Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - kako će nam mlad Mesec u Blizancima ispuniti vizije: Biku se otvaraju vrata sreće, a Devicu očekuje poboljšanje života

Astro prognoza - evo koja vrata srećne sudbine otvara mlad Mesec u Blizancima!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za mlad Mesec u znaku Blizanaca!

Majski mlad Mesec, na 2. stepenu Blizanaca, donosi preko potreban dašak svežeg vazduha: nove ideje, nove perspektive, nove stavove. Kako se nalazi u jednom od najdruštvenijih znakova, ovaj mlad Mesec čini vas željnima povezivanja sa novim ljudima ili pak podstiče da uživate u društvu onih koje poznajete, ali na nove načine.

Ovo je i savršeno vreme za početak neke edukacije, to više što je u Blizancima i njihov vladar Merkur, naglašavajući moć reči. Budući da um sad radi munjevito i pršti idejama, njihovo pretakanje u reči pomaže da ih se usidri u stvarnost.

Šta god da sad želite, zapisivanje ili glasno izgovaranje može biti moćan način davanja energije tim namerama. Ipak, kako je Venera (takođe u Blizancima) retrogradna, možda samo mislite da znate šta želite – i to je podložno promenama kako ponovo evaluirate svoje želje.

Povezane vesti

Za vreme ovog mladog Meseca Merkur i Venera u egzaktnoj konjunkciji, što donosi uvide vezane uz ljubav, lepotu, zadovoljstvo, veze, samopouzdanje, vrednovanje sebe, novac, imovinu i bilo šta drugo što vrednujete u životu. Tim stvarima treba pristupiti zaigrano i znatiželjno, a ne previše kritično i analitički.

U Blizancima je i severni Mesečevčvor, pa se od vas sada traži da rastete prolazeći kroz nove situacije s fleksibilnošću, prilagodljivošću i otvorena uma. Ali nemojte zanemariti veliku opasnost od lošeg razumevanja i zavaravanja, koje nije nužno namerno jer sad ste skloni iz poruka iščitavati ono što želite čuti.

Kvadrat Neptuna sa Merkurom i Venerom upozorava da vam idealistički i romantični stavovi mogu zamagliti uvid u to što zaista mislite i osećate o svojoj vezi. Srećom, Mesec je u trigonu sa Saturnom u Vodoliji, što vam daje pristup vašem unutrašnjem detektoru istine, a prepreke, odlaganja, suočavanja s istinom mogu vas sprečiti da se zaletite u nešto te vas podsećaju da idete korak po korak.

Pripazite na grlo, vrat i ramena

Mlad Mesec u Blizancima obično je pravo vreme za ideje i važne planove: sada možete doći do mnogih uzbudljivih ideja i raditi na kratkoročnim planovima kako biste na temelju njih nešto učinili jer Blizanci su znak koji voli da bude zaposlen.

Važno mu je i druženje sa drugima, i upravo vam to sada može pomoći da korisno upotrebite dodatnu mentalnu energiju. Zato biste mogli biti više uključeni u svoje zajednice, susedstvo ili druženje sa mladim ljudima.

Ali čuvajte se sklonosti Blizanaca da nastavljaju ići dalje i dalje, što može prouzrokovati stres, zato treba da pazite da se ne opteretite previše, i to ne samo telesno nego i mentalno. Kada je o telu reč, naročito se posvetite gornjem delu tela uključujući grlo, vrat i ramena. Pripazite i na fluktuiranje energije kako se inspiracija bori sa letargijom.

Ovo je i dobro vreme da u ravnotežu dovedete svoj um i svoje srce, da budete spontani kada dobijete inspiraciju za promene. Razmislite i o tome što do sada niste mogli izraziti, šta ste želeli i šta želite izraziti. Radite sa vazduhom i svojim dahom: udahnite otvarajući pluća inspiraciji te izdahnite novu ekspresiju sebe. Možete takođe udahnuti hrabrost i moć, a izdahnuti bilo kakvu sumnju, sram ili inhibiciju vezanu uz vlastito kreativno izražavanje.

Svakom znaku sada se otvaraju nove životne prilike, ali uz njih dolazi i trag konfuzije vezane uz prošlost. Mlad Mesec u Blizancima pomoći će vam raščistiti tu konfuziju.

Ovan

Počinjete viđati mnogo prilika za budućnost, što vam u život može doneti nove ljude, od kojih će vam neki postati prijatelji. Međutim, i dalje osećate frustracije ili teret nekih stvari iz prošlosti. Nađite način da ih otpustite kako biste mogli prihvatiti nove ljude i mogućnosti.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj