OVAN

LJUBAV: Porodični izazovi dobrim delom će zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču s tim da će im odnos sa voljenom osobom škripeti.

KARIJERA: Ova nedelja za neke od vas može doneti dosta borbe u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cele sedmice čekaćete da se situacija razbistri, a kad vam se učini da je sve jasno, uvidećete da nailaze nova pitanja. I tako stalno.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi i skromniji.

BIK

LJUBAV: Većina vašeg privatnog života biće usmerena na sasvim obične aktivnosti kroz koje ćete uživati i nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete ceniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Sasvim jednostavno i dobro.

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ali ovoga puta, od toga će zavisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Više se krećite.

BLIZANCI

LJUBAV: Zajedno sa voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojima će obe strane otkrivati nešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kada će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ova nedelja karakteristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.

ZDRAVLJE&SAVET: Osetljivost na stres. Opuštajte se.

RAK

LJUBAV: Gde god da idete primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sedite kod kuće. Oni u vezama biće srećni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat.

KARIJERA: Moguće je da će vam se neke stvari na poslu učiniti težim nego što one zapravo realno jesu. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od drugih, a baš ništa od vaa. To je samo privremeno i nekako prolazno.

ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte sebi dovoljno sna i odmora.

PageBreak

Horoskop za sledeću nedelju: Vodolija donosi harmoniju u ljubav, a Lav pravi rizične poteze (do 1. marta 2020.)
Foto: Shutterstock horoskop-za-sledecu-nedelju-vodolija-donosi-harmoniju-u-ljubav-a-lav-pravi-rizicne-poteze-do-1-marta-20203

LAV

LJUBAV: Peripetije u vašem privatnom životu nizaće se bez plana i mogućnosti odlaganja. Okidač će biti potreba za dominacijom ili kontrolom, a ništa nećete moći kontrolisati. Budite strpljivi i tolerantni koliko god možete, te više uvažavajte partnera.

KARIJERA: Šta god se našlo na dnevnom redu, vi ćete biti onaj pokretač ili glas koji će dati završnu reč bilo da se radilo o važnim odlukama, bilo o redovnim zadacima. Vaši potezi dobiće na težini, pa pazite šta radite. Držite se ciljeva.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu.

DEVICA

LJUBAV: Male nesuglasice u odnosima biće povezane sa nesporazumima ili neiskrenostima. Ne morate sve otkriti, ali ono što pokažete neka bude iskreno. Takođe ne gurajte glavu u pesak, te se fokusirajte na ono dobro između vas.

KARIJERA: S lakoćom ćete rešavati sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena otvorenost ovaj će put biti skladno pomešana sa ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smelo vodite celu stvar. Uspećete.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde ima ljudi. Vole vas.

VAGA

LJUBAV: Aktiviraće se vaša mašta i kreativnost, pa ćete služeći se spomenutim uspevati da rešavate sva dvoumljenja u privatnom životu. Ako još uvek tražite svoju ljubav, doterajte se i izađite među ljude. Bićete zanimljivi i prihvatiće vas.

KARIJERA: Sazrela vam je ideja o poslu za koji se treba potruditi, ali vi ste potpuno predani i spremni ići u to. Pokrenućete neke stvari koje možda neće odmah dati rezultate, ali bićete na dobrom putu. Pomoći će i neki stručni ljudi koji mogu uticati na sve.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite uporniji.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Najradije ćete provoditi vreme sa porodicom. Oni u parovima prolaziće pomalo turbulentno razdoblje gde će trebati da otvore karte i jasnije definišu zajednički odnos. Ipak, još uvek neće sve biti jasno.

KARIJERA: Možete bez imalo bojazni da se oslonite na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a biće i onih koji će živeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje kroz saradnju.

ZDRAVLJE&SAVET: Naspavajte se.

PageBreak

Horoskop za sledeću nedelju: Vodolija donosi harmoniju u ljubav, a Lav pravi rizične poteze (do 1. marta 2020.)
Foto: Shutterstock horoskop-za-sledecu-nedelju-vodolija-donosi-harmoniju-u-ljubav-a-lav-pravi-rizicne-poteze-do-1-marta-2020

STRELAC

LJUBAV: Neki bi se povremeno mogli osećati usamljeno. Najbolje je primiriti se i povući u tišinu i meditaciju. Svoja očekivanja formiraćete prema trenutnom stanju, pa će ona biti skromna. Ipak, biće i lepih događaja. Zato se više otvorite.

KARIJERA: U temama povezanim sa finansijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati sagledati, proanalizirati i doneti odluke koje će usmeriti dalji tok razvoja. Pokušajte biti što objektivniji i ne žurite.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte duboko disanje za opuštanje.

JARAC

LJUBAV: Pojaviće se niz pitanja povezanih sa vašim privatnim životom. Neki će čačkati do kraja, a baš tu bi se trebali zaustaviti i malo pričekati. Najviše zato jer će odgovori s vremenom doći sami od sebe. Zato budite strpljiviji i pažljiviji.

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati motiva više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo što ste napravili, nego i kako bi oni mogli napraviti više i bolje.

ZDRAVLJE&SAVET: Opustite se.

VODOLIJA

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost LIČNIH odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo sigurne opcije.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni sa prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko za sada ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno što se može i povedite se za tim. Videćete da ima izlaza.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zamarajte se nepotrebnim brigama.

RIBE

LJUBAV: Iz dana u dan biće sve više događaja u vašem privatnom životu. Mnogi će zablistati na raznim društvenim okupljanjima, a drugi će ih rado prihvatati. Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu. Uživaćete.

KARIJERA: Svakim danom sve će se više povećavati obim poslova koje treba da obavite, a sa tim će ići i veći napori. Kriterijumi bi mogli biti strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da uspešno odradite sve što treba. Samo se dobro organizujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve ste jači i jači.

Izvor: Ehoroskop