Horoskop - šta nam donosi konjukcija Plutona i Jupitera? 

Vreme je da se očisti energija, polje ljubavi, naš život, prošlost i sadašnjost. Budite oprezni - ovo je period dodatnih lekcija i velikih promena, ali zapamtite - Morate proći kroz najtamniji tunel da biste pronašli svetlost.

Ovo je njihov poslednji kontakt, te u narednih desetak godina neće se spajati. Kakve promene nam konjukcija Jupitera i Platona donosi, u nastavku otkriva profesionalni astrolog, NatašaPanić.

Pročitajte još:

3 HOROSKOPSKA ZNAKA NA KOJA ĆE NAJVIŠE UTICATI MLAD MESEC: Vaša sudbina počinje polako da se menja nakon 15. novembra

HOROKSOP - ŠTA NAM PLES PLANETA DONOSI DO 10. DECEMBRA 2020. GODINE: sudar dobre i mračne energije

ŠKORPIJA - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU

Ništa nas više ne može iznenaditi. Umorni smo. Od zabrana, straha, iščekivanja, bunta, besa, a onda iscrpljeni, bolesni ili ne, šokirani, zaleđeni.

Dosta nelogičnosti u 2020 godini, koja je obilovala VelikimKonjukcijama. A da nas čekaju još dve Velike konjukcije do kraja godine, to je sigurno. Jedna je pred vratima, 12.11 i to između Jupitera i Plutona, koji su bili u zagrljaju dva puta ove godine, u aprilu i julu. Ovo je njihov poslednji kontakt, te u narednih desetak godina neće se spajati. Šta nam je ova konjukcija donela tokom ove godine, možda još ne znamo. Možda ćemo osvestiti u narednim godinama, možda već sledeće, jer ova konjukcija donosi promene u ekonomskom, ali i društvenom smislu. Donosi promene u finansijskim tokovima. Kakve li se raspodele dešavaju iza naših leđa, tajno, krišom, daleko od očiju javnosti, ne znamo. Kakvi tajni planovi, pregovori u političkim krugovima, visokim pozicijama, iza zatvorenih vrata. Šta treba da znamo zapravo i šta je istina.

Pitanje koje smo i pre mogli postaviti sebi, u vezi svojih ličnih ciljeva i puteva i bez ove naporne godine. Ali zato svaka planeta ima svoj zadatak koji obavlja dolazeći u odnose sa drugim planetama, baš kao što će i sada. Na nebu se ništa ne dešava slučajno i bez smisla. Pluton, planeta destrukcije i rušenja svega postojećeg je aktiviran tokom ove cele godine i šetajući od Saturna do Jupitera, rušio strukture, zakone, slobodu i osnovna prava, rušiće i dalje iza naših očiju sve što je završilo svoju misiju na zemlji. Nekad vidimo samo jedan deo slagalice, pa nam se čini da ne možemo složiti celu sliku, mislimo da nešto nije logično. Ali, sve što postoji ima neku svrhu u većoj i široj slici postojanja. I sve što treba da znamo, uvek saznamo, kad za to dođe vreme.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

Ono što je važno reći je da sve postaje intenzivnije, jer se Sunce i Mesec spajaju u Škorpionu, kreće novi lunarni ciklus iz ovog znaka, krajem ove sedmice. I planeta ljubavi i uživanja Venera menja znak u Škorpiona uskoro. I Merkur je već u njemu. Dosta planeta u ovom znaku donosi bujanje duboke crne reke koja čisti ono što ne treba više. Voda nosi sve pred sobom, traži pročišćenje, smrt u nekim slučajevima, transformaciju, prihvatanje kraja i završetaka. Traži da uronimo u tamu nas samih. Idu magloviti dani, koji mogu da nas još više uplaše, ali mogu i da budu magijsko transformirajući. Zavisi od nas.

Šta nas uče ove konjukcije i ova godina, pitanje je. Što nam je nebo namestilo ovakve pozicije, pitali smo se početkom godine. A da li smo spoznali išta sad pri kraju godine ? Velike igre i ulozi na višim nivoima, onim nivoima na koje većina nas ne može da promoli nos, se dešavaju, sigurno je. Ostaje nam da do kraja godine, naročito u periodu ispred nas, da očistimo svoje emocije i misli od napetosti i destrukcije i da hrabro zaplivamo podzemnim lavirintima tamne reke, to je najbolje i jedino što možemo učiniti. Jer osma kuća kojom vlada znak Škorpije je najtamniji tunel, onaj kroz koji moramo proći da izađemo na blještavu svetlosti zvana nebo, širina, sloboda. Ne gubite energiju na razmišljanja i akcije na koje ne možete uticati. Možete sigurno uticati na stvaranje svog života i pronaći dublji smisao u njemu jedino ako svim srcem i svom voljom krenete u promene ili jednostavno počistite ono što vas muči i zbog čega niste delotvorniji, počistite u sebi i ispred svojih vrata. Nema opravdanja.

"Ako je sve na svetu besmisleno", reče Alisa, "šta vas sprečava da napravite bilo kakav smisao?"

Izvor: Mogu ja to sama