Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - do 14. jula imate šansu da ostvarite staru želju: evo šta treba da uradite dok je retrogradni Jupiter na 22 stepenu Jarca

Retrogradni Jupiter u Jarcu pomaže da ostvarite želje - bitno je da uradite 1 stvar!

  Izvor: Foto: Shutterstock

RetrogradniJupiter je 9. jula ušao u 22. stepen Jarca. Ovaj planetarni aspekat inače ne bi trebao da predstavlja nešto specifuično, ali u 2020. godini događa se u isto vreme kao konjunkcija Saturna i Plutona isto na 22 stepenu Jarca, kreirajući sudar potpuno različitih i moćnih energija, piše Lovesensa.

Zamislite 22. stepen Jarca kao nežnu taku na nebu koju prekriva masivna planeta popout Jupitera, stvarajući nove senke i jedinstvene energetske talase.

Povezane vesti

Konjunkcija Saturna i Plutona na 22. stepenu Jarca počela je 12. januara ove godine, a tokom cele 2020. godine donosiće nam drastične promene i neočekivane izazove. Sa druge strane, Jupiter će na 22. stepenu Jarca boraviti samo nekoliko dana, do 14. jula, nakon čega ulazi u opoziciju sa Suncem. Ipak, za tih par dana Jupiter može značajno ublažiti uticaj Saturna i Plutona i svojom energijom pomoći da napunimo baterije, zacelimo rane i prirpremimo se za nove životnestaze.

U ovoj godini svedoci smo raznih promena, skoro svaki pojedinac je izbačen iz zone komfora. Promene su često teške i iscrpljujuće, ali nam uvek pokazuju i drugu stranu medalje i čine da budemo jači i steknemo bolju moć prilagođavanja.

Pošto je konjunkcija Jupitera i Plutona započela u januaru na 22. stepenu Jarca, sada nas Jupite rpodstiče da se vratimo unazad. Promene su bile nagle, zato nam januar možda izgleda kao daleka prošlost,. ali važno je da se dobro prisetite šta je na početku godine bilo u vašim mislima.

Januar je uvek nadahnjujuć mesec, jer početkom godine skoro svi kreiramo nove želje, planove i vizije za tekuću godinu. Razmislite, pšta ste vi zapisali na listu želja? Da li su se neke od tih želja ostavrile?

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj