VladavinaŠkorpije u 2020. godine počinje 23. oktobra - Sunce napušta nežni znak Vage i ulazi u moćnu i strastvenu Škorpiju.

Vladar Škorpije je planeta Pluton koja simbolizuje transformaciju i alhemiju.

Očekuje nas period u kojem ćemo imati priliku da transformišemo svoj život, a Sunce nas u svakom putu promene podržava.

Cela 2020. godina bila jepoznata po naglim promenama, ali saa ćemo se sa svim iztazovima lakše suočiti tokom vladavine Škorpije.

Pročitajte još:

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Bikove očekuje loša sreća, Lavove mir u ljubavi! Saznajte šta su zvezde spremile za vaš znak

Kako Mesečeve mene utiču na našu sudbinu: ovo nikako ne treba da radite dok je pun Mesec

Ona je emotivna, kreativna i voli svim srcem: žena u ovom horoskopskom znaku je najveći sanjar

Već smo naučili da se nekim stvaruima ne vredi opirati, već i da u najvećoj olujoi nastavljamo svoj život i ne odustajemo do svojih planova.

Očekuje nas poboljšanje i na polju ljubavi. Asteroid Juno koji putuje ka Suncu u isto vreme kada i Škorpija, donosi u ljubavniživot stabilnost, sigurnost, sreću i sklad sa partnerom.

Evo koji datumi su ključni u periodu vladavine Škorpije:

31. oktobar - Plavi Mesec i Noć veštica

Kosmička energija Plavog Meseca (tako se naziva drugi pun Mesec u 2020. godini) donosi tenziju, nelagodnost i teškoće da donesemo nove odluke.

1. i 11. novembar - anđeoski niz brojeva 111 i 1111

1.11.2020. godine je dan u kojem zajedno kreiramo jednu kosmičku čaroliju. Ovaj niz brojeva simbolizuje ostvarenje sudbine i energetsku zaštitu. Zamislite želju!

3. novembar - Merkur u direktnom hodu

Merkur započinje direktnim hodom od 13. oktobra, a završava se 3. novembra. Međutim, to neće biti kraj njegovog mračnog uticaja, jer nastavlja da vlada iz senke.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

HOROSKOP - VLADAVINA ŠKORPIJE DONOSI VELIKE PROMENE: Ovi datumi su najvažniji do 23. novembra
Foto: Shutterstock horoskop-vladavina-skorpije-2020

8. novembar - konjukcija Sunca i asteroida Juno

Očekuje nas snažna energija ljubavi - susreti srodnih duša! Juno predstavlja partnera kakvog ste oduek želeli da imate. Ovo je period romantike, sreće u ljubavi i žrtvovanja zarad ostvarenja želja vlastitog srca.

12. novembar - konjukcija Jupitera i Plutona

Ovo je treća po redu i poslednja konjukcija Jupitera i Plutona ove godine. Moćna kombinacija energija koja donosi ostvarenje poslovnih i emotivnih veza. U ovom periodu najviše uspeha očekuje ljude koji se bave ekonomijom i prodajom.

13. novembar - mars u direktbnom hodu

Mars više nije retrogradan! Kada započne svoje direktno putovanje, podsetiće nas na neke stare želje, još iz 2018. godine. Moguće je da ćemo da završimo neke zaostale zadatke, a i očekuju nas ponude o kojima smo u prošlosti maštali.

14. novembar - Super mlad Mesec u Škorpiji

Pronaćićemo puno novih i dobrih razloga da započnemo neko novo putovanje. Ovo je početak novog lunarnog ciklusa - vreme je da prošlost zauvek ostvaite iza sebe!

Ova 3 znaka očekuju najveće teškoće do 3. novembra: retrogradni Merkur donosi nove oluje

Zaista su posebni - Blizanci, Vodolije, Vage: Ovo su njihove najvažnije karakteristike i životni moto

Izvor: Lovesensa