Vaše srce i vaš um uvek su puni ideja. U svojim vizijama lako vam je videti budućnost kakvu biste želeli. Strastveno srce nevidljivim nitima oblikuje vaše odluke. A ono želi toliko toga, želi odmah, želi sve! Premda lako donosite odluke, u njihovom provođenju niste uvek pažljivi. Dosadni detalji svakodnevice zamaraju vas pa se možete spotaknuti na neki naizgled nevažan detalj.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Koje novogodišnje odluke treba donesu Rak, Škorpija, Ribe

HOROSKOP - Evo koje novogodišnje odluke treba da donesu Bik, Devica i Jarac

Horoskop - evo koje novogodišnje odluke treba da donesu Blizanci, Vaga i Vodolija

Retko kad ćete se zamarati zapisivanjem i pripremom odluka, ali upravo bi taj proces pomogao stvaranju strategije srca. To je posebno važno Ovnu koji je sklon naprasito odustati vođen ponosom ili ljutnjom. Olako odustaje i kada se odluke ne ostvaruju onom brzinom koja odgovara njegovom naglom temperamentu.

Lav je uporniji, ponos mu ne dopušta da odustane, naročito ako su u njegovu odluku na neki način uključeni i drugi ljudi. Potrebno mu je odobravanje, a ako naiđe na nerazumevanje, još će tvrdoglavije ustrajati u svojoj odluci.

Strelac je najskloniji analizi svojih odluka, a u filozofski nadahnutim trenucima staviće na papir ne samo svoje odluke nego i celu dušu. U svom entuzijazmu sklon je praviti veće planove nego što ih je u stanju ostvariti. Dobronamerno će davati obećanja koja ne može ispuniti, a kad sam shvati da se precenio, posve će nonšalantno odustati i usmeriti se prema nečem drugom.

Izvor: Sensa.hr