Nakon prilično paradoksalne sezone Bika, vreme je da okrenete stranicu u svojoj knjizi života. Period vladavine Bika bio je vrlo težak za nekoliko znakova Zodijaka, ali sezona Blizanaca doneće nekim znakovima isceljenje i novu radost, piše Lovesensa.

Sunce u znaku Blizanaca donosi dah sveže energije za sve horoskopske znakove. Ova energija biće nadahnjujuća, naročito ako je poredimo sa energijom koja je na nas uticala tokom perioda Ovna i Bika. VladavinaBlizanaca doneće nam dobru komunikaciju i kreativnost - možete puno toga da stvorite u narednom periodu.

U ovom periodu Merkur će imati blizak susret sa Venerom u Blizancima, krećuči se od nepredvidivog Neptuna. Ovaj izazovni kvadrat Merkura i Venere može učiniti da nam mnoge stavri izgledaju nejasno ili će nas u svom svetu zatočiti potpuna iluzija. Ipak, to je samo prolazni period iz kojeg možete puno naučiti.

Evo koja tri znaka Zodijaka očekuje velika sreća tokom vladavine Blizanaca - do 20. juna:

Blizanci - Slavite svoju solarnu revoluciju

Srećan rođendan,dragi Blizanci. Srećom po vas, nismo više u vrhuncu haosa i upravo je vreme za vaš solarni povratak. Rođendani su uvek prilika za novi početak, jer svake godine otprilike u isto vreme, Sunce se vraća na isto mesto u kojem je boravilo na dan kada ste se rodili. Dok prolazite kroz kosmičko resetovanje i duhovno čišćenje, najveće želje biće usmerene na dobro zdravlje, sreću i blagostanje na vašem sledećem putovanju oko Sunca.

Ako tražite ljubav, retrogradna Venera koja prolazi kroz vaš znak, donosi vam priliku da započnete novu vezu. Oni koji su u vezi sada treba da razgovaraju sa partnerom o svim mogućim rešenjima i planovima za zajedničku budućnost. Neptun će izazvati Merkur i Veneru kroz vaše polje karijere, zato se dodatno fokusirajte na profesionalne ugovore i pregovore.

PageBreak

Horoskop - ova 3 znaka očekuje najbolji period u vladavini Blizanaca (do 20. juna)
Foto: Shutterstock horoskop-ova-3-znaka-ocekuje-najbolji-period-u-vladavini-blizanaca-do-20-juna4

Vaga - velika motivacija i ispunjenje želja

Vreme je da počnete da verujete u sebe. Dok Sunce pomera vašu devetu kuću vere, obrazovanja i filozofije, verovatno ćete eksperimentisati sa različitim željama, uverenjima i zadovoljstvima. Vaša vladajuća planeta Venera doneće vam ostvarenje želja vizualizovanih želja u bliskoj budućnosti. Ovo je odličan period za promenu ili unapređenje posla.

Merkur i Venera biće u izazovnom aspektu sa Neptunom, što že uticati na šestu kuću zdravlja , pažnje, marljivosti, dnevnih rituala i radnog okruženja. Organizujte se dobro pre nego što započnete svoj naredni projekat. Pazite na detalje.

Vodolija - u vama se budi uspavana boginja

Vaša sreća uvek treba da bude prioritet, a to se posebno odnosi na period vladavine Blizanaca. Sa Suncem u Blizancima koje zrači kroz vašu petu kuću porodice, romantike, strasti i autentičnosti, očekuju vas jasne poruke srca. Ono vas usmerava ka ljubavi i novim susretima. Ako ste krativan tip, očekuje vas sjajna inspiracija koja će vam doneti pobedu na polju karijere.

Naptun budi vaše uspvane talente, a moguće je poboljšanje i u sektoru finansija. Mnogi će početi da se bave sa nečim jedinstvenim i neplaniranim. Očekuje vas uspeh na mnogim poljima.

Izvor: Lovesensa