Ova godina je pod vođstvom Belog Metalnog Pacova i obećava da će biti zanimljiva, posebno u seksualnom smislu.

Šta u krevetu čeka sve horoskopske znakove?

Ovan

Ovnovi su strastveni ljubavnici. Vole pažnju i bliskost. Ove godine, za pobedu treba da uložite malo više napora. Dakle, naučite kako da flertujete graciozno, a ne samo da "direktno pucate".

Bik

2020. godina za vas će biti prilično raznolika. Očekuju vas mnoge romantične avanture, druženja i flert. Nije greh iskoristiti ovu priliku i pokušati izgraditi nove odnose. Međutim, ne treba žuriti da jednostavna komunikacija postane ozbiljna. Postarajte se da budete pouzdan partner.

Blizanci

Većina Blizanaca uživa slobodu. Predstavnike ovog znaka čekaju mnoge avanture u sferi ljubavi. Mislimo da ćete definitivno izaći na sastanak sa dva momka u jednom danu, a to će uspeti samo vama.

Rak

Rakovi su umorni od neuspelih veza i težiće ka jakoj porodičnoj vezi. Ne stidite se si idite na različite događaje i sigurno ćete upoznati svoju polovinu.

Lav

Godina obećava da će biti zanimljiva o podvizima u krevetu i još mnogo toga! Usamljeni lavovi će tražiti samo pristojne partnere, a bračni partneri Lavovi imaće bogat seksualni život. Čak i ako se svađaju, znate da seks uvek čuvate za pomirenje.

Devica

Ljubavni horoskop onih koji su rođeni pod znakom Device jedan je od najpozitivnijih u 2020. godini. Samo dajte svojoj ljubavi zeleno svetlo i uživajte u životu!

PageBreak

Ljubavni i erotski horoskop za 2020. godinu: Škorpije će imati vatreni temperament, a Devicu očekuje ljubavni vatromet
Foto: Shutterstock ljubavni-i-erotski-horoskop-za-2020-godinu-skorpije-ce-imati-vatreni-temperament-a-devicu-ocekuje-ljubavni-vatromet1

Vaga

U novoj godini će se mnoge Vage utopiti u posao. Ipak, ne treba zanemariti svoj lični život, jer to može dovesti do suza i usamljenosti. Upoznajte ljude i flertujte - ceo svet je pred vašim nogama!

Škorpija

Škorpije će morati da obuzdaju temperament, odnosno sami sebe. U suprotnom, neće biti od ljubavi ni traga. Možete izazvati skandale i biti jaki, a ponekad je to lako i povremeno. Probajte, i sigurni smo da će vam se svideti!

Strelac

Strelac se ne stidi avantura. Takođe su odlični u krevetu i slobodno eksperimentišu. 2020. će dodati strast i uskoro će se pojaviti pred prijateljima sa novim partnerom.

Jarac

Za Jarčeve 2020. će biti uspešna. Ako volite nekog, ne bi trebalo da čekate - uzmite situaciju u svoje ruke. Biće oduševljeni vašom inicijativom.

Vodolija

Početkom nove godine Vodolija će krenuti u potragu za ljubavlju. Verujte u sebe, pravilno isplanirajte vreme - i uspećete!

Riba

Vaša godina možda nije započela tako pozitivno u smislu ljubavi. Ali ne paničite. Dostojanstveno prođite kroz sva iskušenja. Nagrada će biti novo poznanstvo koje će oživeti vaše tajne fantazije.

Izvor: Ženski magazin