Godišnji horoskop za 2021. godinu - Strelac!

Astrolozi predviđaju da će 2021. za Strelčeve biti mirna i prosperitetna godina. Rođeni u ovom horoskopskom znaku obično imaju turbulentan život, ali naredne godine će se stvari promeniti i sve će biti mnogo laganije, ali to nikao ne znači da će godina biti dosadna. Najviše uzbuđenja u životu dolazi od vašeg društvenog života, a ako imate dovoljno sreće i iz putovanja.

Pročitajte još:

Horoskopski znaci koji se magnetski privlače: ovi parovi u Zodijaku imaju najveću strast

Romantična, strastvena i spremna iskreno da voli: žena u ovom horoskopskom znaku pravi je biser Zodijaka

Burmanski horoskop: evo kako dan rođenja otkriva puteve vaše sudbine

Ljubav

U proteklih nekoliko godina većina pripadnika ovog znaka nije imala sreće u ljubavi, ali 2021. godina donosi značajna poboljšanja. Bićete spremni da uplovite u vezu i upoznate srodnu dušu. Flertovaćete na svakom koraku i upoznati mnogo zanimljivih osoba. Do kraja godine srešćete i osobu koja će vam potpuno odgovarati i sa kojom ćete želeti nešto više od prolazne avanture.

Karijera

Pre nego što bilo šta započnete, a tiče se posla, dobro razmislite. I mala greška vas može skupo koštati. Tokom 2021. godine je najbolje da se oslonite na nečiju pomoć i poslušate savete ljudi iz okoline, jer će vam biti od koristi.

Novac

Finansijska situacija će biti na zavidnom nivou, a naročito do kraja februara, kada ćete imati priliku da zaradite veliki novac. Najbolje bi bilo da prvo otplatite dugove ili kredite koje imate, a nakon toga da raspodelite ono što vam je preostalo.

PageBreak

STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU
Foto: Shutterstock strelac-godisnji-horoskop-za-2020-godinu2

Ukoliko planirate da investirate novac u neki projekat, zvezde će vam biti naklonjena, ali kao što smo već rekli potrebno je da imate dobro pripremljen plan.

Iako ćete lako zarađivati novac, vodite računa kako ga trošite i odustanite od kupovina stvari koje vam nisu potrebne.

Porodica

Astrolozi predviđaju da će se u vašem porodičnom životu dogoditi neočekivana promena (verovatno na bolje). Bez obzira da li je ova promena bolja ili loša, sigurno će biti sve samo ne dosadna.

Neptun će biti u znaku Ribe tokom cele godine i to donosi mir i harmoniju u porodični život. Provodićete više vremena sa dragim ljudima, a to će pozitivno uticati na vaše raspoloženje.

Zdravlje

Tokom perioda kada će Merkur biti u retrogradnoj fazi strogo vodite računa o zdravlju. Loše navike kojima ste se prepustili mogu da imaju posledice na organizam. Povedite računa o ishrani i krećite se više.

Izvor: Stil