Svaka vrsta numerološkeprognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Vama kao Jedinici, ovaj mesec može biti prilično uzbudljiv osim ako ste po prirodi pomalo nervozni. Prevelika aktivnost vas može u bukvalnom smislu slomiti, osim ako nemate neku Četvorku u datumu rođenja. Možete biti skloni povredama ili raspravama. U ljubavi ste više nego zahtevni ali i prilično harizmatični. Ipak, odgovaraće vam samo jake, stabilne ličnosti, a vas može upravo privući neko ko je veoma senzibilan. Ako ste muškarac u boljoj ste poziciji jer vam predstoji sjajan period u ljubavi, posebno ako zbog posla često putujete. Ovo bi mogao biti mesec nekih velikih početaka, ali se čuvajte preteranog trošenja novca.

DVOJKA

Ovaj mesec je sjajan za neke nove početke, posebno kada su u pitanju kreativni projekti. Oslonite se na svoju intuciju i nećete se prevariti. Bićete veoma duhotivi i simpatični svima, osim možda stalnom partneru, naročito ako je pripadnik parnog broja. Ako mu budete nametali svoju volju, a takva tendencija postoji i kada je u pitanju poslovna saradnja, konflikti su neminovni. Za žene je ovo mnogo bolji mesec nego za muškarce. One će moći da dožive divnu ljubavnu priču sa vrlo aktivnim, atraktivnim i dinamičnim muškarcem dok će jači pol biti prilično zbunjen pred eventualnom konkurencijom. Ako ste jedan od njih, nemojte dozvoliti da vas bilo šta omete u ostvarenju ciljeva.

TROJKA

Trojci odgovara u potpunosti ovaj mesec ali može na vas delovati prilično iritirajuće ako ste preterano ambiciozni. Osećate se prilično sigurnim u društvu aktivnih i dinamičnih osoba ali vama može nedostajati inicijative u svakom pogledu. Nemojte misliti da treba da se potčinite tuđoj volji da biste bili prihvaćeni ili voljeni. Vaša energija je pomalo u padu jer ćete prvi deo meseca maksimalno da se trošite, često na nepotrene poslove ili aktivnosti koje vam ne donose satisfakciju. Žene Trojke biće podložne čarima vrlo iskusnih mačo muškaraca a oni će vrlo jednostavno sebe prepustiti čarima jačih, dinamičnih i preduzimljivih žena. Već krajem meseca, sledi razočarenje.

PageBreak

Numerološka prognoza za maj 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš broj
Foto: Shutterstock numeroloska-prognoza-za-maj-2020-godine-ljubav-posao-i-novac-za-vas-broj2

ČETVORKA

Vaša prava priroda traži red, harmoniju, a suočeni ste sa enegijama neparnih brojeva koje vas u potpunosti izbacuju iz vašeg uobičajenog koleseka i čine vas nesposobnim da razmišljate na način na koji ste navikli. Moraćete da brzo donosite odluke, da budete spremni na razne promene, na enegiju koja će delovati na vas. Nove poslovne mogućnosti i podrška uticajnih osoba za vas mogu biti više nego izazovni. Ako samo pokušate da pratite druge, njihov ritam i pristanete da budete, samo prividno u pozadini, bićete u sjajnoj poziciji. Udate žene mogu biti žrtva iskusnih zavodnika, slobodnih muškaraca, a muškarci zbunjeni otvorenim udvaranjem poslovnih žena.

PETICA

Vaša priroda koja stalno traži nove izazove nikako ne pristaje na kompromise. Sve ono što ste želeli, moglo bi da vam se dogodi a to znači mnogo uzbuđenja, novi poslovi, novi počeci, uzbuđenja svake vrste. Bilo bi dobro da ipak pokušate da odolite igrama na sreću jer je ishod neizvestan. Ako ne budete spremni na neki kompromis, mogući su sukobi. Snaga deluje na vas svom svojom jačinom u ovom mesecu a tu su i jake energije za vašu radoznalu detinjastu prirodu. Možda nije loše da ako treba i preko noći sazrite, i kada je posao u pitanju a još više kada se radi o ljubavi. Pazite se oštrih predmeta, možete biti skloni povredama.

ŠESTICA

Da biste završili sve što biste želeli, moraćete da uložite priličnu enegiju što vam možda neće baš sasvim odgovarati. Ipak, situacija će doći do punog izražaja, posebno pod uticajem osobe koja je intelektulano mnogo jača od vas, koja često putuje i koja će vam na svaki način imponovati. Pokušajte da se uklopite u neki timski rad osoba koje su vrlo iskusne, moguće poznate i koje imaju kontakt sa strancima. Ako tražite posao, naći ćete ga. U ljubavi ste veoma romantični i vaša očekivanja mogu da se vrlo brzo ispune preko osobe koja ima veze sa prekookeanskim zemljama. Možda ćete nekoga upoznati na putu.

PageBreak

Numerološka prognoza za maj 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš broj
Foto: Shutterstock numeroloska-prognoza-za-maj-2020-godine-ljubav-posao-i-novac-za-vas-broj

SEDMICA

Vaša priroda dolazi do punog izražaja u kontaktu sa brojnim Jedinicma koje imaju snagu Sunca. Neko će uspeti da na vas pozitivno utiče i da vas natera da sagledate ne samo svoje probleme nego i svoje potencijale iz drugog ugla. Ne odustajte od svojih ciljeva, jer ste vrlo blizu momenta kada ćete ih ostvariti. Novac koji čekate, stići će, moguće preko poslovnog čoveka koji je vrlo prodoran. U ljubavi ćete biti potpuno pod vlašću one druge strane koja je vaša sušta suprotnost, a vama će se činiti upravo obrnuto, da ste sreli srodnu dušu. Flert ili romansa su neizbežni. Ako ste u braku ili dužoj vezi, možete doći u iskušenje da uđete u neke zabranjene vode.

OSMICA

Sjajno se snalazi pod uticajem Sunca koje će vam dodati potrebnu energičnost i motivaciju. Čuvajte se naglih pokreta, opekotina, uniformisan lica, i sopstvene samouverenosti. Konflkti mogu biti ozbiljni, posebno sa muškarcima, ma kog pola da ste. Ako ste žena, a priželjkujete strastvenu vezu, imaćete je, ali sa prilično egocentričnim muškarcem. Ukoliko ste muškarac, pokušaćete da dominirate i prva runda je vaša, a zatim sledi nokaut. Pazite da ni u čemu ne preterate da ne biste na kraju meseca bili u gubitku, naročito ponosa i novca. Malo mudrosti i strpljenja i na pragu ste značajnih uspeha.

DEVETKA

Vaša harizma doći će do punog izražaja u ovom mesecu. Ako ste želeli posao zbog koga biste morali da dosta putujete, ostvariće vam se san. Ne samo da ćete imati prilike da putujete nego i da sklapate sjajne poslove, da stičete nove poslovne kontakte i da upoznajete interesantne osobe. Vaša prilagodljivost biće mnogo izraženija, ali i vaša plemenitost i sposobnost dobre komunikacije. Ipak, vaša ličnosti koja može da vas ponekada navede ne pogrešne poteze. Ljubav sa strancem ili na putovanju.

Izvor: Conoplja news