Astro prognoza za leto 2020. godine - horoskop za Jarca, Vodoliju i Ribe!

JARAC

LJUBAV

Venera u opoziciji ovog leta vašem znaku okreće leđa, što če učiniti da vam ljubav umesto lepote, donese dodatni teret. Parovi čiji su problemi u emotivnom odnosu počeli tokom proleća, moguće je da će se tokom leta rastati, jer će shvatiti da su se njihovi putevi razišli. Očekuje vas puno prepirki u kojoj ćete misliti da je samo vaš stav ispravan. Pod dejstvom Jupitera u tranzitu u vašem Suncu i pored Urana u trigonu, nažalost mnogi odnosi će biti okonačni. Ponovo ćete osetiti usamljenost, ali to je važna lekcija koaj vas podseća da morate prvo pronaći unutrašnji sklad, pa tek onda živeti ljubav u celosti. Moguće je da ćete krajem septembra imati priliku da upozante zanimljivu osobu koja vam može vratiti veru u ljubav. Ipak, važno je da razrešite unutrašnje sukobe koji blokiraju istinsku manifestaciju osećanja.

POSAO

Ako tražite novi posao, očekuje vas velika podrška JUpitera na ovom polju. Tokom leta sredite svoj CV i počnite da se javljate na konkurse - očekuju vas sjajne ponude. Jupiter donosi pozitivnu energiju i podstiče vas da budete aktivni na polju karijere. Imate velike šanse za uspeh u anrednim mesecima, a očekuje vas i porast finansija. Ne podcenjujte ovaj povoljan period za karijeru, već se fokusirajte na ostvarenje novih ciljeva. Tokom avgusta budite oprezni u koje projekte ulažete novac.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na svoju kilažu i pokušajte da se zauvek odreknete negativnih navika - leto je sjajan period za takve promene. Mogući su problemi sa cirkulacijom krvi.

PageBreak

JARAC, VODOLIJA, RIBE - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINE
Foto: Shutterstock jarac-vodolija-ribe-horoskop-za-leto-2020-godine2

VODOLIJA

LJUBAV

Ako ste dugo usamljeni, ovo leto vam može doneti ljubav iz snova, naročito do 4. avgusta. Venera vam donosi nova prijateljstva, uzbudljive susrete i ljubavni zanos. Saturn je u tranzitu sa vašim Suncem, zato će mnogi parovi pročistiti emotivni odnos od negativnog i beznačajnog, a doživeće nove nivoe zrelosti u ljubavi. Sada je idealno za planiranje zajedničke budućnosti i pravljenja krupnih koraka i odluka kada je u pitanju emotivni status. Tranzit Marsa donosi pojačanu erotsku energiju, kao i veliki šarm i senzualnost. To znači da će mnogi imati dosta ljubavnih prilika ali neće želeti tako lakod a se vežu za jednu osobu i izgube slobodu. Leto vas zaista testira kada je u pitanju ljubav. Dobro razmislite o svojim željama - da li su to zaista vaši snovi ili samo prilika da potisnete stare rane?

POSAO

Planeta Uran potpuno će preokrenuti vaš profesionalni život - imate priliku da napravite velike pozitivne promene na polju karijeri. Imaćete sreće u izvršenju mnogih projekata, kao i sjajne prilike koje će vašu karijeru preokrenuti u novom smeru. Jupiter vam pomaže da u karijeri lakše prevaziđete mnoge prepreke, a oni kojio dožive neuspeh, lako će ustati i nastaviti dalje da grade svoju kulu uspeha. Ako prihvatite promene koje diktira Uran, može vas očekivati značajan napredak i na poslu i na finansijama. Otvorite se za promene, radite na njima i pustite da vam trud donese darove. Nakon leta, veliko poslovno iskušenje očekuje vas u septembru, kada nećete tako lako moći da opravdate i naplatite svoj rad.

ZDRAVLJE

Jupiter je planeta optimizma, dobre energije i isceljneja, pa ćete u narednom periodu moći promenom navika i misli, uspeti da pronađete uzrok i rešenje za mnoge fizičke i mentalne tegobe. Pokušajte da se odmorite i posvetite se aktivnostima koje vas opuštaju - meditacija, šetnja, hobi...

PageBreak

JARAC, VODOLIJA, RIBE - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINE
Foto: Shutterstock jarac-vodolija-ribe-horoskop-za-leto-2020-godine6

RIBE

LJUBAV

Venera vam ovog leta ne donosi dobre vesti u ljubavi, imaćete probleme u komunikaciji i polako gubite osećaj da ste pronašli pravog partnera za sebe. Pokušajte da pronađete kompromis i sagledate pozitivniju stranu. Teškoće očekuju i usamljene Ribe. Tražićete i maštaćete o pravoj ljubavi, a razočaranja ovog leta biće sastavni deo vašeg romantičnog života. Ipak, dobre promene dolaze krajem avgusta i početkom septembra. Slobodna srca tada mogu upoznati divne ljude među kojima se možda krije prava duša za njih, a zauzeti će uspeti da pronađu rešenje. U suprotnom, mogući su rastanci i novi početak.

POSAO

Očekuje vas sjajan uspeh ako nastavite sa nekim poslom koji ste započeli tokom proleća. Poduhvati iz prošlosti sada dolaze na naplatu i očekuje vas veliki supe ako se posvetite završavanju započetog. Letnji period doneće sjajne finansijske mogućnosti. Imaćete priliku da uložite i umnožite novac. Takođe, ovaj letnji period je idealan za kupovinu i prodaju nekretnina, naročito tokom septembra. Očekuju vas sjajne saradnje i potpisivanje važnih ugovora - očekuje vas radost na polju karijere. Iskoristite pozitivan aspekat planeta.

ZDRAVLJE

Važno je da više povedete računa o svojoj ishrani, je postoji rizik od gojaznosti i manjka samopuzdanja zbog nezadovoljstva svog izgleda.

Izvor: Lovesensa