Nedeljni horoskop od 4. do 11. maja 2020. godine!

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Ostrašćeno nastupate. Vaše reči mogu da budu zloupotrebljene. Nije vam lako da se obuzdate, ali trenutno je najbolje da ćutite. Potrebna vam je promena i svesni ste da je blizu. Strahovi vam ne dozvoljavaju da napravite prve korake, iako vam ideje ne nedostaju. Usplahirenost i nervoza su prolazni, a s njima i vaša neodlučnost o tome šta dalje da činite.

Ljubav S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona želi da pričate o ozbiljnim temama. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega, pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam veliki nesporazum, a nekima i ozbiljna ljubavna kriza.

Zdravlje Pazite se povreda.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Svesni ste da ste skloni previdima. Da biste izbegli komplikacije, uključite u posao saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom, tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak, naročito krajem nedelje.

Ljubav Intrigira vas neko novi i ovih dana pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove emotivne pustolovine, naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče mogu da postanu nepremostiva prepreka za novu ljubavnu vezu.

Zdravlje Premor.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Okruženi ste nesporazumima i sukobima. Najpametnije je da izbegavate situacije u kojima vi donosite odluke. Ako ste, u obavljanju svog posla, učesnik u saobraćaju, naoružajte se strpljenjem jer ćete svuda kasniti. Osim toga, ne krećite nigde pre nego što proverite vozilo. Držite se podalje i od službenih lica, najbezazlenije situacije mogu da se iskomplikuju.

Ljubav U odnosu sa voljenom osobom nešto nedostaje. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste ljubav prihvatili kao nešto što je izvesno i nedodirljivo. Posvetite se voljenoj osobi pre nego što bude prekasno.

Zdravlje Malaksalost.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 11. maja 2020. godine: Blizancima nešto nedostaje u ljubavi, a Voldoliju očekuju finansijske oscilacije
Foto: Shutterstock nedeljni-horoskop-do-11-maja-2020-godine-blizancima-nesto-nedostaje-u-ljubavi-a-voldoliju-ocekuju-finansijske-oscilacije

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Čini vam se da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, za vas je bolje da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima. Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su dosad bile neshvaćene, konačno realizujete.

Ljubav Odnos sa voljenom osobom mora da se definiše. Svesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vreme da odlučite šta ćete dalje. Možda vaše oklevanje dolazi iz preozbiljnog stava o životu i ljubavnim odnosima uopšte. Opustite se i uživajte u sadašnjosti.

Zdravlje Nervoza.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ipak, prelazak na novo neće stići preko noći. Predstoji vam kontakt sa osobom koja vam u život donosi dobre prilike ali i važne životne lekcije. Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalećite se jer ćete kompletnu i pravu sliku spoznati tek nakon što budete prevazišli prvobitno razočaranje.

Ljubav Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, odgovornost za sve preuzimate na sebe. Možete da upadnete u ozbiljan sukob sa voljenom osobom, jer loše procenjujete situaciju. Nestabilnost u ljubavnom životu može da poremeti i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici.

Zdravlje Nesanica.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivan podsticaj od strane osobe koja vam dosad nije bila prijateljski naklonjena. Osim toga, tranzitni aspekti na nebu najavljuju neočekivane i prisilne promene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne podležite pritisku, ne zaboravite da je svaki kraj jedne faze istovremeno i početak druge.

Ljubav Pod velikom ste tenzijom, pa vam sve može delovati previše mračno. Savet je da se ne upuštate ni u kakve diskusije ili rasprave s voljenom osobom. Osim toga, tranzitni aspekt koji vas ovih dana muči, opisuje laži, tajne i skandale. Pazite šta i kome pričate ili poveravate.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 11. maja 2020. godine: Blizancima nešto nedostaje u ljubavi, a Voldoliju očekuju finansijske oscilacije
Foto: Shutterstock nedeljni-horoskop-do-11-maja-2020-godine-blizancima-nesto-nedostaje-u-ljubavi-a-voldoliju-ocekuju-finansijske-oscilacije7

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Ovaj period nije povoljan za pokretanje novih aktivnosti, jer vam stiže osetan pad energije. Vreme je da napravite ozbiljnu rekapitulaciju svega što je urađeno. Ako ste pritajeno povlačili neke poteze, budite svesni da vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. Ipak, za konkretne rezultate svega moraćete još malo da sačekate.

Ljubav Glavna tema na ovom životnom polju su prošla vremena, neiskrenosti ili prećutkivanja, bilo vaše ili voljene osobe. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje ćete se osećati čak i bolesno. Kriza je prolazna, bez dugoročnih posledica.

Zdravlje Alergija.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Atmosfera u vašem polju posla postaje napeta. Ako prihvatite situaciju, u budućnosti će vam se to isplatiti. Ipak, izbegavajte ulaganja i finansijske transakcije, jer možete biti žrtva prevare. Sa svih strana vam isporučuju račune. Proverite svaki, jer su neki od njih pogrešni. Taman kada pomislite da ne možete više, situacija će se stabilizovati.

Ljubav Veza od koje ste mnogo očekivali postaje naporna. Voljena osoba više nije raspoložena kao ranije, iako deluje da ona vas više voli nego vi nju. Teško vam je da uživate u tome, postajete svesni da su tuđa očekivanja za vas veliko opterećenje. Sve ovo može biti razlog da razmislite o prekidu.

Zdravlje Glavobolja.

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Posao Razmišljate u kom smeru da nastavite dalje, pa vam ta dilema izaziva veliku tenziju. Nemate mnogo vremena za kolebanje, morate brzo da reagujete. Ne trošite vreme na strahove, već razmišljajte konstruktivno i poslušajte ono što duša pokušava da vam kaže. Rešenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi uporno igrate na sigurnu kartu koja vam ne donosi rezultate.

Ljubav Oslanjate se na partnera, umesto da zasučete rukave i izlaz iz jednog problema obezbedite sopstvenim snagama. Možda bežite od inicijative, jer morate nešto da žrtvujete. Svesni ste da to može poremetiti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

Zdravlje Problemi sa očima.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 11. maja 2020. godine: Blizancima nešto nedostaje u ljubavi, a Voldoliju očekuju finansijske oscilacije
Foto: Shutterstock nedeljni-horoskop-do-11-maja-2020-godine-blizancima-nesto-nedostaje-u-ljubavi-a-voldoliju-ocekuju-finansijske-oscilacije4

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Pred vama je zvanična vest koja stiže od osoba koje su po hijerarhiji iznad vas. Da li se radi o priznanju, diplomi ili nečemu sličnom, vama to otvara nove šanse za dalji profesionalni razvoj. Svesni ste da ste na pragu velikih promena koje će vama lično doneti nove šanse i posebnu satisfakciju koju ste priželjkivali.

Ljubav Promenljivost vašeg raspoloženja može biti okidač za neprijatne rasprave. Ukoliko ne budete kontrolisali velike emotivne oscilacije, običan razgovor može da preraste u ozbiljan sukob posle koga neće biti povratka na staro. Ako je moguće, izbegnite susret sa partnerom ovih dana.

Zdravlje Bolovi u sinusima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Pred vama su značajne finansijske oscilacije. Podršku možete da pronađete u krugu poslovnih saradnika koji su vam postali i prijatelji. Bez obzira na izazove, uživate u primetnom prilivu energije koja vam je nedostajala. Pristižu i nove obaveze, pa je pred vama naporan rad za koji, bar zasad, nećete biti adekvatno plaćeni.

Ljubav Kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu, pred vama je nedelja prepuna dinamike. Ovo od vas iziskuje dosta energije koju, inače, imate napretek. Razgovori koje ćete voditi ovih dana neće dati spektakularne rezultate, pa zbog toga usporite tempo i izbegnite ubeđivanja.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Slabo se snalazite u haosu u kojem ste se našli. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve što se ovih dana dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije jer su u izgledu neprijatnosti u vidu kazni ili opomena o zaostalim dugovanjima.

Ljubav S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe. Ne dozvolite da vas melanholično raspoloženje navede na ishitrene poteze, naročito ovih dana. Uskoro će se okolnosti promeniti, pa nije mudro donositi važne odluke sve dok se situacija ne razbistri.

Zdravlje Gastritis.

Izvor: Novosti