Horoskop - sada je trenutak da sanjate i živite kroz ljubav, jer Venera u znaku Vodolije donosi nove romantične varnice i zanimljivesusrete!

Od 1. do 25. februara Venera će se kretati znakom Vodolije. Sada zatvaramo neka stara poglavlja u ljubavi i spremniji smo krenuti prema napred.

Ljubav se rađa iz prijateljstva, iz povezanosti koja se stvara kroz razmenu ideja i mišljenja. Ovo nije strastvena Venera koja traži sjedinjenje kroz fizičkikontakt. Zato više uživamo u upoznavanju i zbližavanju kroz način na koji druga strana razmišlja, šta joj je bitno, šta voli. Češće će nas uzbuditi nečiji um, nego telo.

Pročitajte još:

TIBETANSKI HOROSKOP - Otkriva puno o vašoj sudbini i karmi: Saznajte šta je zapisano vašem znaku

HOROSKOP - Retrogradni Merkur budi našu INTUICIJU: Ne ignorišite ove znakove do 21. februara

AKO VAM SE ŽELJE SPORO OSTVARUJU, PROVERITE DA LI STE ROĐENI ZA VREME PUNOG MESECA: Ove ljude prati posebna sudbina

Lako je moguće da u ovom periodu upoznamo nekog zanimljivog putem bliskog prijatelja i shvatimo da sa tom osobom imamo mnogo toga zajedničkog i priča se počinje otvarati. Nove ljubavnepriče mogu započinjati i putem društvenih mreža.

Sve što je originalno i neuobičajeno privlači našu pažnju.

Lako uočavamo pretvarqanje i glumu i vidimo ono što je iza maske.

Potrebno nam je više slobode u odnosima. Možda se nećemo biti spremni vezati i obavezati.

Više pažnje posvećujemo prijateljima i društvenom okruženju.

Neozavisnost i nekonvencionalnost su magnetični, samo da nije uobičajeno, dosadno i već viđeno.

Sa ovom Venerom učimo kako primiti ljubav. Budimo svest o tome da zaslužujemo da budemo voljeni i prihvaćeni, baš takvi kakvi jesmo.

Očekuju nas uzbudljiva iskustva na polju ljubavi jer će se na svom putu kroz prostore Vodolije susresti sa Jupiterom, Saturnom te ući u konflikt s Uranom i Marsom. Okolnosti će biti dosta hirovite i nepredvidive, na način da će se mnogo toga menjati prekonoći.

Astrolog: Julijana Oremović