Godišnji horoskop za Raka - 2021. godina!

Godišnji horoskop predviđa velike promene u 2021. godini za vaš horoskopski znak. Na početku ćete osećati strepnju, ali jednom kada prihvatite promene i pokušate da im se prilagodite, očekuje vas sjajna energija. Imajte na umu da nisu sve promene loše, izađite iz zone komfora - zvezde su za vas pripremile fantastične mogućnosti, ali samo ako ste otvoreni za nove životne avanture.

Pročitajte još:

OVAN - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

BIK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

LJUBAV

Venera naredne godine prolazi kroz skoro sve znakove zodijaka, ali započinje i završava godinu u znaku Jarca. To znači da će se oni kojui su već u roamntičnoj vezi više zbližiti. Ako ste imali probleme u ljubavi u 2020. godini, u godini koja je pred nama očekuje vas prijatno osveženje. Mnoge Jarčeve koji su u dugoj vezi očekuje brak ili proširenje porodice.

POSAO

Saturn i Jupiter ove godine će se poigrati sa vašom kreativnom stranom. Ako radite na poslu na kojem se zahteva da budete kreativni, očekuje vas napredak i sreća. Mogući su problemi sa rokovima kada su u pitanju novi projekti i tada očekujte stresne situacije. Pokušajte u sve što radite da ubacite dozu zabave i kreativnosti. Oni koji su nezadovoljni svojim poslom, ozbiljno će u narednoj godini razmisliti da li da promene profesiju,

FINANSIJE

Od kraja jula do kraja decembra Jupiter je u znaku Vodolije i donosi sjajan period da se usredsredite na svoje sposobnosti. Kao bonus, Vodolija će takođe poboljšati vašu kreativnu stranu. Iskoristite svoje talente i moguće da vas tokom većeg dela godine očekuje dodatni priliv novca. Razmišljajte izvan okvira kako biste postigli više. Mnogi će pored zvanično posla započeti privatni biznis.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

RAK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju
Foto: Shutterstock rak-godisnji-horoskop-2021-godina-ljubav-posao-zdravlje2

PORODICA

Mars u vagi od početka godine pa sve do kraja jula donosi predivne stavri u vaše porodično polje. Više vremena ćete provoditi kod kuće i uživaćete u društvu članova svoje porodice. Iako su pponekad moguće nesuglasice, dom je mesto koje vas najviše ispunjava. Moguć je početak radova i nove ideje kada je reč o renoviranju kuće ili stana.

ZDRAVLJE

Ova godina je savršeno vreme da se usredsredite na mentalno I duhovno zdravlje. Neptun u 2021. godini ima veliki utcaj na vaše mentalno stanje i podstiče vas da više radite na svom duhovnom stanju. Istražujte i posvetite se aktivnostima koje jačaju i neguju vaš duh. Ne zaboravite na svakom koraku da poslušate svoju intuiciju.

DRUŠTVENI ŽIVOT

Na ovom polju vodiće vas Plluton koji je za vas pripremio mnoge promene u socijalnom životu. Pluton je u znaku jarca još od 2008. godine i još neko vreme ostaće u ovom znaku. On vas podstiče da obnavljate stare platonske, porodične, prijateljske ili poslovne veze. Iako nekim vredi da se posvetite, povratak u prošlost neće doneti baš veliki napredak. Čak, ovakvi odnosi se mogu pretvoriti u toksičlne.

Horoskop po mesecima za 2021. godinu za rođene u znaku Raka:

Januar - Sunce u Jarcu pozitivno utiče na vaše veze. Ovo je sjajno vreme za poboljšanje vaših platonskih odnosa.

Februar - ovaj mesec biće izuzetno srećan za vas. Primetićete poboljšanje u romantičnim i seksualnim vezama. Međutim, Uran može izneti vašu osetljivu stranu.

Mart - donosi sanjivu prirodu sa Suncem u Ribama. Ovo je vreme za rad na svojim projektima, društvenim odnosima svih vrsta i seksualnom životu.

April - pravo vreme da se usredsredite na svoju karijeru. Krajem meseca, Mars će ući u Raka. Ovo će vam omogućiti da budete produktivniji nego obično. Očekujte poboljšanje i na finansijskom planu.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

RAK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju
Foto: Shutterstock rak-godisnji-horoskop-2021-godina-ljubav-posao-zdravlje4

Maj - ohrabruje vas da se fokusirate na svoju karijeru ako želite da ostvarite uspeh. Međutim, pokušajt posao da održite u ravnoteži sa društvenim životom, inače će vaš privatni život trpeti.

Jun - Venera ulazi Raka već početkom meseca i čini da je ovo idealno vreme za rad na vašem ljubavnom životu. Mars daje dodatnu snagu vašem seksualnom životu do sredine juna.

Jul - vraća fokus na vaše finansije. To bi trebalo da bude lako, jer će Merkur biti u vašem znaku otprilike polovinu meseca. Jupiter u Ribama, krajem meseca, podstaći će vas da trošite novac na svoje hobije i prijatelje.

Avgust - odlučni ste da ostvarite svoje ciljeve. Na poslu ćete biti foksuirani, saosećajni u platonskim vezama i strastveni u romantičnim vezama.

Septembar - prilagodite svoj godišnji plan. Zatražite savet od svojih najmilijih i provedite više vremena sa porodicom ovog meseca.

Oktobar - predviđa blagodat u vašem društvenom životu. Verovatno ćete upoznati nove ljude i provesti više vremena sa članovima porodice. Ovog meseca ćete videti i sreću u finansijama.

Novembar - donosi sukobe i stresan period. Srećom, verovatno ćete se oko 21. ponovo osećati mir. Kada problemi prođu, pronađite pozitivan način da izrazite svoja osećanja.

Decembar - donosi nadu u godinu koja predstoji. Verovatno ćete se za to vreme osećati ekstra ambiciozno, posebno u polju karijere. Takođe, pobrinite se da verujete svojim instinktima u vezama.

Izvor: Lovesensa