Mesec ispraća 2020. u velikom stilu iz znaka Lava. Tačno u ponoć, na prelasku iz stare u Novu Godinu Mesec je na 2° Lava u tačnoj opoziciji sa Jupiterom na 2° Vodolije. To je i prvi aspekt koji će Mesec napraviti u Novoj godini. Mesec sa Jupiterom je uvek znak za sreću i radost. Opozicija sa druge strane govori o nekom odbacivanju ili nerazumevanju druge strane. Da bi došli do sreće koju nam Jupiter nosi, potrebno je odreći se previše naglašenog ega i potrebe da smo uvek u pravu. Biti hrabar i svestan sebe i svojih vrednosti je uvek pozitivno, ali samo ako nije na nečiju štetu. O tome da treba paziti na ljude oko sebe govori i aspekt - Mesec kvadrat Uran, koji će se formirati kao drugi aspekt u Novojgodini.

Pročitajte još:

GODIŠNJI HOROSKOP - Šta nas očekuje u 2021. godini: Evo ko će pronaći karmičku ljubav, a koga prati blagostanje

HOROSKOP - Ova 3 znaka očekuje najviše sreće u januaru 2021. godine: Pred nama je neverovatan mesec, pun ljubavi i blagostanja

HOROSKOP - Ova 4 znaka očekuju lepe promene u 2021. godini: Život im se menja iz korena

Gordost i predrasude su veliko iskušenje za mnoge u 2021. Sukob i nerazumevanje između starog i novog doba se tako za mnoge nastavlja i u narednoj godini. Takođe iz ova dva aspekta vidimo da će najviše promena i izazova imati ljudi rođeni u znaku ili podznaku Vodolija, Lav, Bik i Škorpion. Sam 2 i 6 stepen govore da će se te promene najviše dešavati preko 2,6,8 i 11.kuće. To su kuće koje govore o novcu, finansijama, zdravlju i višim idealima. Te promene su lekcije za sve ljude rođene u bilo kojem znaku, ali ova četvorka će biti nosilac promena.

Svako vreme ima svoje glavne aktere i glavne glumce. Ako se prepoznate u ovim rečima, želim vam da glavnu ulogu u novoj predstavi Novog doba odigrate na najbolji način i da za to dobijete glavnu nagradu!

ŽELIM VAM SREĆNU I USPEŠNU NOVU 2021. GODINU!

U subotu će Mesec iz znaka Lav praviti trigone sa Venerom i Marsom. Puno vatre donosi dobru atmosferu i dosta zabave. Uživajte u krugu svoje porodice ili sa bliskim prijateljima. U istom raspoloženju ćemo nastaviti i u nedelju. Tada Mesec prelazi u znak Devica i mnogi će osvestiti da je bilo previše hrane i slatkiša u prethodnim danima i da treba da više povedu računa o svom zdravlju. Polako se vraćamo starim navikama i svojoj svakodnevnoj rutini. Bliži se početak nove radne nedelje, prve u Novoj 2021. i mnogi su spremni da u radnom okruženju sa svojim kolegama obeleže početak novog ciklusa!

Izvor: Profesionalna astrologija