Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Ušli ste u ovaj period malo destabilizovani, preosetljivi i nesigurni u sebe. Može vam se učiniti da neko ima nešto protiv vas, moguće neka druga Jedinica ili neka Petica. Ako pomislite da su svi uspešniji od vas ili da ste žrtva okolnosti na koje ne možete da utičete, budite spremni da druge saslušate, shvatićete da je mnogima gore nego vama. Pad koncentracije može vas sprečiti da svoje planove izvršite o roku ali ipak, nešto lepo će vam se dogoditi a to je mogućnost da se zaljubite. Ako vam se dopadne neko ko je mnogo mirnijeg temperamenta od vas, posle izvesnog vremena može se desiti da shvatite da ste ušli u vezu sa osobom koja vas prilično opterećuje svojim problemima. Nemojte se nervirati zbog nečega što bi neko mogao pričati o vama. Ako vam je neostvarena želja da uspete u umetnosti a imate dara, nastavite tim putem, čeka vas uspeh.

DVOJKA

U ovom mesecu možete dobiti neke originale ideje i želju za promenom. Svaka vrsta putovanja, promena posla može vam doneti prosperitet i zadovoljstvo. Preko Interneta možete uspostaviti kontakt sa interesantnim osobama moguće iz prekookeanskih zemalja a možete se i neočekivano zaljubiti u nekoga koga možda do skora ne biste ni primetili. Ako ste u dužoj vezi ili braku pokušajte da odolite iskušenjima koje donosi naizgled bezazletni flert jer ćete imati mogućnost da uđete u kratku avanturu za koju nećete znati ni čemu vodi ni kako će se završiti. Nećete moći da odolite šarmu jedne Petice ili Devetke koje ćete sresti pod neuobičajenim okolnostima. Mogući su poveći dobici u novcu preko poslova sa inostranstvom ili preko rođaka i to mlađeg koji se bavi unosnim biznisom. Možda ćete i sami poželeti da uđete u neki posao koji će vam doneti zadovoljstvo.

TROJKA

Moći ćete da birate s kim ćete raditi, najverovatnije sa nekim ko vam je veoma drag i spreman da se sa vama upusti u neke velike poslove. Avanture su na vidiku kada je ljubav u pitanju ali pazite da se ne zaljubite što bi moglo značajno da vam iskomplikuje život ako niste slobodni. Nekome je stalo da ga primetite i želeće da vas fascinira. Ako ste žena, to će biti malo stariji partner, možda i onaj koji je zauzet, umetnik ili lekar. Bićete do ušiju zaljubljeni sa velikom mogućnošću da svoj život iskomplikujete. Muškarci će biti skloni vezama sa mnogo mlađim partnerkama a društveni život će biti veoma raznovrsan.

PageBreak

Numerološka prognoza za januar 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš broj
Foto: Shutterstock numeroloska-prognoza-za-januar-2020-godine-ljubav-posao-i-novac-za-vas-broj3

ČETVORKA

Tokom ovog meseca bićete u prilici da završite sve započete poslove, mada se možete osetiti pritisnuti obavezam koje prevazilaze vaše sposobnosti. Kao osoba kojoj je veoma važno da kontroliše svoj život, bićete možda malo uzdrmani nekim događajima. Tokom ovog meseca možete planirati posao sa nekretninama i najbolje da budete spremni za velike poslove, postoji mogućnost donošenja važnih odluka. Neko će pokušati da vas nagovori na aranžman koji vam neće odgovarati ali bićete spremni da pružite žestok otpor i uspećete u onome što ste naumili. Dobro ćete se slagati sa Šesticama i Devetkama koje će biti u stanju da vas slede u realizaciji vaših planova. Ako želite da pobegnete od svakodnevnih obaveza, bilo bi više nego poželjno da odete negde na put i to po mogućstvu u inostranstvo. Može se desiti da se naputu i zaljubite, najverovatnije u neku drugu Trojku ili Jedinicu.

PETICA

Želećete da uđete u nov posao, naročito ako se radi o projektu koji vam je odavno opsesivna želja jer očekujete veliku zaradu. Nećete biti u prilici da odugovlačite sa realizacijom jer ćete shvatiti da je vreme faktor koji ima velikog uticaja na razvoj događaja. Jedna Jedinica ili Devetka biće spremni da sa vama uđu u posao. Ako vaš posao podrazumeva preciznost i sposobnost dobre komunikacije, timski rad, moraćete da uložite mnogo napora da biste uspeli. Mnoge mogućnosti su pred vama i najverovatnije da ćete biti spremni da uđete u paralelne poslove i da date maksimum od sebe kada je u pitanju karijera. U ljubavi se možete postaviti previše zahtevno i možda ćete biti spremni da uđete i u vezu koja će dovesti do skandala posebno ako se radi o nekoj drugoj Petici ili Jedinici.

ŠESTICA

Vaša osetljiva i saosećajna priroda biće sklona da sve prima previše ka srcu. Preterana osećajnost i uviđavnost će vam biti teret i doneće vam probleme jer ćete biti skloni analiziranju svojih osećanja. Dobro bi vam došao odmor i to negde gde nema mnogo ljudi, na nekom mirnom i usamljenom mestu. Ako treba, idite kod nekoga na selo, makar to bilo i na par dana, osećaćete se preporođeno. Prijaće vam druženje sa ženama, ma kog pola da ste. Nemojte se plašiti izazova kako na poslu tako i u ljubavi. Ipak, pokušajte da držite situaciju pod kontrolom, naročito kada je u pitanju ljubav. Česte promene raspoloženja mogu biti razlog za sukobe sa partnerom, naročito ako ste dugo u vezi ili braku jer on najverovatnije neće imati mnogo razumevanja za vaše ideje u vezi sa nekim značajnim promenama koje želite da napravite u svom životu.

PageBreak

Numerološka prognoza za januar 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš broj
Foto: Shutterstock numeroloska-prognoza-za-januar-2020-godine-ljubav-posao-i-novac-za-vas-broj

SEDMICA

Za vaš nervni sistem ovo bi mogao biti pomalo naporan mesec, naročito ako u svom datumu rođenja imate Trojke ili Jedinice. Mnogi će misliti da ne znate šta hoćete, pokušaće da vam se nametnu, da intrigare, da vas udalje od nekih vama dragih osoba. Ne opterećujte se previše tuđim brigama, nemojte dopustiti da vas iko iskorišćava. Energetski ste u prlično lošem stanju jer ste preterano ambiciozni i pokušavate da idete preko svojih moći. Skloni ste povredama i ako idete negde na odmor nemojte se baviti sportom kome niste vični. Intelektualni poslovi će vam ići od ruke, posebno je dobar period za umetnike i naučne radnike. U ljubavi ste toliko nestalni da ni stalni partner a ni neko kome ćete se udvarati neće znati na čemu je. Vaša potreba za ličnom slobodom može delovati uvredljivo na one kojima je stalo do vas.

OSMICA

Najveći deo vaših aktivnosti biće usmeren na privatne poslove u vezi s nekretninama. Imaćete nekoliko važnih razgovora sa onima sa kojima ćete želeti da uđete u nove poslove, moguće da se će raditi o partnerskom odnosu koji bi mogo da bude i te kako isplativ. Mnogo parnih brojeva vladaju vašim brojem ovog meseca tako da ćete biti u saradnji usmereni na žene a ako ste muškarac, na ličnom planu se možete osetiti previše zavisnim od njih. Imaćete potrebu za malo više lične slobode i ako vam to na bilo koji način bude uskraćeno, čak i ako budete zbog posla sprečeni da se više posvetite sebi i svojim zadovoljstvima, vaša okolina će to osetiti u vidu otvorenog izražavanja vaše ljutnje. Ovaj mesec je odličan za sticanje novca ali i neprijatelja tako da ako nameravate da uđete u tajnu vezu dobro se raspitajte da li je ta osoba slobodna ili ne.

DEVETKA

Ovo može biti sjajan mesec ako ste spremni da uđete u rizičan posao, posebno ako se radi o projektu koji zahteva kreativnost ali i preciznost, ako se bavite istraživačkom delatnošću ako ste skloni rizicima. Ovog meseca bićete avanturistički nastrojeni kako kada je posao u pitanju tako i u ličnom životu. Tražite uzbuđenja i imaćete ih na pretek, posebno sa osobama mlađim od vas, bilo na poslu ili u ljubavi. Volite da provocirate i moraćete da takođe izdržite provokaciju. Dobar oslonac mogu vam biti Jedinice i Sedmice ali bi svakako trebalo da izbegnete konflikte sa Peticama. Trebalo bi da što više putujete ovog meseca a ako volite ekstremne sportove ili ekstremno ponašanje, izazove, možete sebe dovesti u neprijatnu situaciju iz koje ćete teško naći izlaz. U ljubavi ste previše sigurni u sebe što se može loše odraziti na vas.

Izvor: Conoplja news