Šta nam numerologija otkriva za 2021. godinu?

Ukoliko saberemo brojeve 2, 0, 2 i 1, zbir iznosi 5, što u numerologiji upućuje na slobodu. Ovo su lepe vesti, s obzirom na to da je prethodna godina uzburkala živote svih nas, unela pometnju u svakodnevicu, te smo sa zebnjom iščekivali da se okonča.

Nova donosi početak i uliva nadu da će se situacija preokrenuti nabolje. Stoga je pravi trenutak da se pozabavimo predviđanjima, a poznato je da nam brojevi od 1 do 9 mogu pomoći u tome.

Pročitajte još:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Velika astro prognoza za svaki horoskopski znak

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU PO MESECIMA: od januara do decembra za svaki horoskopski znak

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Srce se otvara za novu čaroliju

Broj 5 koji smo spomenuli u uvodnom delu vezuje se za višak, ali u pozitivnom smislu – višak slobode, rizika, avanture, bega… Za razliku od prethodnih 12 meseci, više ćemo uživati, zabavljati se i družiti, međutim promena će teći postepeno, i uz prisutan oprez.

Možda se pitate kakvo je značenje zbira brojeva 2, 0, 2 i 0, i da li smo mogli da predvidimo nepovoljan razvoj događaja tokom prethodne godine.

Naime, broj 4 predstavlja strukturu, ali ovoga puta bili smo svedoci njenog urušavanja. Stoga, nameće se dilema kako prigrliti slobodu nakon perioda neizvesnosti, a odgovor je jednostavan – treba prihvatiti date okolnosti i krenuti dalje sa novim idejama. Nepoznato će postati novo normalno, ali nas ono može odvesti i u pozitivnomsmeru.

Izvor: Citymagazine.rs