Horoskop za mlad Mesec u Ribama za 23. februar 2020. godine!

U nedelju, 23. februara u 16 časova i 33 minuta osvojiće nas jedan od najromantičnijih mladih Meseca u godini. Reč je o mladom Mesecu u Ribama, znaku velikih sanjara, umetnika, romantika i emotivaca.

Svaki mlad Mesec ima simboliku završetka jednog ciklusa i čišćenja prostora za novi početak. Nešto shvatamo, uviđamo, pitamo se – šta učiniti da bih ostvarila/ostvario ono što mi je potrebno?

Šta me uznemirava? Šta osećam vezano uz ono što mi se događa?

Ovaj nežni mlad Mesec na 4. stepenu Riba povezuje nas sa našim emocionalnim potrebama. Traži od nas da probudimo veru i prevladamo strahove.

Mašta, kreativnost, intuicija su naglašeni.

Ono što je zatajeno ili skriveno može biti otkriveno ili kroz snove, kroz razgovor, susret, informaciju koja "slučajno" dolazi do nas.

Nešto duboko se menja, možemo to osetiti, iako nam neće biti dostupne sve informacije jer je Merkurretrogradan. Zbog toga je mudro biti strpljiv.

Ako uspete da se "stavite u tuđe cipele" i pogledate na ono što se događa iz perspektive druge strane, poboljšaćete kvalitet svog odnosa. Empatija i samilost vode prema osnaživanju intimnosti i povezivanju.

Ovo je i vreme romantike, tajnih simpatija, povratka u prošlost, čežnje za idealnim.

Događaju se "slučajnosti" koje to nisu. Mislimo na nekoga, a ta nam se osoba javi. Ili se pak dogodi susret koji nismo očekivali, a posle se pokaže da je itekako bio bitan. Nazove nas osoba koja nešto treba od nas, a potom se ispostavi da ona nama može pomoći. Bezbroj je takvih scenarija koji nam mogu pokazati koliko je život čudesan.

Odvojite vreme za meditaciju, jogu, za tišinu i sve one aktivnosti koje će vam pomoći da se povežete sa samima sobom.

Intuicija, vaš unutrašnji glas, vaše su najveće snage.

Smirite um i probajte da osetite sebe.

Četiri planete iz znaka Jarca (Mars, Jupiter, Saturn i Pluton), prizemljuju ovu nebesku energiju, šta nam pomaže da jasnije vidimo šta je stvarno i istinito. Pomaže nam da svoje snove pretvorimo u stvarnost, da delujemo i idemo ambicioznije prema zacrtanom cilju.

PageBreak

Horoskop- očekuje nas najromantičniji mlad Mesec u 2020. godini: evo kakva ljubav će se probuditi 23. februara
Foto: Shutterstock horoskop-ocekuje-nas-najromanticniji-mlad-mesec-u-2020-godini-evo-kakva-ljubav-ce-se-probuditi-23-februara

Venera u Ovnu je u izazovnom aspektu sa Jupiterom što jača potrebu za uživanjem, ali i donosi neumerenost, rasipnost, u ljubavi lakomislenost, pa i sklonost neveri, odnosno prekoračenju dopuštenih granica.

I pokušajte se na tren okrenuti unazad. Razmotrite zbivanja iz bliske prošlosti. Pogledajte šta ste sve uspešno priveli kraju, a šta je još ostalo nedovršeno ili nerešeno. Ulazimo u period u kojem je dobro počistiti repove prošlosti, obaviti sve ono što je na čekanju kako bismo što spremniji dočekali ulazak u proleće i vladavinu Ovna koja će nas silovito gurnuti u nove životne aktivnosti.

Uživajte u blizini mora, reka, jezera.

Palite sveće.

Opustite se u mirisnim kupkama.

Idite na masažu.

Pošaljite poruku osobi sa kojom imate neraščišćene račune.

Budite saosećajni i nežni prema onima koje volite.

Pomognite osobi u nevolji.

Zapisujte svoje snove.

Vodite dnevnik.

Odvojite vreme za odmor.

Radite nešto kreativno.

Plešite, uživajte u muzici.

Čuvajte se zavisnosti i zavisničkih uloga u vezi.

Izađite iz uloge žrtve. Svi smo odgovorni za vlastiti život.

Osvestite osećaj nemoći i krećite se uprkos njemu.

Astrolog: Julijana Oremović