Period vladavine Bika počeo je 19. aprila i trajaće sve do 20. maja, a evo kojim znakovima Zodijaka će vladavina ovog zemljanog znaka doneti lepotu života i pozitivne promene u narednimdanima, piše Lovesensa.

Broj zanimljivih tranzita tokom vladavine Bika počinje da raste. U ovom periodu četiri planete postaju retrogradne - Venera, Jupiter, Saturn i Pluton. Iako nam je poznato da retrogradne faze planeta donose negativnosti i senke, ovaj period i neće biti toliko rizičan, jer planete neće iamti svoj potpuni retrogradni potencijal.

Pluton je prva retrogradna planeta u ovom nizu, svoj put počinje 15. aprila, Saturn 11. maja, Venera 13. maja i Jupiter 14. maja 2020. godine.

Takođe, od 22. maja vlada energija mladogMeseca u znaku Bika i donosi slatke ukuse pozitivne transformacije, rad na sebi i svom usavršavanju.

Evo za koga će vladavina Bika biti najradosniji period u godini:

BIK - slavite solarni povratak u vaš znak i osećate se sjajno

Srećan rođendan dragi Bikovi. Ima toliko puno stvari na kojima treba da budete zahvalni. Sa retrogrdnom Venerom, koja je vladarka vašeg znaka, stiže vam sreća u drugom astrološkom polju koje simbolizuje fiannsije i strasti, a kosmos je spreman da vam pozitivno odgovori na mnoge zahteve.

Retrogradni Pluton uticaće na vašu devetu kuću, odnosno polje nade, edukacije i preduzetništva. Saturn i Jupiter u retrogradnoj fazi doneće vam nove mogućnosti i spiritualno usavršavanje.

PageBreak

Horoskop - ova 3 znaka očekuje najbolji period u godini i velika sreća u vladavini Bika (do 20. maja)
Foto: Shutterstock horoskop-ova-3-znaka-ocekuje-najbolji-period-u-godini-i-velika-sreca-u-vladavini-bika-do-20-maja

DEVICA - sijate najlepšim svetlom, vaši talenti dolaze do izražaja

Posao vam je na vrhu liste pririteta, a naročita sreća na polju karijere očekuje vas tokom vladavine Bika. Vi gledate unapred, ka novim horizontima i reflektujete želje koje ste odavno želeli da ostvarite.

Retrogradna Venera osvaja vašu desetu kuću - autriteta, položaja, javnog nastupa, reputacije i uspešne sudbine. Nadate se da će se planovi na koje se fokusirate ostvariti - i zaista hoće!

Retrogradna Venera će se odnositi na odražavanje i reviziju vaših najnovijih poduhvata u karijeri, posebno ako niste dobili odgovarajuću nadoknadu za svoj trud. Razgovori između vas i autoriteta, s obzirom na vašu vrednost i radnu etiku, takođe bi mogli iamti sjajan tok.

Retrogradni Pluton uzdrmaće vašu petu kuću slave. To zanči da ćete napredovati zahvaljujući isključivo vašim sposonostima koej ste više puta pokazali.

JARAC - sjajne unutrašnje promene

Dragi Jarčevi, svakodnevno ste radili na svojoj pozitivnoj transformaciji i priznajemo - daleko ste dogurali. Vaš strogi vladar Saturn će tokom vladavine Bika začarati vašu drugu kuću koja simbolizuje finansije, vrednosti i samopoštovanje. Ovo je period kada razmišljate izvan okvira i velike prednosti vas očekuju na finansijskom planu. Pravite strategiju pri trošenju novca i tačno zante gde je priliv, a gde odliv sredstava. To če vam pomoći da ostvarite balans i napredujete na tom polju.

Kada Jupiter i Pluton retrogradnim hodom prođu kroz vaš znak u aprilu, nema sumnje da žćete na umu imati mnogo sjajnih ideja i gradnioznih planova. Ne postoji ništa što volite više od izazova, a ovo je prilika da se oslobodite i proživite svoj najbolji život. Ne gubite fokus - i što je još važnije, ne plašite se da će vas nešto poremetiti u samostvarenju.

Izvor: Lovesensa