Horoskop za vikend od 21. do 24. februara 2020. godine!

Petak je dan za velike mogućnosti i brzo i lako ostvarenje ciljeva. Mars kreira trigon sa Uranom i donosi veliku energiju u važnim aktivnostima. Usmerite svu svoju energiju u sadašnji trenutak i potrebna rešenja - otvoriće vam se novi vidici. Ovo je dan za spoznaju i veliku hrabrost. Upuštamo se u rizik koji može doneti velike dobrobiti. Više se ne plašimo životnih pustolovina, već pratimo unutrašnji glas i borimo se za svoje mesto pod srećnim zvezdama. Petak je dan za velike stvari - napravite taj ključan korak unapred.

Subota donosi nešto potpuno novo i drugačije, ali ova iznenađenja zahtevaju da se prepustimo promenama i otpustimo strahove. Sekstil Urana i Sunca pruža priliku da pokažemo svoju kreativnost i potencijal, pa će ovaj dan biti savršen za učenje i širenje znanja. Sve ćete želeti da uradite samostalno, a mnoge želje biće na putu da se materijalizuju.

Napravite virtualni plan kako da ostvarite sve o čemu ste sanjali i na jedinstven način kreirajte stazu do velikih dostignuća. Sve ćete uspeti, ali samo ako ostanete dosledni svojoj prirodi. Razmislite kakve inovacije biste doneli u svoj život, naročito na polju karijere.

Kvadrat Venere i Jupitera donosi moćnu energiju koja nas može koštati velikih grešaka, naročito na polju finansija. Pod uticajem ovog kvadrata skloni smo preterivanju i teško ćemo pronaći pravu meru. Moguće je da ćete olako trošiti novac što će stvoriti dodatne troškove.

Želećete više stvari odjednom da uradite i iskoristite maksimum, ali uspećete jedino ako pronađete balans. Usmerite svoj energetskikompas u pravom smeru i izbegnite trošenje energije i potencijala.

Iako je rizičan za finansije, nedelja je savršen dan za ljubav i romantiku. Bićete zahvalni na svim divnim trenucima i osećate neverovatan romantičnizanos.

Živite ljubav i radujte se svakom novom danu!

Izvor: Lovesensa