Kvadrat Marsa i Saturna najviše poteškoća donosi u polju komunikacije. Bićete vrlo ambiciozni i imaćete velike želje, ali uprkos vašim naporima, na putu ostvarenja pojavljivaće se veliki izazovi.

Pokušajte da ne budete previše samokritični jer to dodatno narušava vaše samopouzdanje. Budite nežni prema sebi, olakšajte svom unutrašnjembiću i pokažite mu da ste uz njega.

Pročitajte još:

KRATAK MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021. GODINE: Ovna očekuje platonska ljubav, a Raka srećan period

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ČESTO NESHVAĆEN, A IMA PREDIVNO SRCE: Osetljva duša koja donosi svetlost u život

LJUBAVNI HOROSKOP: Kako da znate da li se dopadate njegovom horoskopskom znaku

Odbijanje ili poraz mogu se u ovim danima pojaviti kao pravi udarac, ali ne odustajte od želje da uspete i budete dobri prvenstveno prema sebi. Pokušajte da obuzdate negativna osećanja kao što su zavist, frustracije ili inat, već ih zamenite brigom o svojoj duši.

Ključ za otklanjanje ovih blokada koje kvadrat Marsa i Saturna donosi svakako je u podizanju svesti i korišćenjem lekcije iz ličnog iskustva. Kvadratni aspekt uvek donosi testove i izazove, ali osvestite da sa svakom greškom stičete novu mudrost.

Strpljenjem, istrajnost i empatija mogu vam pomoći da prebrodite ovaj napet period i poradite na samopoštovanju, obnovite određene veze i dobijete zaslužena priznanja. Okružite se samo sa dobro poznatim i pozitivnim licima koja u vaš život donose svetlost.

Negativnu energiju izbacite kroz meditaciju, iskren i miran razgovor ili kroz fizičku aktivnost.

Očekuju vas i turbulencije na poslu, naročito jer nećete lako moći da pronađete kompromis sa autoritetima. Takođe, tinmskirad vam trenutno ne ide od ruke pa je najbolje da se samostalno posvetite zadacima.

Ovaj period će brzo proči (uticaj ovog kvadrata osećaće se samo nekoliko dana), a vi se potrudite da sve prihvatite kao jednu važnu i veliku lekciju koja će učiniti da budete jači i spremniji za nove životneavanture.

Izvor: Lovesensa