Kulminacija sedmica dolazi 12. novembra, s poslednjom konjunkcijom Jupitera i Plutona u znaku Jarca. O ovoj konjunkciji pisalo se puno i donela nam je i dobrih i loših stvari. Ali možda ovog puta, ova poslednja konjunkcija donese nam početak kraja ovog vrlo teškog perioda.

Ovo je vrhunac svega što smo prošli ove godine. Neka iskušenja su bila vrlo teška pa ako smo naučili lekcije prvi put, poslednja konjunkcija mogla bi nas samo još jednom proveriti, pre nego li nas pusti na miru.

Pročitajte još:

3 HOROSKOPSKA ZNAKA NA KOJA ĆE NAJVIŠE UTICATI MLAD MESEC: Vaša sudbina počinje polako da se menja nakon 15. novembra

ŠKORPIJA - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU

VAGA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

Možemo očekivati vraćanje na neke situacije koje smo već prošli, samo kako bismo proverili, možemo li ih sada proći sa lakoćom, jer ionako bi već do sada trebali imati sve potrebno znanje. Zato se ne treba plašiti, već veseliti što smo kroz sve to prošli jači nego ikada pa nas na kraju svega sigurno čeka i neka nagrada.

S obzirom na to da već dan kasnije Mars kreće napred, odjednom ćemo imati toliko energije i bićemo sigurni u sebe i svoje ciljeve, da će nam se činiti kao da smo se probudili iz nekog dubokog sna, a poneki i iz noćne more, te da je zapravo sve u redu, jer smo preživeli.

Približavajući se kraju nedelju, Sunce će raditi sekstil s Plutonom i Jupiterom, a onda nas na samom kraju, 15. novembra, čeka mlad Mjesec u znaku Škorpije, koji samo još više naglašava kraj jednog perioda i početak novog. Uzdizanje iznad svega što smo proživeli i neku nadu za bolje i lepše periode koji nas čekaju.

Izvor: Astro portal/Ana Mandić