U sredu, 1. decembra Merkur ulazi u znak Strelca i donosi nam snažnu energiju optimizma. Sa druge strane, Venera pojačava dobre duhove ljubavi i podstiče nas da se zabavimo i zaboravimo brige, teške misli i izazove. Moguće je da ćete dane provoditi u meditaciji, slušanju muzike, dugim razgovorima telefonom sa prijateljima ili simpatijom. Srca že biti otvorena, a kretaivne duše cvetaju. Slobodne može očekivati lepo poznanstvo i ljubav koja nas podseća na mladalačku zaljubljenost. Oni koji su u vezama imaže snažnu konekciju sa partnerom.

Pročitajte još:

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA JE NEMOGUĆE ZABORAVITI: Oni su posebni, zavodljivi i u život donose predivne boje

HOROSKOP ZA ZIMU 2020./2021. GODINE: Saznajte kakvu čaroliju vam spremaju zvezde

HOROSKOP - NOVE VESTI NA POLJU LJUBAVI I NOVCA: Šta nam od 15. novembra do 21. decembra donosi Venera u znaku Škorpije

Poslednja četvrt Meseca 8. decembra poziva vas da ponovo razmislite o planovima i obavezama. Sunce u Strelcu nas testira i podstiče da se oslobodimo svih neefikasnih ideja i odnosa. Ne budite zabrinuti - novi poslovni projekti i srodne duše ispuniće vašu prazninu. Osluškujte šta vam govore vaši instikti - napravite pauzu i iskoristite svaki trenutak za odmor i opuštanje.

Pomračenje Meseca i Sunca (od 14. decembra) aktiviraju nove mogućnosti i podstiču na važne poduhvate. Izdvojite nekoliko minuta svakog dana za meditaciju i povezivanje sa vlasitim umom i dušom. Zimska ravnodnevica je takođe važan dan u decembru mesecu. U tom trenutku se okrećemo ka budućnosti, maštamo, vizualizujemo i preduzimamo važne poteze za ostvarenje želja.

Poravnanje Merkura i Sunca sa Uranom donosi nam snažnuenergiju i priprema nas za nadolazeću prazničnu atmosferu. malo čarolije doneće vam veliko olakšanje u ovim danima. Imaćete osećaj da će početak 2021. godine sve promeniti - loše stvari će nestati, a otvoriće se vrata jednostavnog i lagodnog života. Iako znamo da neće sve biti tako harmonično - nastavite da verujete i maštate. Čuda su moguća samo ako u njih zaista poverujemo.

Pročitajte još:

HOROSKOP - VRAĆAJU SE STARE LJUBAVI, PROŠLOST KUCA NA VRATA: Šta nam SUTRA donosi izazovan aspekt Venere i Saturna

OVIH 5 ZNAKOVA OČEKUJE VELIKA LJUBAV TOKOM ZIME 2020./2021. GODINE: Želje srca biće im uskoro ispunjene

HOROSKOP - NAKON 400 GODINA STIŽE NAM VELIKO DOBA VODOLIJE: Saznajte kakve dobre promene u životu očekuju vaš horoskopski znak (od 21. decembra)

Pun Mesec 30. decembra u znaku Raka učiniće da budemo sentimentalni. Podsetićemo se nekih lepih starih vremena, ali moguća je i tuga zbog ljudi koji nisu više našem životu.

Ali, na dan dočeka Nove godine očekuje nas dobro raspoloženje i energiju ljubavi. Budite nežni prema sebi!

Srećna Nova godina!

Izvor: Lovesensa