Dnevni horoskop za 26. april 2020. godine, piše Lovesensa!

OVAN

Danas vas očekuje sjajna komunikacija sa dragim ljudima. Bićete kreativni, a takva energija donosi velika iznenađenja na poslovnom planu. Pozovite prijatelje sa kojima želite da obnovite kontakt.

BIK

Svi delići rešenja su se sklopili, pa je evidentno da ćete uskoro rešiti situaciju koja vas je do sada opterećivala. To se neće dogooditi preko noći, ali budite strpljivi i uskoro ćete rešiti problem. Opustite se danas u društvu bliskih prijatelja.

BLIZANCI

Osoba na poslu sa kojom imate dobru komunikaciju pomisliće da želite sa njom nešto više od prijateljstva. Ukoliko vam nisu takvi planovi, to odmah rcite. Istina može da bude rizična kada zakasni. Verujte svojoj intuiciji.

RAK

Iako ste verni svojim stavovima i principima, danas ćete morati da shvatite da ne mora svako da ima isti pogled na svet kao vi. Budite fleksibilniji u komunikaciji. Što se tiče posla, sve vam ide po planu. Organizovani ste.

LAV

Ako ste napravili neku grešku, biće am lakše da hje podelite sa dragom osobom. Skinite teret sa svog srca. Ne dozvolite da vas sopstveni ego ograničava, već budite otvoreni. Život je pun uspona i padova i zato je važno da taj ciklus što pre prihvatite. Ne budite previše samokritični.

DEVICA

Očekuju vas signali Univerzuma na svakom koraku. Pojačajte instikte i očekujte divna životna iznenađenja. Imate divan osećaj svrhe i napredujete u svemu što naumite. Ovo je savršen dan za pokretanje novog posla.

PageBreak

Dnevni horoksop: Rak rešava velike probleme, a Škorpija spaja ljubav i posao (26. april 2020.)
Foto: Shutterstock dnevni-horoksop-rak-resava-velike-probleme-a-skorpija-spaja-ljubav-i-posao-26-april-2020

VAGA

Danas izbegnite šoping jer postoji rizik od povećabnih tropkova. Finansijska situacija nije baš stabilna, zato bi bilo dobro da uštedite i napravite plan trošenja. Moguće je d aće se danas u vašem životu pojaviti važna osoba iz prošlosti - budite spremni za neverovatan susret.

ŠKOPRIJA

U vašem životu iznenada će se dogoditi spoj ljubavi i karijere. Dopašće vam s eneko iz poslovnog okruženja, a simpatije su verovatno obostrane. Budite hrabri i napravite prvi korak, ali nempojte previše biti napadni. Započnite laganu konverzaciju i videćete da li imate zajedničke poglede. Nova ljubav kuca na vrata vašeg života!

STRELAC

Očekuju vas problemi u ljubavnoj vezi, pa ćete morati da prihvatite neke promene. Počnite više vremena da provodite sa partnerom i budite tolerantniji. Preumorni ste - važno je da se čuvate stresa. Otputujte negde za vikend.

JARAC

Muči vas nestrpljenje, postajete nepodnošljivo napeti. Očekujete vesti od kojih zavisi plan narednih aktivnosti. Nije u pitanju samo današnji dan, već je na neki način, u pitanju stvar koja vam dugoročno određuje kojim ćete putem krenuti.

VODOLIJA

Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost je sve veća, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala.

RIBE

Imate osećaj kao da ste jedini koji čuje i vidi šta se dešava u vašoj okolini. Vaša reakcija na ta dešavanja će imati mnogo veći uticaj na vas. Iskoristite ovaj dan i uradite stvari na vaš način. Vreme je da konačno malo pokrenete stvari sa mrtve tačke. Budite dinamični i usmereni kako bi olobodili svu tu nagomilanu energiju koju osećate.

Izvor: Lovesensa