Poslednji punMesec u 2020. godini, nazivaju ga i "Zimski" pun Mesec, pozicioniran je u znaku Raka i donosi pojačane emocije, impulsivnost, pa čak i osećaj tuge i povratak u prošlost.

Rak je najemotivniji horoskopski znak. Moguće da će nas pogoditi u srce mnoge stvari za koje smo ranije mislili da su beznačajne.

Štit sa našeg srca i duše sada nestaje i podložni smo emtivnim ranama, a najmoćniji uticaj po pitanju emocija pun Mesec imaće na sledeća 3 horoskopska znaka.

Pročitajte još:

HOROSKOP ZA JANUAR I FEBRUAR 2021. GODINE: Očekuju nas teški trenuci, ali topla i romantična Venera popraviće stvari

HOROSKOP - Očekuje nas unutrašnja sreća, lakša vremena i nešto lepo: Evo šta nam za dva dana donosi poslednji pun Mesec u ovoj godini (30. decembar)

SAZNAJTE KOJI STE ZNAK U AFRIČKOM HOROSKOPU: Otkriva puno o vašoj budućnosti i karakteru

Evo kome pun Mesec u Raku donosi lošu sreću:

Blizanci - Ljubav na nesigurnom terenu

Tokom energije punog Meseca biće vam teško da definišete svoj romantični odnos. Sunce u vašoj osmoj kući donosi vam razumevanje, ali Venera u sedmoj partnerskoj kući prelama se sa magloviti Neptunom i donosi vam zbunjenost i nesigurnost. Neće vam biti jasno kako se partner oseća, a pod naletom pojačanih emocija usled punog meseca teško pronalazite rešenja tokom razgovora. Ne donosite impulsivne odluke, ostavite da se stvar slegne. U prvoj nedelji 2021. godine biće vam sve mnogo jasnije.

PageBreak

HOROSKOP - PUN MESEC U RAKU DONOSI LOŠU SREĆU ZA OVA 3 ZNAKA: Budite oprezni - emocije su pojačane (od 30. decembra)
Foto: Shutterstock horoskop-pun-mesec-u-raku-losa-sreca-3-horoskopska-znaka-vodolija-vaga-blizanci2

Vaga - sve prihvatate previše lično

Nemojte se iznenaditi ako ove sedmice budete previše osetljivi. Pun Mesec u Raku formira kvadrat u vašem horoskopskom znaku i vrši dodatni pritisak na vas da iz sebe izbacite sve emocije. Sunce se takođe nalazi u nezavisnom položaju, u vašoj četvrtoj kući , približava vas srcu i navodi da duboko zaronite u more svojih osećanja. Takođe, usled punog meseca mnoge reči tokom razgovora se izvlače iz konteksta, pa pazite dobro šta govorite i ne dozvolite da vas reči drugih povrede. Komunicirajte što jasnije, a ukoliko vam neko uputi kritiku, pokušajte to da ne shvatate suviše lično.

Vodolija - Usamljenost

Očekuje vas usamljen i tih period: Sunce u vašoj 12. kući podstiče vas a se izolujete od sveta i foksuirate se na razumevanje svojih osećanja. Osećaj usamljenosti donosi i Venera koja se trenutno kreće kroz vašu 11. kuću i podstiče vas da razmišljate i neostvaenim željama, a možda čak i o propuštenim prilikama. Ovaj neobičan period je samo privremen, a već vikend donosi olakšanje.

Izvor: Lovesensa