Horoskop za vikend od 17. do 20. januara 2020. godine!

U petak uveče, Mesec ulazi u znak Škorpije pozivajući nas da napustimo sve ono što nam više ne služi i oslobodimo se svih „okova“. Istražujte – kako sebe, tako i sve što vam je nepoznato i doći ćete do potrebnih odgovora. Negujte tišinu i osetite moć tranformacije.

U subotu, Merkur će napraviti kvadrat sa Uranom, pozivajući nas da iskoristimo ovu energiju za fenomenalne spoznaje i uvide. Iako je u pitanju aspekt kvadrata, on nas može dodatno motivisati i pokrenuti.

Svaku nervozu u komunikaciji bi trebalo da pretvorimo u ravnotežu. Iznenadne situacije ili informacije mogu nastati u cilju da nas nauče da bi u bilo kom trenutku trebalo da negujemo svoj unutrašnji mir.

Merkur u kvadratu sa Uranom nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i spremni. Ako tražite neko novo rešenje, možete doći do radikalnih i autentičnih ideje.

Budite iskreni, pratite svoj lični osećaj i oduprite se svakom impulsu. Neka vas vode vaše prave potrebe koje su put za manifestovanje autentičnosti!

Nedelja je dan za dubok odmor. Kako će se Mesec sve do nedelje uveče nalaziti u znaku Škorpije, on ima za cilj da nas odvede iz svih mračnih tunela do svetlosti, koja nas regeneriše i napaja novom energijom!

Izvor: Profesionalna astrologija