Mlad Mesec u znaku Vage od sutra kreira našu sudbinu, nove okolnosti i stavlja nas u nezavidan položaj u komunikaciju. Energija ovog mladog Meseca događa se i kada je Merkur u retrogradnoj fazi, pa nas očekuju dodatna iskušenja...

U četvrtak, 16. oktobra u 21 sati i 32 minuta na nebu se ukazuje mlad Mesec. Astrološki je pozicioniran na 23 setepnu Vage, znaku koji predstavlja naše odnose sa drugima.

Budući da je mlad Mesec simbol kraja, završetka i zatvaranja jednog poglavlja, u narednim je sedmicama dobro razmotriti što se odvija na polju naših odnosa. Kako tu možemo neke okolnosti bolje shvatiti, okončati, poboljšati, možda i postaviti nove, zdravije temelje…

Pročitajte još:

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Bikove očekuje loša sreća, Lavove mir u ljubavi! Saznajte šta su zvezde spremile za vaš znak

Kako Mesečeve mene utiču na našu sudbinu: ovo nikako ne treba da radite dok je pun Mesec

Horoskop: Ova 4 znaka očekuje najjača energija mladog Meseca (od 16. oktobra 2020.)

Ali da bi to bilo moguće od nečeg možda trebamo odustati, od neke ideje, uverenja, potrebe. Nekad sami sebe blokiramo u ostvarenju zacrtanih planova. Razlog tome može biti to što ne znamo tačno što želimo (iako mislimo da znamo), ili je neko uverenje prejako (unutrašnji grč) ili pak postoji strah kojeg nismo sami sebi spremni priznati.

Ovaj mlad Mesec odvija se pod vrlo napetim aspektima, nasuprot stoji retrogradni Mars u Ovnu, te Saturn i Pluton u Jarcu. Nešto se zaoštrava da bi se konačno razrešilo.

Strahovi izlaze na površinu.

Karma se odrađuje, kroz neke lekcije i iskustva je potrebno proći jer su bitni za naš rast.

PageBreak

HOROSKOP ZA MLAD MESEC U VAGI: Sutra nas očekuje čudesna energija! Strahovi izlaze na površinu
Foto: Shutterstock horoskop-mlad-mesec-u-devici-2020

Vladarka ovog mladog Meseca je Venera koja se nalazi u Devici nasuprot Neptuna. Iluzije i nerealna očekivanja. Žrtvovanje u ime ljubavi. Uloga spasitelja i žrtve. Potrebni su iskrenost i otvorenost da bi se prevladale prepreke. Shvatanje da ne možemo promeniti i spasiti druge, to je njihov zadatak. Naše je da sebi pomognemo. Naše je da budemo što bolja verzija sebe. Pomažimo, ali ne na vlastitu štetu.

Imajte vere u dobrobit procesa koji će se odvijati. Podrška će doći od drugih. Manje brinite, više verujte.

Postavite svoje uslove granice. Granicama pokazujemo ljubav prema sebi, ali i prema drugima.

Osoba koja će vas najviše uznemiravati ili iritirati pokazuje vam neke delove vas samih.

Ako niste sigurni što činiti ili poduzeti, pričekajte da vam se stvari razjasne.

Nemojte sumnjati u sebe, u svoju vrednost. Zaslužujete biti voljeni. Zaslužujete biti prihvaćeni.

Emocije će proključati. Budući da smo skloniji naglim i nepromišljenimpotezima, dobro je biti svestan da time često idemo protiv sebe.

Veliki mesečni horoskop za novembar 2020. godine

Jedan odnos ili ugovor može se naći na testu, ispitivati njegova održivost i smislenost. Postavlja se pitanje poverenja i neke probleme iz prošlosti sada treba do kraja raščistiti.

Važno je znati da svaka prepreka, svaki problem koji vam se pojavi na putu, vodi prema nekoj spoznaji, u konačnici i prema rešenju. Sve zavisi od nas - stavljamo li fokus na rešenje ili

Srećno!

Astrolog: Julijana Oremović