Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerološka prognoza za april 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš broj

Osmica razmišlja o novcu, a Šesticu očekuje ljubav na prvi pogled...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečna numerološka prognoza za april 2020. godine!

JEDINICA

Osećate da vam se približava uspeh o kome ste sanjali i ne želite da to propustite. Dopustite nekoj Devetki i Trojki da vam daju savet, čak i ako vam nije potreban. U muško - ženskim odnosima imate tendenciju da dominirate što baš i nije dobro ako ste muškarac. Ako ste žena, ako treba glumite ženstvenost koja u ovom periodu neće biti naročito naglašena. Petica ima dobre ideje u vezi sa poslom.

Povezane vesti

DVOJKA

Ovo može biti naporan mesec, posebno za vas koji ne volite nepotrebna uzbuđenja, biće vam potrebno mnogo nerava da biste izdržali sva iskušenja kojima ćete biti izloženi posebno od strane neke Jedinice ili Osmice. Ako vam neko bude zatražio bilo kakvu vrstu pomoći, vi ćete mu izaći u susret čak i ako to znači da zanemarite svoje obaveze. Trebalo bi da se prilagodite novim uslovima rada, posebno sa osobama koje dolaze iz inostranstva i koje žele saradnju sa vama.

TROJKA

Možete dobijti pozive u vezi sa poslom koji vas neće u potpunosti zadovoljavati. Moguće da će se raditi o izuzetno zahtevnom poslu u fizičkom smislu. Moguće je da se radi o ponudi koja će biti veoma isplativa ili ćete se na novom radnom mestu pokazati sjajno uz mnogo rada. Ako polažete ispite ili ste u kontaktu sa osobama pred kojima ne treba da otkrivate svoje namere, nemojte to ni činiti. U ljubavi ste veoma romantični i čekate poziv od nekoga ko živi u inostranstvu. Jedan sedmica će se u ovom periodu stalno motati oko vas šaljući vam razne signale.

ČETVORKA

U ovom periodu osećate se prilično iscrpljenim ili imate mnogo obaveza kojima ne možeteda izađete u susret. Prilično ste nesposobni da donosite odluke koje su za vas najbolje ili su vam drugi na prvom mestu. Možda vas je pokolebala neka osoba kojoj je to i bio cilj ili ste se upoređivali sa nekim ko je po obrazovanju i ugledu iznad vas. To ne bi trebalo da vam stvara nikakve komplekse, imate šanse da budete uspešni samo je potrebno da ostanete dosledni sebi. Obratite pažnju na jednu dvojku u vašoj blizini.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj