Danas je mladMesec zakoračio u znak Bika i sve nas postepeno osvaja svojoom misterioznom i moćnom energijom, piše Lovesensa.

Sunce i Mesec trenutno su u istom znaku Zodijaka, u Biku, što dovodi do jedinstvenog sjaja i rezultira specifičnom konekcijom između ljudi, kosmosa i čoveka pojedinačno i odnosa sopstvenog bića sa svojim emocijama.

Ovaj mlad Mesec je povezan i sa Uranom, planetom koja stavlja fokus na odnose, novac i brigu o sopstvenoj duši. Pronalazimo jedinstven način da pronađemo potencijale u sebi i u drugima.

Evo šta vašem znaku donosi energija mladog Meseca u znaku Bika:

OVAN

Finansijska situacija nije povoljna ovog meseca i mnogi planovi na ovom polju neće biti ispunjeni. Ovaj izazov je samo opomena i važna lekcija - on vas pokreće na promene. Podstiče vas da bolje isplanirate svoje finansije, osvestite tok svog novca i napravite novi budžet. Kada preuzmete ove akcije i postanete svesniji priliva i izliva novca, imaćete manje stresa na polju finansija.

BIK

Mlad Mesec u vama otkriva skrivene potencijale i sposobnosti. Poslovno i društveno okruženje sada primećuje vaše visoke ambicije. Svaka prepreka za vas predstavlja mogužnost za rast. Ovaj period je rezervisan za uspeh na mnogim životnim poljima.

BLIZANCI

Vaša duša je zbunjena jer od vas odavno zahteva promene, ali vi još uvek niste reagovali. Sada je trenutak u kojem se otvaraju vrata novog života i tumače se drugačije životne staze. Moguće je da ćete želeti da promenite psoao, završite sa odnosom u kojem je odavno nestalo emocija i poštovanja ili se oslobodite toksičnih prijatelja. Budite pažljivi pri izboru svake odluke, ali sigurno je da su vam promene neophodne.

RAK

Podršku i nova saznanja stičete preko prijatelja. Krug ljudi koji vas okružuje može vas usmeriti na realne i ostvarive ciljeve koji će poboljšati vaš život. Poslušajte šta vam intuicija govori.

LAV

Mnoge stvari počinju da se menjaju u karijeri. Teško se navikavate na promene i nove korake. Mlad Mesec će vas bukvalno naterati da izađete iz zone komfora.

DEVICA

Želite da osetite avanturu i svaku promenu čekate sa dobrodošlicom. Karantin i izolacija su vam promenili neke planove, ali to nije razlog da stanete. Planirajte, analizirajte svoj život. Vizualizujte svoje želje i potrudite se da ih ispunite i u otežanim okolnostima.

PageBreak

Horoskop - DANAS će nas začarati mlad Mesec u znaku Bika: evo koje znakove čarobne životne promene, a ko doživaljava oluju
Foto: Shutterstock horoskop-danas-ce-nas-zacarati-mlad-mesec-u-znaku-bika-evo-koje-znakove-carobne-zivotne-promene-a-ko-dozivaljava-oluju

VAGA

Problemi sa finansijama su vaša najveća preokupacije. Pogledajte svoje troškove i račine iz prošlosti - da li ima neracionalnosti pri trošenju novca? Pokušavate neke stvari da zamenite materijalnim, ali na kraju se nalazite samo u začaranom krugu nezadovoljstva i velikih troškova. Mlad Mesec vas suočava sa vašim manama!

ŠKORPIJA

Vaša romantična veza gubi željeni smisao, a sve skrivene tajne izalze na površinu. Pokušajte d apostavite određene granice u emotivnom odnosu i polako uspostavite kontrolu nad turbulentnim emocijama. Šanse za ostvarenje romantičnog cilja su velike, ali samo ako zajedno gledate u istom smeru.

STRELAC

Zarobljenost u prošlosti ugrožava vaše odnose. Vreme je da otpustite neke stvari ili se osmelite da doživitre nove odnose, upoznate neke nove ljude. Poverenje je važno u svakoj vezi. Ako ga nema ili se ne može nadograditi, sve ostalo gubi smisao.

JARAC

Mlad Mesec donoi vrlo zabavan i inovativan period. Inspirisani ste ovom energijom i ne plašite se da iskažete i iskoristite svoje kreativne ideje. Iako vas okruženje u nekim postupcima ne razume, vi nećete odustati.

VODOLIJA

Vaši stavovi po mnogim pitanjima počinju da se menjaju. Želite da iskusite nove ideje, da ih oživite i započnete život na jedan jedinstven način. Budite fleksibilni za sve promene koje vam se nađu na putu.

RIBE

Više niste zatvoreni u "kutiji" vlastitih emocija, već ste spremni da ih oživite kroz mnoge ideje i promene. Pronađote jedinstven način da ostvarite željeno. Dozvolite da vas negativna uverenja i potisnuta osećanja napuste, kako biste doživeli nešto veće i lepše.

Izvor: Lovesensa