Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.
Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Mesečna numerološka prognoza za jul!

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Jedinice će biti pod povremenim jakim osećajem sputanosti kao i spoznaje da svoju volju moraju da podređuju drugima ako želi da ostane na vrhu. Bićete uglavnom okupirani porodičnim pitanjima i nalazićete se na nekoj vrsti klackalice. Bićete u procepu između muških i ženskih članova porodice koji će se grupisati među sobom. Shvatićete da ako se ne postavite autoritativno ali i požrtvovano nijedan problem nećete moći da rešite. Promenićete stil i bićete spremni na sve samo da biste zaveli red, kako kod kuće tako i na poslu. Najviše će vas okupirati stambeno pitanje, problem u vezi sa nekretninama. Vaši odnosi u ljubavi mogu biti povod stresu i nezadovoljstvu, naročito ako niste po volji porodici vašeg partnera. Možete se osećati malo iscrpljenim, ali to je prolazno. Moguće je interesantno poznanstvo, naročito ako idete na put. Pripazite na finansije i pokušajte da izbegnete raspravu sa člnovima porodice. Moguće su i određene poslovne ponude.

DVOJKA

Ovo bi mogla biti jedan od povoljnijih meseci kada je u pitanju biznis i započinjanje novih poslova. Budite spremni na razne vrste promena, poslovne izazove kojima nećete moći da odolite, ponude mogu dolaziti sa različitih strana, mogli biste započeti interesantnu saradnju. Može biti i ulaganja posebnog napora, jer ćete na sebe preuzeti veliku odgovornost. Ovaj period vam može doneti dosta novca, ali i napora jer ćete želeti da iskoristite svaku priliku na poslu, ma čime da se bavite. Ako radite u banci, bavite se naukom ili trgovinom, vaš posao podrazumeva komunikaciju sa mnogo ljudi, uspeh vam je zagarantovan po cenu nervnog iscrpljivanja. U ljubavi ćete biti prilično nestalni. Ukoliko imate stalnog partnera, neće znati da li može da ima poverenja u vas ili ne. Pazite da ne pokažete osobinu koja se ne dopada vašim kolegama i ukućanima a to je samovolja, nećete podnositi da vam bilo ko govori šta treba da radite.

TROJKA

Nalazite se u periodu koji vas može u priličnoj meri i nervno i fizički iscrpljivati jer će se od vas očekivati da budete ne samo aktivni, dinamični, inventivni već u isto vreme požrtvovani i strpljivi. Da biste izdržali tempo koji ćete često sami sebi nametati a oklonosti će biti takve da ćete morati da se uklopate u hodu, moraćete da budete strpljivi što za vas može da bude prilično teško. Predstoje vam susreti sa osobama koje mogu dati neki nov kvalitet vašem životu, možda baš zato što će biti različite od vas, iako po temepramentu možda slične. Bilo bi dobro da iskoristite sve mogućnosti u vezi sa putovanjima jer ćete stvoriti neka nova poznanstva koja će biti dugotrajna čak i ako živite u različitim mestima. Možete biti skloni polemisanju zato pripazite šta opričate okolo. Ne ulazite u rizične poslove. Svaki posao koji podrazumeva znanje stranih jezika može vam doneti sreću. Moguća je romansa, takođe negde na putu ili sa osobom koja često putuje. Pokušajte da priušttie sebi dovoljno odmora i nemojte se nervirati za svaku sitnicu, jer ćete možda imati osećaj da vas neko provocira.

PageBreak

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA JUL 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš broj
Foto: Shutterstock mesecna-numerologija-za-jul-2020-godine-prognoze-za-ljubav-posao-i-novac-za-vas-broj3

ČETVORKA

Trebaćete da se prilagodite datoj sutiaciji, posebno ako često budete imali osećaj da se nalazite u nekoj situaciji koja zahteva od vas da pokažete smisao za improvizaciju da budete originalni, drugačiji nego što ste ili da pravite promene u svom životu. Možete poželeti da kolege na poslu i članove vaše porodice dovodite u red i da drugima namećete svoja pravila. Predstavnici neparnih brojeva mogu biti razlog nerviranju i konfliktima. Pružiće vam se prilika da pokažete svoje talente i privlačiće vas intelektualci, naučnici i osobe iz javnog života. Možete biti skloni povredama i povremenom neraspoloženju. Velikog uticaja na vas imaće predstavnici brojeva koji su karakteristični po originalnosti i spremnosti da rizikuju, i sa njima možete putovati i doživeti nešto o čemu ste maštali. Ako se zaljubite u Sedmicu ili Trojku veza može dobiti neočekivani tok i možete doneti nepromišljenu odluku o ulasku u brak ili o raskidu veze jer ćete biti preosetljivi. Neki nov, ineteresantan posao biće ono što će vas u potpunosti zaokupirati. Pazite kako trošite novac, ne kupujte što vam ne treba, jer možete doći u situaciju da se zadužujete.

PETICA

Ako su vam finansije glavni problem ovo je period gde možete biti skloni ulasku u nove poslove, uzimanju kredita i zaduživanju, zato dobro pripazite. Vreme je dobro za one koji se bave konstruktivnim poslovima. Trebalo bi da se čuvate osoba koje nose uniformu ili ako i sami nosite bilo kakvu zaštitnu odeću na radu, ukoliko ste sportista, pazite se povreda. Nemojte se upuštati u rizične finansijske situacije jer možete biti skloni da netremice trošite novac. Opasnost sledi i od upuštanja u neporebne rasprave i konfliktne situacije, jer u fokusu je vaša potreba da uvek isterujete neku pravdu i da svima oko vas namećete svoje stavove. Vaš šarm će biti u drugom planu a u prvom potreba za dominacijom. Iskoristite priliku da putujete ili radite sa strancima. Možete se zaljubiti, naći neki nov posao ili dobiti honorar na koji već dugo čekate. Trebalo bi da budete manje osetljivi i manje sujetni u ljubavi. Slobodne Petice mogu doći u iskušenje da se često upuštaju u flert.

ŠESTICA

U toku ovog perioda mnogo toga morate da završite što vam je u planu. Osećate da je došlo vreme da okončate mnogo toga u svom životu, bez obzira da li se radi o dugoj vezi, koja se može završiti brakom, odlaskom u inostranstvo ili završetkom školovanja. Svaki posao koji podrazumeva saradnju sa strancima ili vam omogućava da sretnete neke nove interesantne osobe sa kojima ćete proširiti saradnju možda često putovati. Bilo bi dobro da obnovite neka stara poznanstva, veze i da obnovite znanje stranog jezika. Ako vaš posao podrazumeva negovan izgled, ljubaznost i dobru komunikaciju sa strankama, možete se nadati unapređenju. U ljubavi vas čekaju mnogobrojna iznenađenja, a između ostalog možete biti neuobičajeno sigurni u sebe i možee poželeti da stavite tačku na dugogodišnju vezu ukoliko partner ne želi brak. Pazite da ne uđete brzopleto u vezu sa nekim ko je mnogo jača ličnost od vas, kome ćete morati da podredite svoju volju. Moguća su putovanja.

PageBreak

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA JUL 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš broj
Foto: Shutterstock mesecna-numerologija-za-jul-2020-godine-prognoze-za-ljubav-posao-i-novac-za-vas-broj

SEDMICA

U ovom mesecu ste prilično posvećeni svojim interesovanjima a ukazaće se neke nove poslovne prilike koje nećete moći da odbijete čak i ako se bude radilo o nekoj kratkoročnoj saradnji. Prihvatićete to jer vam je novac neophodan. Ako poželite da prekinete dosadašnju saradnju učinite to. Ipak pre toga dobro razsmislislite koji je vaš glavni cilj i sve podredite njemu, čak i ako se radi o drastičnim promenama, smanjenim prihodima, velikom angažovanju i promeni saradnika. Vaš broj je karakterističan po izraženoj individualnosti i ako se budete orijentisali na Jedinice i Dvojke, uspećete u onome što želite. To mogu da budu i osobe u čijim numerološkim kombinacijama preovladavaju ovi brojevi. Ma koje da ste godište delovaćee mlađi nego što ste, bićete društveniji, otvoreniji i spremniji da rizikujete. U ljubavi ćete biti direktniji i manje tajanstveni. Možete očekivati ljubavne susrete, kao i put u inostranstvo. Ako treba da rešavate pitanja u vezi sa nekretninama, sada je pravo vreme.

OSMICA

Ovo može biti vrlo naporan mesec ali verovatno i vrlo uspešan na svim poljima, s tim što ćete biti znatno osetljiviji, nervozniji i skloni uticajima sa strane. Naročito će žene imati na vas velikog uticaja. Ma kog pola da ste za sva pitanja u vezi sa poslom posavetujete se sa muškarcima Trojkama, Sedmicama i Devetkama a u vezi sa ljubavi sa ženama Šesticama i Devetkama. Ono o čemu ste odavno maštali, a to je velika zarada, na dohvat vam je ruke. Ipak, ne bi trebalo da napravite nikakvu grešku. Mogući su dobici od strane prijatelja i rodbine. Često ćete menjati raspoloženje i bićete skloni raspravama a ako ste mladi, bićete skloni i strahovima. Biće vam potrebna podrška, neko mnogo jači od vas, mora vas podržati u vašim ambicijama, naročito ako ste mladi i pri tom žena dok će muškarci mnogo lakše izlazti nakraj sa svim problemima. Treba da pripazite na svoj imunološki sistem naročito ako budete putovali u neke egzotične krajeve.

DEVETKA

Ovo može biti jedan od boljih meseca jer ćete biti manje zatvoreni u sebe, konvencionalni i nedprilagodljivi. Pokazivaćete veliku dozu inicijative, naročito kada su u pitanju putovanja, bez obzira da li u zemlji ili inostranstvu. Predstoji vam mnogo novih susreta, poznanstava ali opasnost leži u vašoj velikoj potrebi za površnom komunikacijom što inače nije karakteristika vašeg broja. Najveća opasnost vam preti od samouverenosti i brzopletosti. Pokušajte da se ne raspravljate ni sa kim, budite popustljiviji i prema partnerki i prema članovima porodice a ako ste žena Devetka, mnoge će iznenaditi vaš mladolik izgled i sklonost ka flertu. Možete previše naivno verovati onima koji vam budu laskali i koji će želeti da vas osvoje. Moguće su rasprave unutar porodice. Što se zdravlja tiče, pripazite na pluća, grlo i na sklonost ka povredama.

Izvor: Conoplja news