Vatreni znaci Zodijaka su najistrajniji u svojim namerama. Njihova vatreni temperament im ne dozvoljava da odustanu od svojih ciljeva, zbog toga se često smatraju za rođene vođe.

Njihova glavna prednost su upornost i visoke ambicije, ali i dobra komunikacija, snalažljivost u rizičnim situacijama i doslednost svojim idealima.

Evo šta čini zaista posebnim vatrene znake Zodijaka - Ovna, Strelca i Lava:

Ovan

Ambicioznost

Ovnom vlada vatrena energija, oni su strastveni, maksimalno koriste svoje sposobnosti i vrlo su istrajni. Spremni su da daju sve od sebe kako bi ostvarili svoje ciljeve. Ne dozvoljavaju da negativna energija drugih i okruženja utiče na njihov životni put. Vole život i koriste svaku priliku da maksimalno uživaju islave sadašnji trenutak. Njihova snažna volaj je ujedno i njihova snaga.

Strelac

Optimizam

Strelčevi su često omiljeni u društvu zbog svoje zabavne strane, ali i zato što su odani prijatelji, saosećajni utešitelji i sjajni motivacioni govornici. Svojom pozitivnom prirodom unose boje u život. Uvek dobro razmisle pre nego što nešto kažu.

Lav

Harizmatična i zabavna ličnost

Sunce vlada znakom Lava, zbog toga ovaj znak Zodijaka je predodrešen da širi radost svuda oko sebe. Njihova pozitivna energija čini ih kraljeviam zabave i sjajnim društvom. Skoro nikada ne zrače negativnom energijom, a njihova glavna snaga su kreativnost i dobar smisao za humor.

Izvor: Lovesensa