Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVAC: Saznajte kakve finansije vas očekuju u decembru 2020. godine

Saznajte da li vas u decebru očekuje novčani dobitak...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečni finasnijski horoskop - saznajte šta vas očekuje na polju novca i karijere u decembru 2020. godine!

OVAN

Venera će 6. decembra praviti trigon sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za obrt novca i nalaženje tajnih kanala za ostvarivanje bolje zarade. Ostvarićete uspeh ako se bavite zdravstvom ili dizajnom. Kvadrat Sunca sa Neptunom vam donosi teškoće u saradnji sa inostranim partnerima. Nailazićete na nesporazume i neispunjena očekivanja, a najviše od svega će vam nedostajati podrška vašeg mentora ili nadređene osobe. U drugoj dekadi decembra će Venera praviti sekstil sa Plutonom, što će vam omogućiti da uvećate promet kroz saradnju sa investitorima koji će biti spremni da ulažu velike projekte.

Pročitajte još:

ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE NEOBIČNA I ŠARMANTNA: Kada je upoznate, zauvek ćete se vezati za nju

HOROSKOP - RETKA POJAVA NA NEBU U DECEMBRU: Ova 3 znaka očekuje težak krah

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021. GODINE: Bika očekuje pojačana energija ljubavi, a Lav postiže sve

Vaši nadređeni će vam poveriti važne radne zadatke koji će vam omogućiti da dođete na položaj gde dobijate mogućnost rukovođenja i donošenja odluka, zahvaljujući trigonu Sunca sa Marsom. Budite pažljivi jer će odmah biti nezadovoljnih kolega koji će biti zavidni i koji će želeti da se uz pomoć spletki popnu lestvicu više. To će vam otežavati izvršavanje planiranih zadataka. Proverite dobro sve informacije jer ćete poneke biti lažne i neproverene. Venera će sredinom decembra praviti sekstil sa Jupiterom i Saturnom. Iskoristite mogućnost da investirate u nove projekte jer vam se kasnije neće pružiti nova mogućnost koja će biti dovoljno isplativa. Veliki i dugoročni projekti će vam doneti dobitke.

Venera 15. decembra ulazi u znak Strelca i donosi vam nove mogućnosti za pokretanje saradnje sa inostranim partnerima. Saturn ulazi u znak Vodolije 17. decembra, a dva dana kasnije i Jupiter ulazi u Vodoliju. Konjunkcija Jupitera i Saturna u Vodoliji doneće vam mogućnost za započinjanje dugoročne i finansijski isplative saradnje sa društvenim institucijama. Kvadrat Marsa sa Plutonom 25. decembra doneće vam sukobe sa nadređenima zbog tvrdokornih stavova.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblasti finansija, u poslu gde su stručnjaci i za koji imaju licencu, kao i da pokrenu sopstveni posao.

BIK

Venera će 6. decembra praviti trigon sa Neptunom. Doneće vam dobar osećaj za poslovne odnose, posebno za poboljšanje partnerstva i saradnje. Ostvarićete dobitke kroz saradnju sa dizajnerima, osobama iz oblasti zabave ali isto i sa lekarima, farmaceutskim kompanijama i preduzećima koja se bave proizvodnjom i prodajom hemijskih proizvoda, kao što su sredstva za ličnu higijenu i za čišćenje u domaćinstvu.

Kvadrat koji će Sunce praviti sa Neptunom 9. decembra vas upozorava da budete pažljivi u vezi troškova. Izbegavajte rizične investicija jer biste mogli imati gubitke. Nadređeni vas neće podržati u vezi jedne saradnje. Sunce će 11. decembra praviti trigon sa Marsom i doneće vam mogućnost da dobijete finansijsku podršku za poslove koji su povezani sa zdravstvom, humanitarnim radom, ekonomijom, platnim prometom i poslovima od opšteg društvenog značaja. Kvadrat Merkura sa Neptunom će vam doneti neslaganja i nesporazume u odnosima sa saradnicima, što će se najviše ispoljavati u raspodeli obaveza i obračunu zarade. Bićete neorganizovani.

Sredinom decembra Venera će ući u znak Strelca. Doneće vam dobar osećaj za rukovanje novcem, a to će vam omogućiti da poboljšate platni promet i rešite veći deo vaših dugovanja poveriocima. Saturn će 17. decembra ući u znak Vodolije, a nakon dva dana će i Jupiter ući u Vodoliju i 21. u mesecu će praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem polju posla i karijere. Ovo će vam doneti izuzetno povoljne mogućnosti da pokrenete jedan veliki i dugoročni projekat koji bi mogao da vam donese uspon u karijeri i veliku zaradu. Ostvarićete stabilne pozicije u svom poslu. Pred kraj meseca neophodno će biti da pripazite na odnose sa naređenima i da izbegavate finansijske mahinacije. Čuvajte se spletki tajnih neprijatelja. Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni posao ako su to planirali. Povoljne mogućnosti da dobiju novi posao imaće u oblastima građevinarstva, industrije i finansija.

BLIZANCI

Oslonite se na intuiciju u prvoj dekadi decembra. Imaćete dobar osećaj kojim pravcem da vodite vaše poslove i kako da obavljate radne zadatke. Venera će praviti trigon sa Neptunom i doneće vam oslobađanje vaših kreativnih ideja koje ćete ostvarivati sa lakoćom. Imaćete uspeha u oblasti usluga, a moguć je i napredak u karijeri.

Budite pažljivi u odnosima sa nadređenima i sa poslovnim partnerima jer se sa njima nećete uspeti složiti i uskladiti oko načina realizacije vaših planova. Oni će vam stajati na putu. Teškoće vas očekuju u javnim poslovima. Većina vaših radnih zadataka će zbog toga biti polovično odrađena, što će umanjiti početna očekivanja i zaradu. Na sreću, uspećete da se prilagodite situaciji i izvučete dovoljno koristi za sebe, bez obzira na prepreke. U drugoj dekadi decembra Sunce će praviti trigon sa Marsom i omogućiće vam da postignete konstruktivnu saradnju sa osobama od autoriteta, poslovnim partnerima i saradnicima. Privući ćete pažnju javnosti i ostvariti dobitke.

Pripazite na izjave koje dajete u javnosti jer ćete biti pogrešno shvaćeni. Sredinom decembra Venera pravi sekstil sa Jupiterom i donosi vam finansijsku podršku koja će vam omogućiti da jedan važan projekat privedete uspešno kraju i ostvarite značajne dobitke. Venera će 15. decembra ući u znak Strelca. Sklopićete nove ugovore koji će vam doneti uspeh u poslu. Proširićete vaš poslovni uticaj i ostvariti popularnost u javnosti.

Saturn će ući u znak Vodolije 17. decembra, a dva dana kasnije će i Jupiter ući u Vodoliju. Konjunkcija Jupitera i Saturna doneće vam mogućnost da pokrenete saradnju sa inostranstvom u vezi velikih i dugoročnih projekata. Ako se bavite prosvetom, objavićete radove koji će vam doneti uspeh u poslu. Finansijske teškoće vas očekuju u odnosima sa saradnicima.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima prosvete, izdavaštva, grafičkog dizajna, javnom sektoru i zdravstvu.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj