Nedeljni horoskop od 24. februara do 2. marta 2020. godine!

OVAN

Posao - Ovo je interesantan period za sve predstavnike vašeg znaka koji vole da se na bilo koji način eksponiraju u javnosti. Početkom sedmice možete da napravite dobar poslovni potez sa Vagom, Blizancima ili Devicom. Bićete skloni rizičnim finansijskim transakcijama. Budite oprezni u trgovanju sa nekretninama.

Ljubav - Nervira vas partnerova neodlučnost ili mrzovoljnost. Nemate utisak da možete da imate velikog uticaja na njega, ili, ako ste slobodni, da budete uspešni u osvajanju. Pokušajte malo delikatnijim načinima da pridobijete naklonost osobe koja vam se dopada.

Zdravlje – Pazite se prehlade.

BIK

Posao - Možda ste previše rekli nekome o svojim planovima i sada strepite da biste mogli biti na bilo koji način izigrani. Ovna ili Škorpiju možete da ubedite u sve što želite. Spremni ste da uložite novac u nov posao, naročito ako se bavite nekretninama, bankarskim transakcijama ili trgovinom.

Ljubav - Dobro se osećate u društvu harizmatičnih osoba na koje uvek možete da se oslonite. Ako ste ženski pripadnik ovog znaka, imate pored sebe jaku ličnost koja je spremna da vam se uvek nađe pri ruci. Dobićete priliku da se pomirite sa nekim, moguće sa Devicom ili Jarcem, a Škorpiji ste i dalje tiha čežnja.

Zdravlje – Moguća glavobolja.

BLIZANCI

Posao - Početak sedmice donosi nove mogućnosti kada je u pitanju posao od koga mnogo očekujete. Možete dobiti ponudu koju ćete oberučke prihvatiti, ali i sami možete dati nekome ponudu koju će rado prihvatiti. Moguć je početak uspešne saradnje ako budete spremni da zbog posla često putujete ili da radite sa osobama koje nisu iz vašeg mesta rođenja. Ukoliko nameravate da započnete nov posao, ili vam je izvor prihoda bilo koja vrsta intelektualne delatnosti, možete imati vanredne prihode.

Ljubav - Ovo je jedan od boljih perioda, posebno ako ste slobodni a dopada vam neko s posla. Moguće je poznanstvo koje će brzo prerasti u vezu, a ako vam se budu dopali Vaga ili Vodolija, možete da doživite lepu ljubav.

Zdravlje – Obratite pažnju na grlo i ne uzimajte gazirane napitke.

RAK

Posao - Ako radite u privatnoj firmi, potrudite se da završite sve poslove što je moguće pre, jer je pred vama uzbudljiv period. Vašom inicijativom može da započne jedan vrlo važan posao od koga vaši šefovi mnogo očekuju. Možete očekivati dobitke u radu sa Vagama, Bikovima i Škorpijama. Inostranstvo i dalje predstavlja jedan od mogućih izvora prihoda.

Ljubav - Ako ste u braku verovatno ste spremni stoički da izdržite sva eventualna iskušenja i sačuvate porodicu. Slobodni Rakovi mogu poželeti da uđu u brak.

Zdravlje – Obratite pažnju na stomak.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 2. marta 2020. godine: Blizance očekuje sjajan period za ljubav, a Jarčeve uzbudljiv izazov na poslu
Foto: Shutterstock nedeljni-horoskop-do-2-marta-2020-godine-blizance-ocekuje-sjajan-period-za-ljubav-a-jarceve-uzbudljiv-izazov-na-poslu

LAV

Posao - Omogućeno vam je da budete uspešni u svim delatnostima koje podrazumevaju sposobnost dobrog izražavanja, pisanja ili znanje stranih jezika. Ako ste mladi, ambiciozni ste da stvorite neki svoj izvor prihoda, da započnete privatan biznis, ili da preko privatnog posla dođete do veće svote novca.

Ljubav - U ovom periodu vam je mogućava da ostvarite harmonične odnose sa osobom koja vam je draga. Ako ste slobodni možete da započnete strastvenu vezu sa Vodolijom ili Ovnom.

Zdravlje – Dobro se osećate.

DEVICA

Posao - Početak sedmice donosi moguće pohvale na vaš račun. Ako ste zaposleni trebalo bi da brzopotezno reagujete ne nešto što se dešava na vašem radnom mestu, a ukoliko niste, moguć je poziv da se javite povodom konkursa. Ne nervirajte se previše ako budete imali nepredviđene izdatke ili ukoliko ne budete dobili obećanu isplatu, jer vrlo brzo ćete to uspeti da regulišete.

Ljubav - Jedna od interesantnijih sedmica u kojoj možete započeti vezu sa nekim koga ćete upoznati na poslu, ili ga možda već površno poznajete iz poslovnih krugova. Ako se radi o osobi koja je mnogo mlađa od vas, a vi ste, pri tom, zauzeti, budite oprezni, možete nesmotreno ući u flert.

Zdravlje – Dobro se osećate.

VAGA

Posao - Rođeni u trećoj dekadi znaka pod najvećim su pritiskom da bi trebalo da završe započete poslove. Nekome je stalo da vas nagovori da pristanete da radite za njega, i ako se radi o Lavu ili o nekoj drugoj Vagi, nemojte odbiti predlog pre nego što dobro razmislite. Dobijate sugestiju da uložite izvesnu sumu u hartije od vrednosti, ili u nekretnine, ali, u stvari, najradije se još uvek ne biste odlučili ni za jednu opciju dok dobro ne razmislite.

Ljubav - Bićete vrlo taktični u pokušaju da osvojite naklonost osobe koja vam se dugo već dopada. Ako se radi o nekome ko je veoma uzdržan i ne pokazuje previše šta oseća prema vama, pokušaćete da ga osvojite ne samo šarmom nego ćete mu stvoriti utisak da ste mu neophodni na poslu.

Zdravlje – Uzimajte biljne čajeve.

ŠKORPIJA

Posao - Početak sedmice može biti pomalo stresan jer vam može stvoriti osećanje nesigurnosti, posebno za one koji nisu u stanju da uspostave dobru komunikaciju sa Devicom ili Jarcem. I dalje su najbolji znaci za saradnju Bik, Vaga, Ribe. Kontakti sa strancima ili osobama iz javnog života donose mogućnost dobre zarade. Mogući su dobici preko daljih rođaka koji finansijski dobro stoje.

Ljubav - Izbegnite avanture na poslu, tajne veze ili udvaranje osoba koje nisu slobodne. Ako nemate partnera, bićete na meti mnogobrojnih udvarača. Mlade Škorpije mogu biti u vezi sa dosta starijim partnerom. Moguće je poznanstvo ili ljubav sa strancem.

Zdravlje- Obratite pažnju na ishranu.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 2. marta 2020. godine: Blizance očekuje sjajan period za ljubav, a Jarčeve uzbudljiv izazov na poslu
Foto: Shutterstock nedeljni-horoskop-do-2-marta-2020-godine-blizance-ocekuje-sjajan-period-za-ljubav-a-jarceve-uzbudljiv-izazov-na-poslu3

STRELAC

Posao - Ulazite u naporan period kada će koncentracija biti slabija, naročito ako budete nailazili na prepreke, ali će malo kome poći za rukom da vas pokoleba. Verujete u sebe i to ćete svima dati na znanje. Uskoro nastupaju pozitivne promene. Ako želite da upišete neku vrstu specijalizacije, stručnog usavršavanja, moraćete da izdvojite poveću sumu novca. Nemojte olako odbaciti ponudu za honorarni posao.

Ljubav – Još ove sedmice možete, koliko toliko, da izađete na kraj sa ljubavnim problemima. Iskoristite prve dane perioda jer nakon toga jedan Blizanac ili Devica mogu biti veoma neprijatni. Oni će vas preslišavati, a vi ćete morati da polažete račune.

Zdravlje – Moguća prehlada.

JARAC

Posao - Pred novim ste vrlo uzbudljivim izazovom, jer vam se može ukazati prilika da se bavite poslom za koji ste talentovani i preko koga se možete proslaviti, ili da doživite ličnu satisfakciju. Imajte poverenja u savete nekog drugog Jarca, Device ili Škorpije. Početkom sedmice budite oprezni u sklapanju aranžmana sa strancima, da ne biste bili na gubitku. Budite štedljiviji ili pametno uložite novac u neku nekretninu.

Ljubav - Pred velikim ste dilemama, naročito ako ste mladi a dopadaju vam se istovremeno dve osobe, moguće Devica i Škorpija. Ako ste dugo u vezi ili braku, potrudićete se da sa partnerom uspostavite dobru komunikaciju, jer u poslednje vreme verovatno nije bila kako treba.

Zdravlje – Uzimajte više biljnih čajeva.

VODOLIJA

Posao - Bićete prilično angažovani, ali i vrlo preduzimljivi i spremni na neke ustupke u radu sa novim saradnicima, naročito sa Vagama i Lavovima, samo da bi se posao obavio kako treba. Možete očekivati dobitke preko starijih članova porodice ili, ako ste mladi, moguće je unapređenje sa povećanjem plate. Razmišljate o originalnim načinima kako da uvećate prihode.

Ljubav - Ako ste muškarac može vam se dopasti žena koja je dosta mlađa od vas, ali mnogo ambicioznija. Pazite da ne budete, na neki način, zapostavljeni u toj vezi. Ako ste u zrelim godinama, i žena, dopada vam se lekar ili osoba na položaju.

Zdravlje – Ne preterujete u vežbanju u teretani.

RIBE

Posao - Ovo je za vas period velikih ambicija, i imate svesrdnu pomoć mlađih, ali i mnogo starijih osoba od vas. Kreativne i sposobne osobe koje imaju smisla za biznis pomoću će vam da uspostavite kontakt sa strancima. Ako tražite posao, naći ćete ga uz pomoć starije osobe. I dalje ste prilično haotični u trošenju novca, ma koliko da zarađujete. Ako primate džeparac, čim ga dobijete, potrošite ga.

Ljubav - Ukoliko se osoba koja vam se dopada nalazi u inostranstvu, i najavi svoj dolazak, bićete više nego oduševljeni. Slobodne Ribe mogu imati brojna uzbuđenja, a one koje su u braku trebalo bi da paze šta rade. Može vam se neočekivano dopasti jedan Jarac.

Zdravlje – Dobro se osećate, ali oblačite se adekvatno vremenskim prilikama.

Izvor: Conoplja news