Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RIBE - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU

Veliki godišnji horoskop za Ribe - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2020. godini!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Godišnji horoskop za Ribe za 2020. godinu!

Jako romantične, nejasne, ali znaju da ostave jak utisak... Osobe rođene u znaku Ribe su vrlo intuitivne, osetljive i romantične. Jako su emotivne i popustljive, zapletene u svoja osećanja. Jako su nerealne kada se zaljube. Najbolje plivaju kroz razne životne nedaće i probleme, prebrode i najgore krize, ponekad i bez traga. Na neki način prihvataju neminovnost i to, spolja gledano vrlo često, kao prepuštanje sudbini. Ribe dobro znaju da isforsirana stvar nema onu vrednost kao ono što se spontano desi.

UVOD

Bogatstvo koje vam je ove godine na raspolaganju jeste onaj pravi odnos koji možete uspostaviti sami sa sobom - veza koja uspostavlja vaš jedinstveni i nezavisni identitet i kako to sve možete iskoristiti upijajući i znanje i razumevanje. Ovo je godina kada trebate naći istinu o sebi i da naučite da se radujete i uživate u tome.

Intuicija i mašta su jake i moćne u ovom periodu i nadahnjuju vas za mnoge vaše ciljeve i projekte. Sanjate svoje snove bez straha od ismejavanja ili neuspeha i dopuštajući im da poboljšaju vaš život, pomoći ćete sebi da uđete u stvarnost koja postoji oko vas i da naučite kako da iskoristite obe strane života da biste obeležili i pronašli svoj uspeh.

Promena stiže i u oblasti ljubavi i pomaže vam da definišete svoj kurs za budućnost. Očekujte puno nove energije, novih događaja i novih emotivnih zadovoljstava koje dolaze od ovoga područje vašeg života. Pristupite svom unutrašnjem detetu i dopustite mu da se igra. Vrlo je verovatno da ono tačno zna gde trebate biti na ovom blistavom horizontu života koji je ispred vas.

POSAO I KARIJERA

Rad će vas inspirisati da više napredujete ove 2020. godine. Koristite svoje prirodne veštine i talente da se istaknete na poslu. Ako vaš trenutni posao ne dozvoljava da koristite vaše veštine, znanje i talenat, 2020. bi možda mogla biti i dobra godina da pokušate naći posao u kojem ste zaista dobri. Najbolje rezultate ćete dobiti kada radite na poslu uz maksimalno uživanje i minimalni pritisak.

Ove godine se verovatno nećete mnogo fokusirati na novac, što bi moglo uzrokovati finansijske probleme u ovoj godini. Kada je reč o vašem budžetu, bolje je razmišljati više logično nego kreativno. Dajte sve od sebe da ove godine izbegnete neozbiljne kupovine koje vam nisu potrebne.

Čeznete za slobodom i novim poduhvatima u svom poslu i karijeri. Ovo je godina kada to možete dobiti. U 2020. godini bićete spremniji da rizikujete ili forsirate nove puteve u vašem profesionalnom životu i otkrićete da će vaš posao po vašem vlastitom izboru doneti ovaj put još veće zadovoljstvo. To će imati veće značenje za vas.

Poslednje tri godine nisu bile sve tako ugodne za vas. Uživaćete u 2020. godini posebno nakon proleća kada novi poduhvati poprime oblik sasvim drugačiji na od onog na koji ste navikli. Izaćićete iz vaše komforne i sigurne zone, a da ćete se pritom tamo udobno osećati. Posvećeni rad je veoma važna ključna reč za vas u ovoj godini.

Vaš rad će doneti nagradu i napredak a ne bilo kakav izazov i to sve do pomračenja na proleće. Kad se to dogodi ove godine, svi gubici će se brzo pretvoriti u dobit, kao što ćete i vi restrukturirati vaše finansijske poslove, svoje finansijske strategije, pa čak i svoje finansijske filozofije.

Možda nećete videti promene u vama samima, ali drugi hoće i oni će biti privučeni ka vama, što će izgledati kao da je sreća stigla do vas sa obiljem mogućnosti, novih, drugačijih i avanturističkih. Vi ćete pravite ozbiljne finansijske planove, ali budite otvoreniji za nove načine. Verovatno nećete igrati na sigurno 2020. godine, zato dobro pripazite šta i kako radite.

LJUBAV

Ove godine vaši odnosi će biti bolji nego što su bili u prethodnim godinama. Vaš društveni život će procvetati u 2020. godini. Ako ste već u vezi, onda će stvari postati još slađe. Što ste optimističniji u svom društvenom životu, to ćete više novih i divnih ljudi moći da privučete i da steknete puno novih prijatelja.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj