC

Svojim nastupom, ponašanjem i rečima vi ćete privlačiti pažnju osoba suprotnog pola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji se vukao, s njim ćete morati da se suočite na neprijatan način. Izdržite.

JARAC

Vaša osetljivost i potreba za nežnostima biće povećana, a spoljne okolnosti vam za to neće ići na ruku. Lepše je na licu videti osmeh nego nešto drugo. S tom mišlju vodiljom vi ćete poboljšati svoje emotivne odnose.

VODOLIJA

Najbolje ćete se osećati u većim grupama ljudi. Rado ćete izlaziti s prijateljima. Ako ste u vezi, povedite voljenu osobu sa sobom u svoje društvo. I ona i vi ćete se osećati bolje ako ste zajedno, pa makar i u masi ljudi.

RIBE

Ravnoteža koju opet osećate u svojoj vezi podstaknuće vas na smelije ljubavne poteze. Ne postoji ništa što bi moglo da vas odvrati od voljene osobe. Sklad, dobre namere i okolnosti koje vam idu na ruku su tu.

Izvor: Ehoroskop