• Mesečni horoskop za mart 2020. godine.
  • Astro prognoze za svaki znak Zodijaka.
  • Ljubav, posao i zdravlje u martu 2020. godine.

U ovom mesecu svi možemo da očekujemo promene. Merkur će biti retrogradan sve do 10. marta gde se iz Riba vraća u Vodoliju. Mnoge osobe će imati šansu da isprave neke svoje greške ili će pronaći neka rešenja vezana za komunikaciju, kvarove, loše dogovore itd.

Mars će biti do 30. marta u Jarcu, mnoge osobe će težiti da se popnu na viši nivo, pa čak i na vrh poslovne lestvice i moći. Ovaj položaj Marsa u Jarcu daje jednu snagu bez empatije, emocija i prisutnost hladnoće.

Prelazak Venere u Bika i konjukcija sa Uranom mnogim osobama može doneti korišćenje prilika, posebna osećanja, diplomatiju, potrebu za slobodom u odnosima i erotski život.

Konjukcije Marsa, Jupitera, Plutona mogu doneti velike promene i pobune pa neke zemlje mogu spremati mobilizacije ako budu napadnute. Mogući su zemljotresi i moguće je da neki vulkan proradi. Konjukcija Marsa i Saturna ne donosi dobru energiju.

Saturn ulazi u Vodoliju 22. marta i konjukcija s Marsom i Saturnom u Vodoliji 30. i 31. marta donosi razne preokrete, iznenadne pobune do oslobođenja i želje za nekim novim preokretom. Generalno gledano, dosta preokreta u ovom mesecu se događa što je bilo i za očekivati.

Kakav će mesec biti za pojedinačne znakove?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas će ceo mesec na poslu biti pod nekom vrstom pritiska. Ako vidite da ne stižete da uradite sve, onda neke stvari menjajte. Pojedini Ovnovi će odustati od nekog posla ili projekta dok nezaposleni mogu doći do bitnih informacija za posao. Neke osobe bi trebalo da promene posao pa je u ovom mesecu dobra prilika. Ako vam neko nudi pomoć, obavezno prihvatite. Svakako imate podrške s mnogo strana, stoga istrajte dok ne dobijete ono što želite, što će biti tek za par meseci. Emotivno vam je naklonjen period, tako da možete uživati sa svojim partnerom i čak ste spremni da mu oprostite neke greške. Divan je mesec da uživate s porodicom, partnerom i prijateljima. Krajem meseca mogući su konflikti zbog finansija pa pokušajte izbjeći svađe. Za slobodne Ovnove bi bilo najbolje da i ostanu slobodni jer se mogu razočarati ako se prepuste i očekuju promenu kod potencijalnog partnera. Kada je zdravlje u pitanju, disajni putevi su lošiji.

BIK

Dragi Bikovi, kada je posao u pitanju vi možete doživeti iznenadne neočekivane promene. Mnogi Bikovi će poželeti da promene posao ili pokrenu svoj biznis. Svakako da ne treba ništa ishitreno raditi, već dobro razmislite šta je isplativo i šta je dobro za vas. Pojedini Bikovi dobivaju pohvale za svoj dobar rad i uspeh. Ako niste sigurni za pokretanje svog biznisa, onda bi bilo dobro da se posavetujete sa stručnim osobama koji imaju dugogodišnje iskustvo. Vi ste temeljiti i studiozni pa verujte da do kraja meseca možete napraviti pravi plan bez neke veće žurbe. Emotivno je dosta naglašeno kada je partner u pitanju, a vi imate neke blokade i strahove pa bi bilo dobro da to podelite s partnerom, posebno ako ste nešto prećutali ili sakrili od partnera. Partneru je bitna iskrenost kakva god ona bila. Sada nije vreme da izbegavate priču već da se problem razreši jer posle možda može biti kasno. Vaša strpljivost i vreme će razrešiti probleme do kraja meseca. Slobodni Bikovi imaju zanimljiva druženja i komunikaciju sa osobom koja može postati potencijalni partner. Kada je zdravlje u pitanju, čuvajte svoje osetljivo grlo od virusa i prehlade.

PageBreak

Mesečni horoskop za MART 2020. godine: Lav isijava ljubav i zadovoljstvo, a Devica ostvaruje veliki uspeh na poslu
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-mart-2020-godine-lav-isijava-ljubav-i-zadovoljstvo-a-devica-ostvaruje-veliki-uspeh-na-poslu

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kada je posao u pitanju, sve što ste do sada postigli može dobiti jednu veliku nagradu i pohvale. Pojedini Blizanci mogu dobiti i promenu statusa na bolje realno zasluženo. Usled retrogradnosti Merkura možda neki poslovi mogu biti obustavljeni privremeno. Pojedini Blizanci su prenatrpali sebi obaveza i posla pa ne uspevaju da se dobro fokusiraju. Kako biste uspeli, napravite prioritete i po njima se fokusirajte. Mnogi Blizanci mogu imati dobar odnos s kolegama, na šta do sada nisu obraćali pažnju pa će doći do zaključka kako je bitan timski rad i kako možete zatražiti pomoć za nešto što ne stignete sami. Emotivno je jedan jak mesec pred vama bez obzira bili zaljubljeni, puni strasti, besni ili ljuti, sve su to razne vrste emocija. Ako ste zauzeti, partnera će to zbunjivati do te mere da ni sam nije siguran kako treba da priča sa vama. Popričajte iskreno sa partnerom da ne dođe do neslaganja i svađe. Svakako u ovom mesecu mnogi Blizanci mogu imati kratak fitilj pa će biti svadljivi. Bilo bi lepo kada nastupe mirniji periodi da negde iziđate u društvo ili se osamite na večeri. Ako ste slobodni, onda se prepustite udvaranju i romantičnim trenucima s osobom kojoj se sviđate. Nova veza je na pomolu. Kada je zdravlje u pitanju, dobro bi vam došla neka osnovna lekarska kontrola, krvna slika, itd.

RAK

Dragi Rakovi, kada je posao u pitanju kod vas se mogu događati nove mogućnosti. Pojedini Rakovi mogu očekivati novu ponudu za posao dok zaposleni mogu jednostavno sijati na svom radnom mestu. Promene posla su moguće za osobe koje to planiraju ili možete pronaći posao ako ste nezaposleni. Ako radite s klijentima onda se mogu pojaviti neki novi klijenti. Početkom meseca možete biti u finansijskom nedostatku, a već krajem meseca se sve popravlja. Pojedini Bikovi mogu biti iznenađeni nekim prilivom novca koji nisu ni očekivali. Sigurno je da možete krenuti i s novim poslom, ako ste sve lepo isplanirali. Emotivno, ako imate partnera, vi ste odlučni da sve učinite kako bi vaš ljubavni život zasijao. Mnogi Rakovi su napokon krenuli dva koraka napred i bore se za svog partnera. Sada mogu doći do izražaja kvaliteti zbog kojih ste se zaljubili u partnera, stoga ih vratite na novi početak. Slobodni Rakovi u ovom mesecu treba da izlaze i druže se pa bi mogli da upoznaju osobu koja im se sviđa i brzo će ući u vezu. Kada je zdravlje u pitanju, ugrožen je vratni deo kičme pa se masirajte i opuštajte.

LAV

Dragi Lavovi, kada je posao u pitanju, vi se pokrećete još više nego prošlog meseca. Mnogi Lavovi sada mogu imati odličnu motivaciju za posao. Pojedini mogu doživeti poraz, ali ni to ih neće stopirati već će im dati još veću želju da se dokažu da oni mogu i više od uspeha. U ovom periodu je dobro da vidite kako ide i u kojem pravcu vaša karijera. Pojedinim Lavovima će nedostajati strpljenja i istrajnosti do zacrtanog cilja pa se potrudite, jer na kraju sleduje lep uspeh. Kako je Merkur retrogradan, pazite šta pričate i kome se hvalite, jer vaše neke ideje mogu biti prisvojene. Emotivno je dosta aktivno za zauzete Lavove, mogućnost putovanja s partnerom, porodicom, prijateljima. Kada zanemarimo početak meseca, preostali deo je dobar za uživanje sa partnerom u romantičnim periodima. Mnogi Lavovi će usled svoje sreće isijavati ljubav i zadovoljstvo. Slobodni Lavovi mogu upoznati interesantnu osobu i krenuti s njom u vezu pod uslovom da to oni žele. Kada je zdravlje u pitanju, dosta je stabilno.

PageBreak

Mesečni horoskop za MART 2020. godine: Lav isijava ljubav i zadovoljstvo, a Devica ostvaruje veliki uspeh na poslu
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-mart-2020-godine-lav-isijava-ljubav-i-zadovoljstvo-a-devica-ostvaruje-veliki-uspeh-na-poslu3

DEVICA

Drage Device, kada je posao u pitanju, ovog meseca vi ste marljive i vredne ovog meseca. Sve što ste u zaostatku s poslom vi sada rešavate, pa čak stižete da uradite i neke nove projekte. Kako ste vredne i sposobne, mnoge poslovne kolege vas mogu doživeti kao konkurenciju pa može doći do konflikta na poslu. Ovog meseca kao da ste probuđeni, organizujete sve i sve stižete na poslu i u privatnom životu. Sjajan je mesec, pa će se i Device koje su mrzovoljne sada pokrenuti. Zvezde su vrlo povoljne i imate podršku od neba. Emotivno ako vam je na poslu sve u redu, jednostavno ne može sve funkcionisati, tako da početkom meseca može doći do svađe sa partnerom. Više vam ništa nije jasno, jednostavno su se problemi nakupili pa nikako da izađete na kraj s partnerom. Mogući su kod pojedinih Djevica i razvodi ili razlazi u vezama. Ipak dobro razmislite pre raskida i pokušajte već po hiljaditi put da razgovarate, ali mirno. Slobodne Device imaju priliku za novo poznanstvo gde bi mogle da zažive simpatije. Kada je zdravlje u pitanju, čuvajte se prehlade i virusa.

VAGA

Drage Vage, kada je posao u pitanju vi spoznajete da novi zadaci koji su vam se činili laki nimalo nisu takvi već imaju svoju težinu. Budite spremni sredinom meseca na još više posla i obaveza. Ako ne možete stići da sve uradite, zatražite pomoć od kolega. Mnoge Vage imaju cilj šta žele da postignu pa ne odustajte od njega jer je realan i vi to možete postići. Mnoge zauzete Vage mogu imati lep romantičan mesec ispred sebe i lepu komunikaciju sa partnerom. Neki nesporazumi koji su postojali sada se mogu rešiti iskrenom komunikacijom. Mnoge Vage treba da kroz razumevanje i kompromis daju novu, lepšu šansu partneru i sebi da uživaju u ljubavi. Družite se, pričajte s prijateljima, partnerom, jer ste sve zbog posla stavili u drugi plan. Slobodnim Vagama se smeše neke avanture i flertovanje. Kada je zdravlje u pitanju, moguće su viroze i infekcije.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kada je posao u pitanju vi možete imati lepe nove planove koje bi trebalo zapamtiti ili zapisati jer nije dobro ovog meseca pokretati nove poslove. Vi ste imali naporan mesec pa se sada odmorite i skupite snagu i energiju za velike planove i projekte. Mnoge Škorpije su prošlog meseca imali lepu zaradu što im sada treba i na kraju meseca predstoji lep novčani dobitak. Prati vas sreća u ovom mesecu s finansijama. Emotivno, sam početak marta, sa slobodnim vremenom sledi vam opuštanje i lepo provedeno vreme sa partnerom. Ako ste sa porodicom u zategnutim odnosima sada je prilika da se stvari promene nabolje i komunikacija poboljša. Pojedine Škorpije ojećaju pravu ljubav sa svojim partnerom i zadovoljstvo. Bitno vam je da ste vi sigurni u sebe i svoja osećanja. Slobodne Škorpije će biti na mukama od više ponuda, neće znati koga da odaberu i koji je pravi partner za njih. Neka vaše srce bira, tu nema greške. Kada je zdravlje u pitanju, više se odmarajte i relaksirajte.

PageBreak

Mesečni horoskop za MART 2020. godine: Lav isijava ljubav i zadovoljstvo, a Devica ostvaruje veliki uspeh na poslu
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-mart-2020-godine-lav-isijava-ljubav-i-zadovoljstvo-a-devica-ostvaruje-veliki-uspeh-na-poslu56

STRELAC

Dragi Strelci, kada je posao u pitanju, kod vas se otvaraju novi veliki poslovi. Mnogi Strelci imaju snage i energije da završe započete poslove. Dobro razmislite ako treba da uložite novac s nekim u posao, jer već ste poučeni iskustvom. Teško je drugima da vas prate, a i vi imate jedinstven pogled na posao. Kada su ulaganja u pitanju, razmislite verujete li u potpunosti toj osobi, jer ste vi ponekad detinjasti i brzopleti. Kako god, ovaj mesec je odličan za posao i timski rad. Odlična zarada i lepi projekti za budućnost su vam naklonjeni. Emotivno je dosta dobra situacija među partnerima sve do kraja meseca, gde može doći do nekih neslaganja, ali ništa nije rizično. Vi se brzo upalite, ali i brzo stišate pa ne donosite odluke dok se ne ohladite i umirite. Ako imate nekih porodičnih problema, sada bi bilo dobro da se razreše. Slobodni Strelci će imati osobu koja je vredna pažnje, samo treba da sagledaju sebe i šta oni hoće – avanturu ili neku dublju vezu. Kada je zdravlje u pitanju, vi ste energični ovog meseca.

JARAC

Dragi Jarci, kada je posao u pitanju vi ste stabilni, sigurni u sebe i poslove koje obavljate. Postoji mogućnost da vam se ne sviđa atmosfera na poslu i u okruženju gde radite. Ako ste uspešni i uspevate na poslovnoj lestvici, onda se može pokazati ljubomora kolega koja vam nimalo neće goditi. Kako god, ne preporučuje se da vi ulazite u tu energiju ogovaranja, jer vama to nije potrebno, vi ste uspešni. Dobre ideje čuvajte za sebe kako ne bi osvanule kod nekih vaših kolega. Finansije su dosta dobre iako ste imali izdatak početkom meseca. Emotivna situacija je dosta dobra što će radovati i vašeg partnera. Vaše raspoloženje menja sve na bolje pa odnos postaje još čvršći. Krajem meseca su moguće sitne svađe. Kako vi ne pravite kompromise, sada bi trebalo da priznate svoju grešku, posebno bi se to pozitivno odrazilo i na porodicu. Slobodni Jarci se mogu ponadati i da će ući u vezu koja može biti kratka pa se nemojte razočarati, prava ljubav vas tek čeka. Kada je zdravlje u pitanju, potrebna je šetnja u prirodi i fizička aktivnost.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kada je posao u pitanju, vi imate odlične šanse da napredujete u karijeri i jednostavno sijate na poslu. Sada treba da menjate stav među kolegama da ne pokvarite odnose i stvorite tenziju. Finansije nikad nisu bile bolje pa čak možete i uštedeti i priuštiti sebi što odavno želite. Ipak, od neočekivanog priliva novca nešto i uštedite. Za sve poslove vezane za inostranstvo, pa čak i za rad u inostranstvu sada je odličan mesec pa bi trebalo to iskoristiti. Ako ste u vezi ili braku, sa partnerom će biti dosta nerazumevanja i neslaganja. Moguće je da ste nešto skrivali od partnera pa je sada isplivalo, što bi moglo ugroziti vašu vezu ili brak. Iskreno razgovarajte, zatražite oproštaj. Ako partner nema razumevanja za vas, strpite se, jer mu ovog puta treba duže vremena. Slobodne Vodolije će ovog meseca dobiti dosta interesantnih ponuda za ljubav, ali su ipak odlučni da ostanu slobodni. Kada je zdravlje u pitanju – lošija cirkulacija ,glavobolja i problem s leđima.

Horoskop - ova 3 znaka koje očekuju najveće nevolje u vladavini Riba (do 20. marta 2020.)

RIBE

Drage Ribe, kada je posao u pitanju vi sada sijate i možete pokazati i dokazati svima kako imate odlične ideje i projekte. Možete očekivati dobre i uspešne vesti i poslove. Vama se mogu pojaviti novi, veći poslovi koje bi trebalo prihvatiti u martu, pa čak i promeniti novi posao. Ako vam je potreban glas razuma i podrška, onda to potražite od porodice i ljudi u koje verujete i koji su pokazali svoju iskrenu naklonost. Sada možete rešiti mnoge poslove koji su u zaostatku i koji nisu mogli do sada da se reše. Emotivno dosta turbulentan period pa čak ako ste zauzeti, vi tražite nešto novo sa partnerom ili neku avanturu. Podrška partnera je tu pa čak pojedine Ribe i putuju s partnerom. Kako imate više slobodnog vremena, vi se možete posvetiti porodici i vama dragim ljudima. Slobodne Ribe mogu spoznati i suočiti se sa svojim strahovima kada su ozbiljne veze u pitanju. Dobra prilika da promenite svoje stavove i krenete da lepše komunicirate sa partnerom. Kada je vaše zdravlje u pitanju, radite na tome da ojačate imunitet i čuvajte se prehlade i virusa.

Astrolog: Željka Knežević