Bez obzira na godine, starost, pol ili ambicije, ljubav je ta koja nas uvek može promeniti i učiniti da srce počne da kuca potpuno drugačijim ritmom, piše Lovesensa.

Postoje osobe koje vešto znaju kako da kontrolišu osećanja i ne dopuste da emocije nadvladaju razum. Ali, ponekad se pojavi tako jaka strast, privlačnost i iskra ljubavi koju je nemoguće zanemariti.

Od 17 do 27. januara očekuje vas prava magija ljubavi. Zvezde ispunjavaju romantične želje, pa je zato važno da u narednih 10 dana razmislite kakvu ljubav želite - olujnu i brzu poput planinske reke ili mirnu poput netaknutog jezera.

Kada budete mogli u sitnim detaljima da vizualizujete željenuosobu, vaš ljubavniživot polako će početi da se menja.

Najbolji pečat ljubavi sudibina će u narednim danima ostaviti na sledeća tri usamljena znaka Zodijaka:

Rak

Očekuje vas povratak ljubavi iz prošlosti. To je osoba koju ste izgubili u ranoj mladosti, a o kojoj nikada niste prestali da maštate. Slučajni susret ponovo će suočiti vaša usamljena srca i shvatićete da je rastanak bila samo glupa ideja koju treba što pre ispraviti. U početku bićete malo nesigurni, ali shvatićete da vreme između vas nije stvorilo distancu. Uživajte u čarima ljubavi.

Strelac

Očekuje vas potpuno nova ljubav, a sa njom i život prepun iskušenja i avantura. Veseli i aktivni Strelci dobiće novi talas romantičlne pozitivne energije. Nova veza će se brzo razvijati i prijaće vam tok u kojem se kreće. Ova romansa možda ne obećava da će trajati večno, ali vi potpuno uživate u njoj. Prepustite se i otkrijte neke nove varnice ljubavi i strasti.

Bik

Bikove očekuje ljubav dubokih osećanja. Poput onih u klasicima književnosti, ova ljubav će biti čista, "zastarela", predana i ispunjena najlepšim emocijama. Potpuno razumete partnera, njegove potrebe, planove, želje. Zajedno kreirate najpovoljnije prognoze vaše budućbnosti. Moguće je da ćete svoju srodnu dušu upoznati preko članova porodice ili prijatelja.

Izvor: Lovesensa